Disney Cruise Line    |    Entertainment & Activiteiten
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Entertainment & Activiteiten

Entertainment & Activiteiten

Ontdek het entertainment aan boord de schepen van Disney Cruise Line en beleef klassieke Disney shows, gezellige dek party's met vuurwerk, ontmoet de Disney figuren en bekijk de laatste nieuwe Disney films in 3D. Daarnaast zijn er voldoende activiteiten beschikbaar, zoals diverse zwembaden met spectaculaire glijbaan, moderne fitness & wellness centra, heerlijke restaurants en speciale nachtclubs en kidsclubs voor cruisegangers van alle leeftijden.


Overzicht

Een verblijf op de schepen van Disney Cruise Line is op basis van een all-inclusive arrangement. Geniet dus onbeperkt van heerlijke maaltijden in de restaurants of lekkere drankjes in de vele bars. Via het rotatie systeem dineer je iedere dag in een ander restaurant om zo van alle keukens te kunnen proeven. De schepen zijn voorzien van grote theaters waar klassieke Disney musicals en shows te zien zijn in Broadway stijl. Ontmoet de Disney figuren aan dek of aan tafel en beleef een magisch moment met een knuffel, handtekening en foto. Profiteer van zwembaden voor bepaalde doelgroepen, zoals families, maar ook enkel volwassenen om heerlijk te ontspannen na een sportieve workout in de moderne fitness & wellness centra.

Restaurants & Bars

Nachtclubs & Kidsclubs

Shows & Theaters

Ontmoet de Disney figuren

Zwembaden

Wellness & Fitness

Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015