Disney Cruise Line    |    Schepen & Bestemmingen
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Schepen & Bestemmingen

Schepen & Bestemmingen

De vloot van de Disney Cruise Line bestaat uit 4 middelgrote schepen, ingericht in traditionele Disney stijl en van alle gemakken voorzien. Er wordt in diverse gebieden gevaren, zoals de Middellandse Zee, Noord-Europa en het Caribisch gebied. Er zijn cruises beschikbaar vanaf enkele dagen tot twee weken.


Schepen

Alle schepen zijn voorzien van een keur aan faciliteiten en diensten, waaronder veel aandacht en ruimte voor kidsclubs, maar ook gebieden waar alleen volwassenen mogen komen. De Disney Magic en Disney Wonder zijn zusterschepen en bieden ieder plaats aan 2400 passagiers. De Disney Dream en Disney Fantasy zijn de nieuwste schepen en bieden ieder plaats aan 4000 passagiers. Bekijk de schepen en maak een keuze.

Disney Magic

Disney Wonder

Disney Dream

Disney Fantasy


Bestemmingen

Ontdek een ruim aanbod aan bestemmingen met de Disney Cruise Line over de hele wereld. Geniet van zonovergoten cruises in het Caribisch gebied, neem je winterjas mee voor een betoverend mooi Alaska, bekijk de indrukwekkende fjorden van Scandinavië of maak een reis langs grote steden in de Middellandse Zee.

Bestemmingen

Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015