Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Frozen Land 'The World of Arendelle' in Disneyland Paris met nieuwe attractie en restaurants
Frozen Land 'The World of Arendelle' in Disneyland Paris met nieuwe attractie en restaurants
27/09/2019

Frozen Land 'The World of Arendelle' in Disneyland Paris met nieuwe attractie en restaurants

Het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris krijgt een nieuw Frozen gebied onder de naam 'The World of Arendelle'. Frozen Land bestaat uit o.a. een havendorpje, het kasteel van Arendelle, een ijsberg, een nieuwe attractie gebaseerd op beide films, restaurants, winkels en een meet & greet locatie met Frozen figuren.


Frozen Land

Het nieuwe gebied komt aan het grote meer van het park te liggen achter de nieuwe Cars attractie die in 2021 opent. De bouw van The World of Arendelle start begin 2021 en heeft verder geen invloed op het huidige park, aangezien alle werkzaamheden buiten het zichtsveld van bezoekers zal plaatsvinden. Op onderstaande visual is het nieuwe land te zien met linksonder de boulevard richting het meer en rechtsonder Toy Story Playland:

Als we inzoomen op het nieuwe gebied dan zien we het havenstadje links, het kasteel van Arendelle rechts en in het midden de grote ijsberg met ijspaleis van Elsa. Het gebied ligt in een baai met een brug richting het meer die kan worden opengesteld zodat floats voor shows op het meer het park in kunnen varen.

In het havenstadje zijn verschillende eetgelegenheden en winkels te vinden, maar ook een meet & greet locatie met Frozen figuren en een interactieve show met Anna, Elsa en Olaf (vergelijkbaar met de huidige Frozen - A Musical Invitation show bij Animation Celebration).


Eerste blik op Frozen Land

Voordat het nieuwe Frozen gebied naar Disneyland Paris komt, opent eind 2023 een vergelijkbaar land in Hong Kong Disneyland met ongeveer dezelfde layout als de versie die in Parijs wordt gebouwd. Neem een kijkje in dit prachtige "World of Frozen" gebied met o.a. de Frozen Ever After attractie.


Bouwtekeningen

Op 12 februari 2020 werden er nieuwe 3D modellen en tekeningen vrijgegeven door de lokale overheid ter voorbereiding op de bouw van Frozen Land. De attractie komt in de berg te liggen, de meet & greet locatie met Frozen figuren in het kasteel, het restaurant langs het meer en de winkels in het havenstadje. Daarnaast wordt er een groot park-achtig gebied gemaakt. Foto's: DLP Report.


Frozen Experience

Nog vóórdat de bouw van Frozen Land start, opent Disneyland Paris op 17 november 2019 haar eerste Frozen attractie in het Walt Disney Studios Park. Art of Disney Animation wordt hiervoor verbouwd met twee interactieve show-gedeeltes, een meet & greet met Olaf, een winkel en een tekenles.

Klik hier voor meer informatie over de Frozen Experience


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

The World of Arendelle is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast Frozen, ook themagebieden rondom Marvel en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen