Openingstijden vandaag
Dinsdag 21 november 2017
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
09:00 tot 10:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
09:00 tot 10:00 - Extra Magische Uren
Vervoer & Routebeschrijving

Vervoer & Routebeschrijving

Walt Disney World ligt zo'n 34 kilometer ten zuidwesten van de stad Orlando en is via het nabijgelegen vliegveld uitstekend bereikbaar. Je kunt het resort tevens bezoeken per auto, aangezien het resort gunstig gelegen is naast de I4 snelweg, maar de meeste internationale bezoekers zullen met het vliegtuig komen. Gasten van de Disney hotels kunnen gebruikmaken van Disney's Magical Express met een gratis shuttledienst van het vliegveld naar je hotel.


Vervoer met het vliegtuig

Vanuit Amsterdam of Brussel zijn er directe en indirecte vluchten naar Orlando International Airport via diverse luchtvaartmaatschappijen. De indirecte verbindingen zijn doorgaans voordeliger met een tussenstop in een grote Amerikaanse stad aan de kust. Vervolgens neem je een binnenvlucht naar Orlando. Op het vliegveld zijn shuttlebussen van Disney's Magical Express beschikbaar die je vervolgens naar Disney World brengen. Deze service is kostenloos beschikbaar voor gasten van de Disney hotels.

Disney's Magical Express


Ontdek de prijzen

Vul hieronder de periode en luchthaven in van waaruit je wilt vertrekken en ontdek de actuele prijzen van alle vliegmaatschappijen voor vluchten naar Orlando International Airport (MCO). Via deze luchthaven is Disney's Magical Express gratis beschikbaar voor gasten van de Disney hotels. Profiteer daarnaast van onze aanbiedingen en boek een magisch verblijf met voordeel in Walt Disney World.


Aanbiedingen

Maak gebruik van onze aanbiedingen en boek een voordelige vlucht naar Orlando International Airport (MCO). Vertrek vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Vliegreis naar Orlando International Airport

Vliegreis naar Orlando International Airport

Boek een voordelige vlucht naar Orlando International Airport (MCO). Vertrek vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Vanaf €486
Vanaf €486


Vervoer met de auto

De meeste vrijheid heb je met vervoer per auto om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid Florida te ontdekken. Vanuit de luchthaven Orlando International Airport (MCO) ben je in ongeveer 30 minuten in het hart van de magie. Het resort beschikt over diverse parkeermogelijkheden. Gasten van de Disney hotels kunnen gratis parkeren bij het hotel en van daaruit gebruikmaken van Disney Transport naar de parken via bus, boot of monorail. Op de parkeerplaatsen van de parken betaal je $20 per dag voor gasten zonder een arrangement in de Disney hotels. Bekijk de plattegrond met alle grote toeristische attracties.Routebeschrijving

Walt Disney World is bereikbaar via de I4 snelweg. Ga vanuit de luchthaven de FL-528 W/FL-528 Toll W op vanaf de Jeff Fuqua Blvd. Ga verder op de FL-528 W/FL-528 Toll W. Neem de I-4 W naar de Epcot Center Dr. Neem vervolgens afrit 67 vanaf de I-4 W. Voeg in op Epcot Center Dr. naar Walt Disney World Resort.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen