Disney Cruise Line    |    Praktische Informatie
Openingstijden vandaag
Woensdag 29 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Praktische Informatie

Praktische Informatie

Een verblijf op de schepen van Disney Cruise Line bestaat uit vele mogelijkheden en services, met verschillende accommodaties, aanbiedingen en opties om uit te kiezen. Ontdek wat er allemaal bij je cruise inbegrepen zit, hoe je vervoer kunt regelen van en naar de haven, welke mogelijkheden uniek zijn voor bepaalde doelgroepen en welke excursies beschikbaar zijn in de steden die bezocht worden. DiscoverTheMagic.nl heeft all praktische informatie voor je verzameld om een ideale cruise te plannen.


Overzicht

Het plannen van een cruise kan best een ingewikkelde bezigheid zijn door de vele mogelijkheden en opties waaruit je kunt kiezen. Bekijk wat er allemaal bij je cruise inbegrepen zit en voor welke dingen extra betaald moet worden om verrassingen te voorkomen. De Europese cruises vertrekken doorgaans vanuit Groot Brittannië of Spanje. Bekijk hoe je vervoer van en naar de havens kunt regelen. Cruises is geschikt voor iedereen, maar bepaalde doelgroepen hebben aparte wensen en mogelijkheden. Ontdek de speciale faciliteiten voor de samenstelling van je reisgezelschap.

Wat zit bij je cruise inbegrepen?

Vervoer van en naar je cruise

Excursies

Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015