Walt Disney World    |    Praktische Informatie   |   Aankomst
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Aankomst

Aankomst

De meeste internationale bezoekers arriveren met het vliegtuig via Orlando International Airport. Gasten van de Disney hotels kunnen kostenloos gebruikmaken van Disney's Magical Express. Deze shuttledienst brengt je naar je hotel en in sommige gevallen wordt de bagage zelfs naar je kamer gebracht als deze nog niet gereed is bij aankomst. Optioneel kun je tevens een auto huren en zelf naar het resort rijden.


Inchecken

Online inchecken is beschikbaar vanaf 60 dagen tot maximaal 24 uur vóór aankomst en zorgt voor een soepele incheckprocedure bij je hotel. Er zijn speciale balies beschikbaar voor gasten die online hebben ingecheckt. De mogelijkheid om online in te checken is optioneel, maar wordt wel aanbevolen. Er zijn tevens reguliere incheckbalies beschikbaar. Je kamer is vanaf 15:00 uur beschikbaar en je dient uit te checken op de vertrekdag vóór 11:00 uur.

Alle Disney hotels beschikken over een bagagedepot waar je je koffers kunt achterlaten als je kamer nog niet gereed is. Op die manier kun je alvast de parken in en wordt je bagage naar je kamer gebracht of dien je ze later zelf af te halen (vraag hiernaar tijdens het inchecken). Disney stuurt je desgewenst een SMS of belt je op wanneer de kamer gereed is. Voor gasten die gebruikmaken van Disney’s Magical Express vanuit Orlando International Airport wordt de bagage direct naar het hotel of de kamer gebracht.

Disney hotels


Auto huren

Door heel de Verenigde Staten huur je vanuit Nederland of België eenvoudig een auto met een all-inclusive pakket zonder eigen risico. Bepaal zelf waar en wanneer je de auto ophaalt en weer aflevert. Ideaal als je rond wilt reizen door Florida of de vrijheid wilt hebben om te gaan en staan waar je wilt. Bekijk de beschikbaarheid van alle type auto's en ontdek de prijzen:


Disney Transport

Vanuit je hotel kun je eenvoudig naar de parken met diverse vervoersmogelijkheden van Disney Transport. Er zijn monorails (zweeftreinen), boten en bussen beschikbaar, naar gelang de locatie van je hotel. In de meeste gevallen zijn er shuttlebussen beschikbaar en rijden om de 20 minuten van en naar de parken. Het gebruik van deze service is voor gasten van de Disney hotels geheel gratis. De partner hotels bieden een eigen shuttleservice met bussen die om de 60 minuten van en naar de parken rijden. Download de plattegrond met alle vervoersmogelijkheden via Disney Transport en bekijk welke opties voor jouw hotel beschikbaar zijn.

Download: Plattegrond

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen