Walt Disney World    |    Praktische Informatie   |   Gasten met beperkingen
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Gasten met beperkingen

Gasten met beperkingen

Voor gasten met beperkingen zijn diverse oplossingen voorhanden. Mindervalide bezoekers kunnen gebruikmaken van de Disability Access Service voor makkelijke of snellere toegang tot attracties. Deze service is alleen bedoelt voor bezoekers die door hun invaliditeit niet van de reguliere wachtrijen gebruik kunnen maken.


Disability Access Service

Heb je een beperking of handicap waardoor je geen gebruik kunt maken van de reguliere wachtrijen, dan kun je in aanmerking komen voor de Disability Access Service. Via deze service ontvang je een 'return time' bij een attractie naar keuze die overeenkomt met de op dat moment geldende wachttijd. Het ticket is vergelijkbaar met de Disney FastPass+ service. In de tussentijd kun je genieten van het entertainment, een andere attractie of een maaltijd, tot het moment dat het tijd is om terug te keren. De 'return time' is geldig voor één attractie binnen de geldigheid van het ticket, waardoor het niet mogelijk is om tegelijk een tweede 'return time' aan te vragen voor een andere attractie. Een nieuwe 'return time' voor dezelfde of een andere attractie kan pas aangevraagd worden als de vorige is gebruikt of verlopen. De service is beschikbaar in alle parken van Walt Disney World.


Speficieke behoeften

Voor gasten met specifieke behoeften, waarbij de Disability Access Service niet in voorziet, kunnen terecht bij de klantenservice in de parken. Als je door een beperking gelimiteerd bent in de tijd die je in de parken kunt spenderen of hierdoor niet van alle attracties gebruik kunt maken, dan wordt er door de cast members gekeken naar een gepaste oplossing op maat. De mogelijkheden worden ter plaatse besproken en kunnen niet op voorhand worden doorgegeven. Download de Disability Access Service gids voor meer informatie.

Download: Disability Access Service gids


Roelstoel verhuur

Als je door een beperking of handicap enkel afhankelijk bent van een rolstoel, dan dien je zelf een rolstoel te huren in de parken of Disney Springs. Rolstoelen zijn voor $12 per dag (of $10 per dag bij een meerdaags verblijf) te huur en kunnen niet op voorhand gereserveerd worden. Het kan zijn dat er een eventueel borg betaald moet worden; vraag naar de voorwaarden ter plaatse.

Buggy & Rolstoel verhuur

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen