Renovaties

Renovaties

De parken van Disneyland Parijs zijn het hele jaar door geopend, waardoor er onderhoud gepleegd zal moeten worden tijdens reguliere openingsuren. De sluitingen van attracties en zwembaden in de hotels worden enkele maanden op voorhand bekend gemaakt en toegevoegd aan onze kalender.


Extra Belevenis Programma

Met het Extra Belevenis Programma voegt Disney extra magie toe aan attracties, restaurants, winkels en hotels. Bepaalde attracties krijgen een grondige onderhoudsbeurt en diverse upgrades met nieuwe technologieën en effecten. Deze langere sluitingen worden tot 6 maanden op voorhand bekendgemaakt en goed afgesteld op het resterende attractieaanbod, zodat er altijd dezelfde soort attracties open zijn. Bekijk alle renovaties in de kalender:


Attracties

Bekijk de exacte renovaties van alle attracties in beide parken tot 3 maanden op voorhand:

Disneyland Park

 • Buzz Lightyear Laser Blast: 6 januari 2020 tot medio najaar 2020
 • Le Carrousel de Lancelot: 7 t/m 25 september 2020

Walt Disney Studios Park

 • Studio Tram Tour: Behind the Magic: vanaf 6 januari 2020 (wordt in najaar 2020 vervangen door een nieuwe Cars attractie)

Als extra service probeert het resort de overlast van sluitingen tot een minimum te beperken door alternatieve attracties uit hetzelfde genre open te houden. Hou er rekening mee dat deze planning ieder moment en zonder aankondiging vooraf kan worden gewijzigd. Voor de meest actuele informatie, raden wij je aan om de flyers en informatieborden in de parken te raadplegen bij aankomst.


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Ter voorbereiding op de grote uitbreiding van het Walt Disney Studios Park met attracties en gebieden gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars, zullen enkele bestaande attracties / showlocaties in dit park definitief worden gesloten. Voor de ombouw van het Backlot deel van de Studios naar Marvel Land zullen de volgende locaties sluiten:


Zwembaden

Bekijk de exacte renovaties van alle zwembaden in de hotels voor de komende maanden:

Disney hotels

 • Disneyland Hotel: 16 t/m 20 november 2020
 • Disney's Hotel New York: gesloten t/m 31 oktober 2020 (verbouwing naar Marvel hotel) & 23 t/m 27 november 2020
 • Disney's Newport Bay Club: 5 t/m 16 oktober 2020
 • Disney's Sequoia Lodge: 18 t/m 22 januari 2021
 • Disney's Davy Crockett Ranch: 11 t/m 15 januari 2021

Partner hotels

 • Vienna International Dream Castle Hotel: momenteel geen sluitingen bekend voor 2020
 • Vienna International Magic Circus Hotel: momenteel geen sluitingen bekend voor 2020
 • Algonquin's Explorers Hotel: momenteel geen sluitingen bekend voor 2020
 • Radisson Blu Hotel: momenteel geen sluitingen bekend voor 2020
 • Adagio Marne-La-Vallée Val d'Europe: momenteel geen sluitingen bekend voor 2020

Beleef magische hoogtepunten in Disneyland Parijs

De komende periode valt er heel wat nieuws te beleven in Disneyland Parijs, zoals de nieuwe 'Cars Route 66' attractie ter vervanging van de Studio Tram Tour en het nieuwe 'Disney Junior Dream Factory' theater met interactieve show in het Walt Disney Studios Park. Daarnaast geniet je van de vernieuwde 'Tower of Terror: A New Dimension of Chills' met maar liefst drie nieuwe verhaallijnen, special effects en een intense ritbeleving.


Openingstijden

Sluitingen van attracties worden niet altijd aangekondigd. Wegens technische problemen of weersomstandigheden kunnen sommige attracties tijdelijk worden gesloten. Raadpleeg de cast member aan de ingang van de attractie voor meer informatie. Bekijk de exacte periodes waarin bepaalde attracties en restaurants gesloten zijn via onze kalender met openingstijden.

Openingstijden

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen