Openingstijden vandaag
Maandag 24 september 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Vervoer van en naar je cruise

Vervoer van en naar je cruise

Als je eenmaal hebt bekeken welke cruise je wilt gaan maken, moet er natuurlijk ook nog vervoer van en naar de haven worden geregeld. Uiteraard kun je dit zelf regelen, maar er kan tevens een geheel vrijblijvende offerte worden gemaakt waarbij alle vervoersmogelijkheden worden voorgesteld.


Vanuit Amsterdam of Brussel zijn er directe vluchten naar luchthavens in de buurt van de havens waar de schepen van Disney Cruise Line vertrekken via diverse luchtvaartmaatschappijen. Vul hieronder de periode en luchthaven in van waaruit je wilt vertrekken en ontdek de actuele prijzen van alle vliegmaatschappijen voor vluchten naar bijvoorbeeld Barcelona voor de Middellandse Zee cruises.

Voor bepaalde cruises in Europa zijn er al arrangementen beschikbaar met prijzen inclusief vliegreis en luchthaventransfers en wordt alles direct voor je geregeld. Optioneel kunnen alle cruises geboekt worden inclusief vervoer door een offerte aan te vragen. Ontdek onze aanbiedingen, maar een keuze voor een bepaalde cruise en vraag vervolgens een vrijblijvende offerte aan.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen