Jaarkaarten

Jaarkaarten

Ben je betoverd geraakt door de magie van Disneyland Parijs en wil je het resort minimaal twee keer per jaar voor meerdere dagen bezoeken, bekijk dan de voordelen van een jaarkaart. Er zijn diverse soorten jaarkaarten beschikbaar en je profiteert van vele kortingen en privileges.


Overzicht

Disneyland Parijs biedt je de keuze uit vier soorten jaarkaarten: Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity. De Discovery jaarkaart is voornamelijk bedoeld voor de lokale Franse bevolking en heeft beperkingen, zoals extra blockdagen na aanschaf/omwisselen, geen kortingen en geen privileges.

De Magic Flex, Magic Plus en Infinity varianten worden aanbevolen voor internationale gasten. Iedere jaarkaart heeft zijn eigen specifieke voordelen. Bekijk het complete overzicht met prijzen en klik op een jaarkaart voor meer informatie:

Let op: De Discovery jaarkaart is de twee dagen na aanschaf niet geldig (standaard blockdagen). Deze jaarkaart is voornamelijk bedoeld voor de lokale Franse bevolking. Wij adviseren internationale gasten om te kiezen voor een Magic Flex, Magic Plus of Infinity jaarkaart zonder deze beperking.


Aanschaffen

Het aanschaffen van een jaarkaart kan op drie manieren: 1) via internet als E-voucher (aanbevolen) of 2) ter plaatse bij Bureau Passeport Annuel. Hierbij ga je telkens een éénmalig contract aan, waarbij de jaarkaart niet automatisch wordt verlengd. Een jaarkaart is persoonlijk en kan alleen door de desbetreffende persoon zelf worden aangevraagd met een geldig identiteitsbewijs.

 

Via internet (aanbevolen)

Bij aanschaf van een jaarkaart via internet ontvang je een E-voucher die 2 maanden geldig is vanaf de dag van aanschaf. De E-voucher dient omgewisseld te worden voor de definitieve jaarkaart bij een loket van Bureau Passeport Annuel (balies 7 tot 12 van het Walt Disney Studios Park). Hierdoor hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa. De geldigheid van de jaarkaart gaat pas in als de definitieve jaarkaart is aangemaakt. Met de voucher voor Magic Flex, Magic Plus en Infinity kun je tevens gratis parkeren op de dag van omwisselen.

Je kunt de jaarkaarten eenvoudig online bestellen via onderstaande link. Belangrijk: Wil je bestellen en betalen via iDeal, klik dan hier. Wil je bestellen en betalen via bancontact, PayPal of creditcard, klik dan hier. Je ontvangt de E-voucher direct per mail. Deze voucher is 2 maanden geldig na aanschaf en binnen die periode dien je de voucher op een willekeurige dag om te wisselen voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel.

De geldigheid van de jaarkaart gaat pas in bij het omwisselen en daarnaast is de voucher tevens een toegangsticket voor het Disneyland Park, zodat je niet meer in de rij hoeft te staan bij de kassa. Met de voucher voor Magic Flex, Magic Plus en Infinity kun je tevens gratis parkeren op de dag van omwisselen.

Let op: Om toegang te krijgen tot de parken op de dag van omwisselen, heb je een Disney Park Pass reservering voor toegang nodig. Met een E-voucher kan voor één dag toegang gereserveerd worden. Na ontvangst van de definitieve jaarkaart kunnen meerdere dagen gereserverd worden.

 

Ter plaatse

Bij de aanschaf van een jaarkaart ter plaatse, heb je eerst een toegangsticket nodig voor het Disneyland Park. Bureau Passeport Annuel ligt namelijk in dit park aan de rechterzijde van het kasteel, tegenover de Royal Castle Stage. Bureau Passeport Annuel is iedere werkdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur en in het weekend tot 20:00 uur. Een cast member verwerkt hier je persoonlijke gegevens, maakt een kopie van je identiteitsbewijs en er wordt een gratis pasfoto gemaakt. Als alternatief is alleen in het weekend en tijdens schoolvakanties een tweede kantoor (Bureau de Donald) geopend van 10:00 tot 16:00 uur bij de ingang van het Disneyland Park, tegenover de zijingang van het Disneyland Hotel.

Tip: Bestel online één dagkaart per nieuwe jaarkaarthouder. Met onze E-tickets kun je direct naar binnen en hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa. De prijs van dit E-ticket wordt vervolgens bij Bureau Passeport Annuel verrekend met de prijs van de gekozen jaarkaart.

Let op: Alleen onze online dagkaarten kunnen verrekend worden. Meerdaagse tickets, of tickets als onderdeel van een arrangement, kunnen niet verrekend worden bij de aanschaf van een jaarkaart.


Blockdagen

Welke jaarkaart je het beste kunt kiezen, heeft met name te maken met de geldigheid. Alleen en Infinity jaarkaart is 365 dagen per jaar geldig, de overige jaarkaarten hebben zogenaamde blockdagen. Op deze dagen heb je geen toegang tot de parken. Bekijk het overzicht met alle actuele blockdagen per jaarkaart hieronder:

Let op: De Discovery is weliswaar het voordeligst in aanschaf, maar biedt je slechts 150 dagen per jaar toegang tot de parken van Disneyland Parijs en is de eerste twee dagen na aanschaf niet geldig. Hoe hoger de jaarkaart, hoe meer extra voordelen en privileges je krijgt. Denk bijvoorbeeld aan kortingen in restaurants en winkels, maar ook aan voordelige overnachtingen in de Disney hotels, toegang tot de Extra Magische Uren en uitnodigingen voor avant-premières van nieuwe shows en attracties.


Privilege / Bring a Friend tickets

De 'Privilege' tickets voor vrienden zijn het hele jaar door beschikbaar voor Magic Plus jaarkaarthouders (€42 per stuk in het laagseizoen of €57 in het hoogseizoen; maximaal 5 tickets per week; 10 tickets per jaar) en Infinity jaarkaarthouders (€37 per stuk in het laagseizoen of €52 in het hoogseizoen; maximaal 5 tickets per week; 20 tickets per jaar). De dagkaarten zijn geldig voor beide parken en kunnen alleen op de dag van reservering worden gebruikt. Bestel de Privilege tickets online via het jaarkaarten platform:


VIP Ervaring

Naast bovenstaande voordelen krijgen Infinity jaarkaarthouders nog meer extra's in de vorm van VIP privileges, zoals 15% korting op het ontbijt met Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant (maximaal 5 personen), Exclusieve parkeerplaatsen op de eerste 4 rijen van de grote parkeerplaats, gratis gebruik van buggy's, rolstoelen, het bagagedepot (Storage Service) en de kennel (Animal Care Center), VIP zones voor het bekijken van Disney Stars on Parade en Disney Illuminations en toegang tot bepaalde zwembaden in de Disney hotels (maximaal 2 personen).

Belangrijk: Reserveren van de VIP zones voor het entertainment en zwemmen in de Disney hotels is verplicht en kan vanaf 15 dagen vóór aankomst online worden geregeld:


Aanbiedingen hotels

Als jaarkaarthouder hoef je geen toegangstickets meer voor de parken aan te schaffen, waardoor je een voordelige 'room only' reservering kunt maken in alle hotels. Gebruik onderstaande zoekmachine en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van alle 'room only' aanbiedingen in de Disney hotels, partner hotels en overige accommodatie rondom Disneyland Parijs.


Verlengen & Upgraden

Bij de aanschaf van een jaarkaart ga je een éénmalig contract aan dat automatisch afloopt. Als bestaande jaarkaarthouder kun je er voor kiezen om je jaarkaart te verlengen. Een verlenging kan online worden geregeld via de Franse website of ter plaatse bij Bureau Passeport Annuel.

Een verlenging is mogelijk vanaf 2 maanden vóór de vervaldatum van de jaarkaart. Als je jaarkaart bijvoorbeeld vervalt op 20 augustus, dan kun je vanaf 20 juni online of ter plaatse verlengen. Als dank voor je verlenging, ontvang je tevens 15% korting. Verleng je jaarkaart online:

Het upgraden van een jaarkaart naar een hogere variant is op ieder moment mogelijk. Je betaalt dan het prijsverschil tussen beide kaarten, waarbij er wordt uitgegaan van de daadwerkelijk betaalde prijs van de huidige jaarkaart (prijs staat vermeld op de voorzijde) en de reguliere prijs van de hogere variant. Ook na de upgrade blijft de originele einddatum van de jaarkaart hetzelfde. Upgraden kan alleen bij Bureau Passeport Annuel in het resort.


Avondhappenings

Speciaal voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders organiseert Disneyland Paris diverse 'AP Nights' met exclusieve avondhappenings in beide parken, zoals de Tower of Terror Party, Marvel Night, de 25th Anniversary Grand Final, de Mickey 90 Mouse Party, de Pirates & Princesses Party, de Disney Characters Night en de Disney Celebrations Night.

De volgende events staan op het programma voor de komende periode:

  • Momenteel geen evenement op de planning

Bovenstaande avonden met speciaal entertainment, attracties en meet & greets zijn dit keer voor zowel Magic Plus, als Infinity jaarkaarthouders + maximaal 2 vrienden. Tickets kosten €45 per persoon en kunnen online worden gereserveerd. Zodra er weer evenementen staan gepland, zal hieronder een bestelknop verschijnen.


Bestellen

Je kunt de jaarkaarten eenvoudig online bestellen via onderstaande links. Belangrijk: Wil je bestellen en betalen via iDeal, klik dan hier. Wil je bestellen en betalen via bancontact, PayPal of creditcard, klik dan hier. Je ontvangt de E-voucher direct per mail. Deze voucher is 2 maanden geldig na aanschaf en binnen die periode dien je de voucher op een willekeurige dag om te wisselen voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel

Discovery Jaarkaart

Discovery Jaarkaart

Jaarkaart geeft toegang tot beide parken voor 150 dagen per jaar (zie overzicht met blockdagen). E-voucher is 2 maanden geldig na de aankoopdatum en moet ter plaatse omgezet worden naar een definitieve jaarkaart. Let op: Eerste twee dagen na aanschaf/omwisselen niet geldig.

€179
€179
Magic Flex Jaarkaart

Magic Flex Jaarkaart

Jaarkaart geeft toegang tot beide parken voor 300 dagen per jaar (zie overzicht met blockdagen). E-voucher is 2 maanden geldig na de aankoopdatum en moet ter plaatse omgezet worden naar een definitieve jaarkaart.

€259
€259
Magic Plus Jaarkaart

Magic Plus Jaarkaart

Jaarkaart geeft toegang tot beide parken voor 350 dagen per jaar (zie overzicht met blockdagen). E-voucher is 2 maanden geldig na de aankoopdatum en moet ter plaatse omgezet worden naar een definitieve jaarkaart.

€299
€299
Infinity Jaarkaart

Infinity Jaarkaart

Jaarkaart geeft toegang tot beide parken voor 365 dagen per jaar. E-voucher is 2 maanden geldig na de aankoopdatum en moet ter plaatse omgezet worden naar een definitieve jaarkaart.

€449
€449
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen