Disney Cruise Line    |    Hutten & Accommodatie
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Hutten & Accommodatie

Hutten & Accommodatie

Op de schepen van Disney Cruise Line verblijf je in luxe hutten. Deze accommodaties zijn ontworpen met families in het achterhoofd en voorzien van diverse innovaties die je verzekeren van het hoogst mogelijke comfort en ontspanning voor gasten van alle leeftijden. Maak een keuze uit een binnenhut zonder uitzicht, een buitenhut met uitzicht of een balkonhut waarbij je zelfs de zee kunt ruiken. Er zijn tevens grotere suites beschikbaar voor ultieme luxe.


Overzicht

Een verblijf op een schip van de Disney Cruise Line bevat veel comfort en luxe en bevat diverse soorten 'Staterooms', oftewel hutten. De basisaccommodatie is een binnenhut (Inside) zonder uitzicht in een standaard en deluxe uitvoering. De buitenhut (Oceanview) heeft zicht op de zee in een deluxe uitvoering. Wil je niet alleen naar buiten kunnen kijken, maar ook de zee kunnen ruiken, kies dan voor een balkonhut (Verandah) in een deluxe of familiekamer uitvoering. Als laatste boek je ultieme luxe en ruimte in de suites van de Disney Cruise Line.

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

Suite

Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015