Walt Disney World    |    Overzicht
Openingstijden vandaag
Zaterdag 15 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Overzicht

Overzicht

Walt Disney World is het grootste entertainment resort ter wereld en bestaat onder andere uit vier themaparken waar de magie van Disney tot leven komt. Het oudste en meest bekende park is Magic Kingdom, bestaande uit het sprookjeskasteel van Cinderella met daaromheen diverse gethematiseerde landen. Epcot geeft je een blik in de toekomst en neemt je mee op reis naar culturen over de hele wereld, terwijl de grootste sterren uit de filmwereld te zien zijn in Disney’s Hollywood Studios. Als laatste park ontdek je het magische dierenrijk van Disney’s Animal Kingdom. Daarnaast bevat het resort ook nog het grote entertainment district Disney Springs, waar tot in de late uurtjes gedineerd, gedronken en geshopt kan worden.


Het resort opende op 1 oktober 1971 haar deuren onder de naam ‘Walt Disney World Resort’ en is gelegen in Lake Buena Vista, zo’n 34 kilometer ten zuidwesten van de stad Orlando. Walt Disney World trekt jaarlijks zo’n 52 miljoen bezoekers en is daarmee de grootste toeristische bestemming ter wereld. De magie is vanuit Europa makkelijk te bereiken per vliegtuig met een rechtstreekste shuttledienst tussen de omliggende luchthavens en het resort. In totaal zijn er meer dan 130 attracties, 250 winkels, 350 restaurants, 30.000 hotelkamers, talloze recreatiemogelijkheden en werken er 70.000 medewerkers in 3.700 verschillende functies voor Disney om je verblijf zo magisch mogelijk te maken.

Naast de themaparken zijn er nog meer activiteiten en recreatiemogelijkheden te vinden in en rondom het resort. Beleef de spectaculaire waterattracties van Disney’s Blizzard Beach en Disney’s Typhoon Lagoon, geniet van sportwedstrijden op topniveau bij ESPN Wide World of Sports Complex of geniet van een culinair avondje uit bij de restaurants en bars van Disney’s BoardWalk. Iedere dag worden er in alle parken parades en shows opgevoerd, zijn er unieke ontmoetingen met bekende Disney figuren en kun je weer even kind zijn. Maak herinneringen die je een leven lang bij zullen blijven. Ontdek de magie van Walt Disney World en laat je betoveren door de plek waar dromen uitkomen.


Plattegrond

DiscoverTheMagic.nl heeft de locaties van de parken en hotels voor je op een rijtje gezet. Download de plattegrond en bekijk in één oogopslag wat de indeling is van het resort en waar de parken en hotels gelegen zijn.
 


DiscoverTheMagic.nl geeft je een volledige tour door de parken en hotels, met alle informatie die je nodig hebt voor een plezierig verblijf. Ontdek de magie van sprookjes, cowboys, avonturiers en ruimtereizigers in Magic Kingdom, beleef de toekomst en ervaar een diversiteit aan culturen in Epcot, neem een kijkje bij de filmsterren in Disney’s Hollywood Studios, ontdek het magische dierenrijk van Disney’s Animal Kingdom of geniet van een heerlijk diner, shop in diverse grote winkels of neem een drankje in één van de bars van Disney Springs. Maak een keuze en ontdek alle mogelijkheden.

Parken & Activiteiten

Hotels & Accommodatie

Seizoenen & Entertainment

Praktische informatie


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen voor een goedkoop verblijf. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

GRATIS Disney Dining Plan + 7 dagen GRATIS + €200 korting + GRATIS Memory Maker
GRATIS Disney Dining Plan + 7 dagen GRATIS + €200 korting + GRATIS Memory Maker

Ontvang gratis Disney Dining Plan + 7 dagen gratis entree + €200 korting + gratis Memory Maker in Walt Disney World voor bepaalde aankomsten van 7 januari t/m 17 december 2025

Magic Ticket 2024/2025: 7 dagen GRATIS + Memory Maker
Magic Ticket 2024/2025: 7 dagen GRATIS + Memory Maker

Ontvang 7 dagen GRATIS + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 december 2025

Arrangement 2024/2025: 7 dagen GRATIS + Memory Maker
Arrangement 2024/2025: 7 dagen GRATIS + Memory Maker

Ontvang tot 7 dagen GRATIS + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World bij een verblijf in de Disney hotels voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 december 2025

Zomer Deal: Tot 25% korting + 7 dagen GRATIS + Memory Maker
Zomer Deal: Tot 25% korting + 7 dagen GRATIS + Memory Maker

Ontvang tot 25% korting + 7 dagen GRATIS + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World bij een verblijf in de Disney hotels van 8 juli t/m 3 oktober 2024

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen