Walt Disney World    |    Vervoer & Routebeschrijving
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Vervoer & Routebeschrijving

Vervoer & Routebeschrijving

Walt Disney World ligt zo'n 34 kilometer ten zuidwesten van de stad Orlando en is via het nabijgelegen vliegveld uitstekend bereikbaar. Je kunt het resort tevens bezoeken per (huur)auto, aangezien het resort gunstig gelegen is naast de I4 snelweg, maar de meeste internationale bezoekers zullen met het vliegtuig komen. Gasten van de Disney hotels kunnen gebruikmaken van een betaalde shuttledienst van het vliegveld naar je hotel.


Vervoer met het vliegtuig

Vanuit Amsterdam of Brussel zijn er directe en indirecte vluchten naar Orlando International Airport via diverse luchtvaartmaatschappijen. De indirecte verbindingen zijn doorgaans voordeliger met een tussenstop in een grote Amerikaanse stad aan de kust. Vervolgens neem je een binnenvlucht naar Orlando. Op het vliegveld zijn shuttlebussen van Mears Connect en Sunflyer beschikbaar van en naar Walt Disney World (betaalde service). Opties met Uber/Lyft kunnen eveneens worden gebruikt om naar Disney te gaan.

Ontdek de prijzen

Klik hieronder op 'Vliegtickets' en vul de periode en luchthaven in van waaruit je wilt vertrekken en ontdek de actuele prijzen van alle vliegmaatschappijen voor vluchten naar Orlando International Airport (MCO). Profiteer daarnaast van onze aanbiedingen en boek een magisch verblijf met voordeel in Walt Disney World.

ESTA aanvragen

Om de VS binnen te komen heb je een toeristenvisum nodig in de vorm van ESTA. Vraag deze tijdig aan via de officiële website van Homeland Security door hier te klikken (Nederlandstalige aanvraag beschikbaar). De kosten bedragen $14 per persoon (t/m 25 mei 2022) of $21 per persoon (vanaf 26 mei 2022).


Vervoer met de auto

De meeste vrijheid heb je met vervoer per auto om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid Florida te ontdekken. Vanuit de luchthaven Orlando International Airport (MCO) ben je in ongeveer 30 minuten in het hart van de magie. Het resort beschikt over diverse parkeermogelijkheden. Gasten van de Disney hotels moeten betaald parkeren bij het hotel en van daaruit gebruikmaken van Disney Transport naar de parken via bus, boot of monorail. Op de parkeerplaatsen van de parken betaal je $25 per dag voor gasten zonder een arrangement in de Disney hotels.

Door heel de Verenigde Staten huur je vanuit Nederland of België eenvoudig een auto met een all-inclusive pakket zonder eigen risico. Bepaal zelf waar en wanneer je de auto ophaalt en weer aflevert. Ideaal als je rond wilt reizen door Florida of de vrijheid wilt hebben om te gaan en staan waar je wilt. Bekijk de beschikbaarheid van alle type auto's en ontdek de prijzen:


Routebeschrijving

Walt Disney World is bereikbaar via de I4 snelweg. Ga vanuit de luchthaven de FL-528 W/FL-528 Toll W op vanaf de Jeff Fuqua Blvd. Ga verder op de FL-528 W/FL-528 Toll W. Neem de I-4 W naar de Epcot Center Dr. Neem vervolgens afrit 67 vanaf de I-4 W. Voeg in op Epcot Center Dr. naar Walt Disney World Resort. Bekijk de plattegrond met alle grote toeristische attracties.


Aanbiedingen

Maak gebruik van onze aanbiedingen en boek een voordelige vlucht naar Orlando International Airport (MCO) met vertrek vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland en/of reserveer een all-inclusive huurauto met alle verzekeringen en zonder eigen risico op locaties in heel de Verenigde Staten.

Vliegreis naar Orlando International Airport

Vliegreis naar Orlando International Airport

Boek een voordelige vlucht naar Orlando International Airport (MCO). Vertrek vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Meer informatie

Vanaf €335
Vanaf €335
Huurauto in de Verenigde Staten

Huurauto in de Verenigde Staten

Reserveer een voordelige all-inclusive huurauto met alle verzekeringen en zonder eigen risico op locaties in heel de Verenigde Staten via onze Nederlandse partner. Meer informatie

Vanaf €37
Vanaf €37

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen