Openingstijden vandaag
Zaterdag 22 september 2018
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 21:00
09:00 tot 10:00 - Extra Magische Uren
Suite

Suite

Op de schepen van Disney Cruise Line verblijf je in luxe hutten. Deze accommodaties zijn ontworpen met families in het achterhoofd en voorzien van diverse innovaties die je verzekeren van het hoogst mogelijke comfort en ontspanning voor gasten van alle leeftijden. De suites met balkon en uitzicht zijn beschikbaar in een deluxe uitvoering.


Disney Magic & Disney Wonder

De Concierge 1-Bedroom Suite Verandah op de Disney Magic en Disney Wonder heeft een afmeting van ongeveer 57m2. De suites beschikken over een slaapkamer met queen-size bed, een woonkamer met 2-persoons slaapbank, en sommige met 1-persoons opklapbed, walk-in kast, 2 badkamers en een minibar. Deze suites zijn geschikt voor 5 personen. Gasten van de suites profiteren van extra Concierge service, zoals het reserveren van alle activiteiten en diensten tijdens je reis vanaf 120 dagen vóór vertrek en extra voorzieningen, zoals luxe bad- en doucheproducten, luxe beddengoed met een ruime keuze aan verschillende kussens en een badjas met slippers. Op de plattegrond is de indeling van de suites te zien.


Disney Dream & Disney Fantasy

De Deluxe Oceanview Stateroom Verandah op de Disney Dream en Disney Fantasy heeft een afmeting van ongeveer 58m2. De suites beschikken over een slaapkamer met queen-size bed, een woonkamer met 2-persoons slaapbank, en sommige met 1-persoons opklapbed, walk-in kast, 2 badkamers, whirlpool in de grote badkamer en 2 badkamers met regendouche. Deze suites zijn geschikt voor 5 personen. Gasten van de suites profiteren van extra Concierge service, zoals het reserveren van alle activiteiten en diensten tijdens je reis vanaf 120 dagen vóór vertrek en extra voorzieningen, zoals luxe bad- en doucheproducten, luxe beddengoed met een ruime keuze aan verschillende kussens en een badjas met slippers. Op de plattegrond is de indeling van de suites te zien.


Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen