Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Pin Trading
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Pin Trading

Pin Trading

De Disney traditie om pins te verzamelen en/of te ruilen is ook te vinden in Disneyland Paris met iedere maand nieuwe releases en speciale Pin Trading Nights. Pueblo Trading Post in het Disneyland Park is het epicentrum voor verzamelaars met de Pin Trading Events.


Verzamelen

Pins zijn verkrijgbaar in diverse winkels in de parken, de hotels én Disney Village. De meeste (unieke) pins zijn verkrijgbaar bij Harrington's Fine China & Porcelains op Main Street in het Disneyland Park en de Disney Store in Disney Village. Begin je verzameling met de speciale Starter Kits inclusief lanyard die geruild kunnen worden met cast members.


Pueblo Trading Post

In het Disneyland Park is een speciale locatie te vinden waar geruild kan worden. Pueblo Trading Post in Frontierland (naast Cowboy Cookout Barbecue) wordt tevens gebruikt als locatie voor evenementen zoals Pin Trading Events of de verkoop van gelimiteerde pins.


Pin Trading Nights / Pin Trading Events

Iedere maand wordt er een evenement voor verzamelaars georganiseerd in de vorm van een Pin Trading Night of een Pin Trading Event. Doorgaans zijn deze evenementen in de Disney hotels of bij Pueblo Trading Post (Disneyland Park). Toegang is gratis. Om bepaalde gelimiteerde pins aan te schaffen is het noodzakelijk om een (gratis) ticket te bemachtingen. Sinds kort werkt Disneyland Paris samen met de Lineberty app om zo je plaats in de rij te reserveren.


Releases

Iedere maand zijn er vanaf bepaalde dagen nieuwe pins verkrijgbaar, waaronder gelimiteerde pins. Disney maakt deze bekend via speciale flyers. Dit is de actuele flyer van deze maand:

Bekijk en download daarnaast oude releases van voorgaande maanden:

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen