Openingstijden vandaag
Maandag 25 maart 2019
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Jaarkaarten

Jaarkaarten

Ben je betoverd geraakt door de magie van Disneyland Parijs en wil je het resort minimaal twee keer per jaar voor meerdere dagen bezoeken, bekijk dan de voordelen van een jaarkaart. Er zijn diverse soorten jaarkaarten beschikbaar en je profiteert van vele kortingen en privileges.


Overzicht

Disneyland Parijs biedt je de keuze uit vier soorten jaarkaarten: Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity. De Discovery jaarkaart is voornamelijk bedoelt voor de lokale Franse bevolking en heeft beperkingen, zoals extra blockdagen na aanschaf/omwisselen, geen kortingen en geen privileges. De Magic Flex, Magic Plus en Infinity varianten worden aanbevolen voor internationale gasten. Iedere jaarkaart heeft zijn eigen specifieke voordelen. Bekijk het complete overzicht met prijzen t/m 1 april 2019 en klik op een jaarkaart voor meer informatie:

Let op: De Discovery jaarkaart is de twee dagen na aanschaf niet geldig (standaard blockdagen). Deze jaarkaart is voornamelijk bedoelt voor de lokale Franse bevolking. Wij adviseren internationale gasten om te kiezen voor een Magic Flex, Magic Plus of Infinity jaarkaart zonder deze beperking.

Familiekorting: Als je 5 of meer dezelfde jaarkaarten voor leden van hetzelfde gezin, wonend op hetzelfde adres wilt aanschaffen, dan ontvang je 20% familiekorting. Online is het helaas niet mogelijk om deze korting te krijgen. Schaf eerst voor alle gezinsleden (vanaf 3 jaar) online een Super Magic dagkaart aan via onze Tickets pagina (geldig voor een heel jaar op een willekeurige dag). De E-tickets ontvang je direct per mail zodat je niet meer in de rij hoeft te staan bij de kassa. In het Disneyland Park laat je de dagkaarten upgraden naar jaarkaarten bij Bureau Passeport Annuel. Hierbij wordt de prijs van de dagkaart per persoon verrekend met de prijs van de gekozen jaarkaart + 20% familiekorting. Zo profiteer je van de korting, zonder twee keer in de rij te hoeven staan.


Aanschaffen

Het aanschaffen van een jaarkaart kan op drie manieren: 1) via internet als E-voucher (aanbevolen), 2) ter plaatse bij Bureau Passeport Annuel of 3) via de post. Hierbij ga je telkens een éénmalig contract aan, waarbij de jaarkaart niet automatisch wordt verlengd. Een jaarkaart is persoonlijk en kan alleen door de desbetreffende persoon zelf worden aangevraagd met een geldig identiteitsbewijs.

 

Via internet

Bij aanschaf van een jaarkaart via internet ontvang je een E-voucher die 6 maanden geldig is vanaf de dag van aanschaf. De E-voucher geeft éénmalig toegang tot het Disneyland Park en dient diezelfde dag omgewisseld te worden voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel. Hierdoor hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa. De geldigheid van de jaarkaart gaat pas in als de definitieve jaarkaart is aangemaakt. Met de voucher voor Magic Flex, Magic Plus en Infinity kun je tevens gratis parkeren op de dag van omwisselen.

Je kunt de jaarkaarten eenvoudig online bestellen via onderstaande link. Belangrijk: Wil je bestellen en betalen via iDeal, klik dan hier. Wil je bestellen en betalen via bancontact, PayPal of creditcard, klik dan hier. Je ontvangt de E-voucher direct per mail. Deze voucher is 6 maanden geldig na aanschaf en binnen die periode dien je de voucher op een willekeurige dag om te wisselen voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel.

De geldigheid van de jaarkaart gaat pas in bij het omwisselen en daarnaast is de voucher tevens een toegangsticket voor het Disneyland Park, zodat je niet meer in de rij hoeft te staan bij de kassa. Met de voucher voor Magic Flex, Magic Plus en Infinity kun je tevens gratis parkeren op de dag van omwisselen.

 

Ter plaatse

Bij de aanschaf van een jaarkaart ter plaatse, heb je eerst een toegangsticket nodig voor het Disneyland Park. Bureau Passeport Annuel ligt namelijk in dit park aan de rechterzijde van het kasteel, tegenover de Royal Castle Stage. Bureau Passeport Annuel is iedere werkdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 20:00 uur. Een cast member verwerkt hier je persoonlijke gegevens, maakt een kopie van je identiteitsbewijs en er wordt een gratis pasfoto gemaakt. Als alternatief is alleen in het weekend en tijdens schoolvakanties een tweede kantoor (Bureau de Donald) geopend van 10:00 tot 15:30 uur bij de ingang van het Disneyland Park, tegenover de zijingang van het Disneyland Hotel.

Tip: Bestel online één SUPER MAGIC dagkaart per nieuwe jaarkaarthouder. Met dit flexibele E-ticket (geldig op alle dagen van het jaar, gedurende 12 maanden na aankoop) kun je direct naar binnen en hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa. De prijs van dit E-ticket wordt vervolgens bij Bureau Passeport Annuel verrekend met de prijs van de gekozen jaarkaart.

Let op: Alleen onze online dagkaarten kunnen verrekend worden. Meerdaagse tickets, of tickets als onderdeel van een arrangement, kunnen niet verrekend worden bij de aanschaf van een jaarkaart.

 

Via de post

Bij de aanschaf van een jaarkaart per post, heb je het ‘Bon de Commande’ formulier nodig (momenteel geldig t/m 1 april 2019). Per formulier kunnen er maximaal twee jaarkaarten worden besteld. Gebruik meerdere formulieren om méér dan twee jaarkaarten aan te schaffen. Het aanschaffen van een nieuwe jaarkaart per post wordt echter niet aanbevolen, aangezien dit gemiddeld 2-4 weken duurt. Hierdoor verlies je minimaal één maand aan geldigheid, aangezien de jaarkaart al ingaat op het moment dat deze in Parijs wordt aangemaakt. Wij adviseren om de jaarkaart als E-voucher online te bestellen (zie hierboven).

Ben je al in het bezit van een jaarkaart en wil je verlengen, gebruik dan het 'Bon de Commande Renewal' formulier. Meer informatie over het verlengen van een jaarkaart onder het kopje 'Verlengen & Upgraden'.

Naast het ingevulde ‘Bon de Commande’ formulier, dien je een kopie van je identiteitsbewijs (vóór- en achterzijde), een kopie van je creditcard (vóór- en achterzijde) en een pasfoto toe te voegen. Deze documenten stuur je per aangetekende post naar het volgende adres:

Disneyland Paris
Pass Annuel par correspondance
77 777 Marne La Vallée cedex 4
France

Hou er rekening mee dat de verzending van een jaarkaart vanuit Frankrijk per post enige tijd kan duren. Gemiddeld duurt dit 2-4 weken vanaf het moment dat je de documenten per post verzend, afhankelijk van de drukte bij Bureau Passeport Annuel en de snelheid van de Franse post. Wij raden je aan om minimaal 1 maand vóór vertrek de benodigde documenten per aangetekende post opgestuurd te hebben, maar adviseren om de jaarkaart als E-voucher via internet te bestellen (zie hierboven). De geldigheid van de jaarkaart gaat direct in op het moment dat de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel wordt aangemaakt. Daarna zal de jaarkaart naar het opgegeven afleveradres worden verzonden.


Blockdagen

Welke jaarkaart je het beste kunt kiezen, heeft met name te maken met de geldigheid. Alleen en Infinity jaarkaart is 365 dagen per jaar geldig, de overige jaarkaarten hebben zogenaamde blockdagen. Op deze dagen heb je geen toegang tot de parken. Download het overzicht met blockdagen per jaarkaart hieronder. De Discovery is bijvoorbeeld het voordeligst in aanschaf, maar biedt je slechts 150 dagen per jaar toegang tot de parken van Disneyland Parijs en is de eerste twee dagen na aanschaf niet geldig. Hoe hoger de jaarkaart, hoe meer extra voordelen en privileges je krijgt. Denk bijvoorbeeld aan kortingen in restaurants en winkels, maar ook aan voordelige overnachtingen in de Disney hotels, toegang tot de Extra Magische Uren en uitnodigingen voor avant-premières van nieuwe shows en attracties.


Voordelen

In vergelijking met de oude jaarkaarten zijn er een aantal wijzigingen in de voordelen die we hieronder op een rijte hebben gezet:

  • Het PhotoPass+ pakket voor jaarkaarthouders (1 jaar geldig) is nu standaard inclusief bij de Infinity jaarkaart en kan als optie worden toegevoegd bij de Magic Flex voor €55 en bij de Magic Plus voor €49. De optie is niet beschikbaar voor de Discovery jaarkaart. Deze jaarkaarthouders kunnen alleen het reguliere PhotoPass+ pakket (10 dagen geldig) los aanschaffen.
  • De 'Bring a Friend' tickets zijn het hele jaar door beschikbaar voor Magic Plus jaarkaarthouders (€45 per stuk; maximaal 5 tickets per week; 10 tickets per jaar) en Infinity jaarkaarthouders (€39 per stuk; maximaal 5 tickets per week; 20 tickets per jaar).
  • Er zullen speciale toegangspoortjes voor jaarkaarthouders worden gereserveerd bij zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park. Deze ingang is alleen beschikbaar voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders voor snelle toegang tot de parken.
  • Toegang tot special events (zoals de voorpremière van een nieuwe Disney film en previews van nieuwe attracties en/of shows) is gereserveerd voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders (naar gelang beschikbaarheid), maar Infinity jaarkaarthouders krijgen 48 uur eerder toegang tot de registratie van een event.
  • Gratis parkeren voor Magic Flex, Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders is alleen geldig voor auto's en motoren. Campers betalen €10 per dag extra.

Naast bovenstaande voordelen krijgen Infinity jaarkaarthouders nog meer extra's in de vorm van de volgende VIP privileges:

  • 15% korting op het ontbijt met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park voor maximaal 5 personen.
  • Premium parking voor alleen auto's en motoren waarbij de eerste 4 rijen op de grote parkeerplaats bij de parken zijn gereserveerd (naar gelang beschikbaarheid).
  • VIP zone voor het bekijken van Disney Stars on Parade en Disney Illuminations op Central Plaza (reservering verplicht). Klik hier om vanaf 15 dagen vóór aankomst online een plek te reserveren.
  • Toegang tot de zwembaden van Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York voor de jaarkaarthouder zelf + 1 andere persoon met gratis parkeren bij het hotel (enkel op bepaalde dagen en tijden; reservering verplicht). Klik hier om vanaf 15 dagen vóór aankomst online een plek te reserveren.

Aanbiedingen hotels

Als jaarkaarthouder hoef je geen toegangstickets meer voor de parken aan te schaffen, waardoor je een voordelige 'room only' reservering kunt maken in alle hotels. Gebruik onderstaande zoekmachine en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van alle 'room only' aanbiedingen in de Disney hotels, partner hotels en overige accommodatie rondom Disneyland Parijs.


Verlengen

Bij de aanschaf van een jaarkaart ga je een éénmalig contract aan dat automatisch afloopt. Als bestaande jaarkaarthouder kun je er voor kiezen om je jaarkaart te verlengen. Een verlenging kan in het resort zelf worden geregeld bij Bureau Passeport Annuel of per post. Bij een verlenging per post volg je dezelfde stappen als bij de aanschaf van een nieuwe jaarkaart, waarbij je in dit geval het ‘Bon de Commande Renewal’ formulier gebruikt (momenteel geldig t/m 1 april 2019). Ook hier dien je een kopie van je identiteitsbewijs (vóór- en achterzijde), een kopie van je creditcard (vóór- en achterzijde) en een pasfoto toe te voegen.

Een reguliere (betaalde) verlenging kan vanaf 2 maanden vóór de vervaldatum van de jaarkaart. Als je jaarkaart bijvoorbeeld vervalt op 20 augustus, dan kun je vanaf 20 juni verlengen in het resort of per post. Bij een reguliere verlenging ontvang je 4 maanden extra geldigheid. Je jaarkaart is dan 16 maanden geldig, in plaats van de gebruikelijke 12 maanden.

Deze aanbieding alleen geldig bij verlenging vóór de vervaldatum. Je kunt er ook voor kiezen om als sponsor nieuwe jaarkaarthouders aan te leveren, waarbij je stempels ontvangt en op die manier spaart voor 6 maanden gratis geldigheid bij verlenging. Verlengen met deze zogenaamde Parrainage aanbieding kan vanaf 1 maand vóór de vervaldatum van de jaarkaart. Meer informatie over Parrainage hieronder.


Parrainage

Via de Parrainage aanbieding kun je sparen voor 6 maanden gratis bij de eerstvolgende verlenging. Om gebruik te maken van deze aanbieding, zul je drie nieuwe jaarkaarthouders moeten aanleveren binnen de geldigheid van het ‘Bon Parrainage’ formulier. Dit document is verkrijgbaar bij Bureau Passeport Annuel. De nieuwe jaarkaarthouder ontvangt hierbij 10% korting op een jaarkaart naar keuze (mits zij in de afgelopen 2,5 jaar geen jaarkaart hebben gehad) en de bestaande jaarkaarthouder ontvangt één stempel per aangeleverde jaarkaarthouder.

De nieuwe jaarkaarthouder besteld eerst één van onze voorverkooptickets (advies: SUPER MAGIC dagkaart voor 1 of 2 parken). Met dit E-ticket (geldig op alle dagen van het jaar, gedurende 12 maanden na aankoop) kun je direct naar binnen en hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa. De prijs van dit E-ticket wordt vervolgens bij Bureau Passeport Annuel verrekend met de prijs van de gekozen jaarkaart. Let erop dat alleen dagkaarten verrekend kunnen worden. Meerdaagse tickets, of tickets als onderdeel van een arrangement, zijn niet geldig bij de aanschaf van een jaarkaart.

Een vol formulier met drie stempels kan bij de eerstvolgende verlenging worden gebruikt. Stempels kunnen niet van het ene naar het andere formulier worden overgenomen. Het aanleveren van nieuwe jaarkaarthouders is pas mogelijk vanaf de tweede maand dat je de jaarkaart in je bezit hebt. Beide partijen (bestaande jaarkaarthouder en nieuwe jaarkaarthouder) dienen gezamenlijk aanwezig te zijn bij een kantoor van Bureau Passeport Annuel om van de korting en stempels te profiteren.


Upgraden

Het upgraden van een jaarkaart naar een hogere variant is op ieder moment mogelijk. Je betaalt dan het prijsverschil tussen beide kaarten, waarbij er wordt uitgegaan van de daadwerkelijk betaalde prijs van de huidige jaarkaart (prijs staat vermeld op de voorzijde) en de reguliere prijs van de hogere variant. Ook na de upgrade blijft de originele einddatum van de jaarkaart hetzelfde. Upgraden kan alleen bij Bureau Passeport Annuel in het resort.


Avondhappenings

Speciaal voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders organiseert Disneyland Paris sinds kort diverse 'AP Nights' met exclusieve avondhappenings. Na de succesvolle Tower of Terror Party, Marvel Night, de 25th Anniversary Grand Final en de Mickey 90 Mouse Party is de eerst volgende party op 22 maart 2019 met de 'Pirates & Princesses Party' avond van 21:00 tot 01:00 uur in het Disneyland Park.

Deze avond met speciaal entertainment, attracties en meet & greets is dit keer voor zowel Magic Plus, als Infinity jaarkaarthouders + maximaal 2 vrienden. Tickets kunnen telefonisch aangeschaft worden.


Bestellen

Je kunt de jaarkaarten eenvoudig online bestellen via onderstaande links. Belangrijk: Wil je bestellen en betalen via iDeal, klik dan hier. Wil je bestellen en betalen via bancontact, PayPal of creditcard, klik dan hier. Je ontvangt de E-voucher direct per mail. Deze voucher is 6 maanden geldig na aanschaf en binnen die periode dien je de voucher op een willekeurige dag om te wisselen voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel

Discovery Jaarkaart

Discovery Jaarkaart

Jaarkaart geeft toegang tot beide parken voor 150 dagen per jaar (zie overzicht met blockdagen). E-voucher is 6 maanden geldig na de aankoopdatum en moet ter plaatse omgezet worden naar een definitieve jaarkaart. Let op: Eerste twee dagen na aanschaf/omwisselen niet geldig.

€149
€149
Magic Flex Jaarkaart

Magic Flex Jaarkaart

Jaarkaart geeft toegang tot beide parken voor 300 dagen per jaar (zie overzicht met blockdagen). E-voucher is 6 maanden geldig na de aankoopdatum en moet ter plaatse omgezet worden naar een definitieve jaarkaart.

€219
€219
Magic Plus Jaarkaart

Magic Plus Jaarkaart

Jaarkaart geeft toegang tot beide parken voor 350 dagen per jaar (zie overzicht met blockdagen). E-voucher is 6 maanden geldig na de aankoopdatum en moet ter plaatse omgezet worden naar een definitieve jaarkaart.

€259
€259
Infinity Jaarkaart

Infinity Jaarkaart

Jaarkaart geeft toegang tot beide parken voor 365 dagen per jaar. E-voucher is 6 maanden geldig na de aankoopdatum en moet ter plaatse omgezet worden naar een definitieve jaarkaart.

€399
€399
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen