Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Diensten & Services    |    Disney Express
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Express

Disney Express

Naast de reguliere bagageservice bij de Disney hotels, is er nog een extra service beschikbaar als je arriveert per trein. Disney Express is een unieke bagageservice waar je je koffers kunt achterlaten op het treinstation en direct de parken in kunt. De cast members van Disney Express checken je in en brengen je bagage naar je hotel.


Disney Express bagageservice voor treinreizigers

Via de Disney Express balie op de bovenste etage van het station, geef je je bagage af en ontvang je de toegangstickets voor de parken en eventuele gereserveerde vouchers. De bagage wordt vervolgens naar je kamer in het hotel gebracht. Je hoeft dus niet eerst naar je hotel te gaan en met je koffers te slepen. Aan het einde van je verblijf wordt je bagage vervolgens teruggebracht naar de Disney Express balie op het station.

Deze retour service is dagelijks beschikbaar van 08:00 tot 21:00 uur en kan worden bijgeboekt voor arrangementen in de Disney hotels (met uitzondering van Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris) en de partner hotels voor €18 per persoon (vanaf 3 jaar). Op de dag van je vertrek geef je je bagage vóór 11.00 uur af bij de conciërge van je hotel. Meld je bij aankomst bij de balie op de bovenste etage van het station, geef je bagage af en ga direct naar de parken.

Wil je alleen gebruikmaken van de Disney Express service op de vertrekdag, dan kost dit €29 per kamer. Betaling is mogelijk bij de receptie of conciërge van het hotel.

Vertrekt je trein al vóór 11:00 uur, neem de bagage dan op de vertrekdag zelf mee naar de balie van Disney Express op het treinstation. Vervolgens haal je de bagage op ieder willekeurig moment weer op als de trein vertrekt. Laat de Disney Express labels aan de koffers en/of tassen zitten, aangezien deze nodig is bij vertrek.


Reserveren

Om gebruik te maken van Disney Express, voeg je deze service eenvoudig toe aan je arrangement in de Disney hotels of partner hotels tijdens de tweede fase van de boeking. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Arrangementen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken.

Boek je treinreis vervolgens los van het arrangement en profiteer van de beste beschikbaarheid en prijzen. Bekijk de prijzen van alle voordelige treinverbindingen naar Marne-La-Vallée Chessy:

 
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen