Walt Disney World    |    Hotels & Accommodatie   |   Disney hotels
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney hotels

Disney hotels

De magie van Disney houdt niet op als je de parken verlaat. Een verblijf in één van de 29 Disney resort hotels is extra magisch met subtiele Disney tintjes, ruime kamers en speciale voorzieningen. Deze hotels liggen binnen het resort, waarvan de meesten rondom een bepaald park, en hebben allemaal een apart thema. Zo waan je je een prins of prinses in Disney’s Grand Floridian Resort, geniet je van enorme Disney figuren in Disney’s Art of Animation Resort of verblijf je op de Afrikaanse savanne in Disney’s Animal Kingdom Lodge.


Overzicht

Het hotel, de kamers en de omgeving zijn volledig in stijl van het thema en geven je de indruk daadwerkelijk in een andere wereld te zijn beland. Naast de unieke thema’s en de gunstige ligging, bieden de Disney hotels nog meer voordelen. Zo krijgen alle gasten tot 2 uur meer tijd in de parken tijdens de Extra Magische Uren, krijg je de mogelijkheid om attracties en restaurants als eerste te reserveren, worden al je aankopen in de parken via de Shopping Service direct naar je hotel gebracht en geniet je van gratis vervoer met monorail, bus of boot van en naar je hotel.

Een verblijf in een Disney hotel staat garant voor de beste Disney kwaliteit en service om je verblijf zo magisch mogelijk te maken. Ontdek alle faciliteiten van de Disney hotels en kies een accommodatie die bij je persoonlijke wensen past in de categorieën: Disney Value Resorts, Disney Moderate Resorts, Disney Deluxe Resorts, Disney Deluxe Villa Resorts en Campgrounds. Maak een keuze en bekijk alle mogelijkheden.


Disney Value Resorts

De Value Resort hotels combineren een voordelige accommodatie met een flinke dosis fun. De hotels zijn voorzien van standaard faciliteiten in de kamers met daarnaast vele Disney touches in en rondom de resorts.

Disney's All-Star Movies Resort

Disney's All-Star Music Resort

Disney's All-Star Sports Resort

Disney's Art of Animation Resort

Disney's Pop Century Resort


Disney Moderate Resorts

De Moderate Resort hotels bieden een goede balans tussen prijs en beschikbare faciliteiten. De hotels zijn voorzien van grotere kamers met daarnaast meer keuze in recreatie en restaurants in en rondom de resorts.

Disney's Caribbean Beach Resort

Disney's Coronado Springs Resort

Disney's Port Orleans Resort - Riverside

Disney's Port Orleans Resort - French Quarter


Disney Deluxe Resorts

De Deluxe Resort hotels blinken uit in kwaliteit, service en een groot aantal faciliteiten. De hotels zijn voorzien van luxe kamers met unieke thema's en hoogwaardige restaurants in en rondom de resorts.

Disney's Animal Kingdom Lodge

Disney's Beach Club Resort

Disney's Boardwalk Inn

Disney's Contemporary Resort

Disney's Grand Floridian Resort & Spa

Disney's Polynesian Village Resort

Disney's Wilderness Lodge

Disney's Yacht Club Resort


Disney Deluxe Villa Resorts

De Deluxe Villa Resort hotels bieden alle faciliteiten van thuis, zoals een eigen keuken of kitchenette en ruime kamers voor grotere gezelschappen. De hotels zijn volledig in thema gebouwd en gelegen in rustige gebieden.

Disney's Animal Kingdom Villas - Kidani Village

Disney's Animal Kingdom Villas - Jambo House

Bay Lake Tower at Disney's Contemporary Resort

Disney's Beach Club Villas

Disney's Boardwalk Villas

Disney's old Key West Resort

Disney's Saratoga Springs Resort

The Villas at Disney's Wilderness Lodge

The Villas at Disney's Grand Floridian Resort & Spa

Disney's Polynesian Villas & Bungalows


Campgrounds

De Campgrounds bestaan uit kampeertereinen om zelf een onderkomen mee te nemen en zijn voorzien van alle faciliteiten, zoals water en electriciteit. De plekken kunnen gebruikt worden voor tenten en campers.

Cabins at Disney's Fort Wilderness Resort

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen