Disneyland Paris    |    Aanbiedingen Paris    |    Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Aanbiedingen

Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van de unieke laagste prijs kalender. Ontvang extra voordeel op een verblijf met kosteloos annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten
Jouw verblijf omvat:
Hotelovernachting(en) in een Disney hotel, inclusief toeristenbelasting
Ontbijt in het hotel of park met of zonder Disney figuren (tegen betaling)
Toegangstickets voor beide Disney parken tijdens alle dagen van je verblijf, tenzij anders vermeld
Bovendien geniet je van:
Gratis parkeren bij je hotel en de Disney parken
Meer tijd in de parken tijdens de Extra Magische Uren
Geldig voor aankomsten van 01 januari 2023 t/m 31 maart 2025
OOK GELDIG IN DE SCHOOLVAKANTIES
pijlOntdek prijzen

Laagste prijs kalender

In de handige laagste prijs kalender selecteer je de duur van het verblijf en je favoriete hotel om de goedkoopste opties te bekijken. De kalender toont de verschillende prijscategorieën per maand met handige kleurcodes om zo in één oogopslag de voordeligste aankomstdag te zien. Vervolgens kun je dit arrangement direct boeken met gratis annuleren én geen boekingskosten. Bekijk de voordeelkalender:


Speciale actie met laagste prijsgarantie

Een arrangement inclusief laagste prijsgarantie is beschikbaar voor alle aankomsten en bestaat uit hotelovernachting(en) in één van de Disney hotels, toegangstickets met gegarandeerde toegang tot beide Disney parken voor iedere dag van het verblijf en de toeristenbelasting per persoon, per nacht. Je betaalt tevens géén reserveringskosten (t.w.v. €29 per boeking).

Als je binnen 7 dagen na de reservering een identiek verblijf vindt tegen een lagere prijs, dan betalen we het verschil terug én je ontvangt tevens een cadeaubon van €20 om te spenderen in de restaurants en boetieks van Disneyland Paris.


Seizoenen in Disneyland Paris

Profiteer van deze speciale vroegboekvoordeel aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Parijs. Geniet van een voordelige vakantie tijdens populaire seizoenen, zoals Disney's Halloween Festival in het najaar of Disney's Betoverende Kerst in de winter met extra entertainment, shows, parades en Disney figuren in unieke outfits.


Prijzen & Boeken met gratis annuleren en betalen in termijnen

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met laagste prijsgarantie, gratis annuleren en betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken.

Boekingen kunnen kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd met volledige terugbetaling tot 7 dagen vóór vertrek als onderdeel van de flexibele boekingsvoorwaarden.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDealPayPal of creditcard met optioneel een aanbetaling (15% van het totale boekingsbedrag; alleen geldig voor arrangementen wanneer je minimaal 30 dagen vóór aankomst boekt). Het resterende bedrag kan vervolgens in maximaal 5 termijnen worden betaald.


Contact

Heb je hulp nodig bij je boeking, wil je advies over welke aanbieding voor jou het meest voordelige is of wil je een op maat gemaakte prijsopgave ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en laat je adviseren door de Disney expert.


Voorwaarden

  • Als je binnen 7 dagen na boeking een lagere prijs vindt voor hetzelfde verblijf, betalen we het verschil terug en bieden we je een cadeaubon van €20 aan die je tijdens je verblijf in de boetieks en restaurants kunt gebruiken.
  • De beste prijsgarantie is alleen van toepassing op verblijven (arrangementen met hotel + tickets) die zijn gekocht via DiscoverTheMagic.nl, met uitzondering van verblijven inclusief vervoer.
  • Het verblijf moet in één van de 6 Disney Hotels zijn (Disneyland Hotel, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, Disney’s Sequoia Lodge, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Hotel Santa Fe) of in Disney's Davy Crockett Ranch.
  • De beste prijsgarantie is ook van toepassing op maaltijd- en restaurantopties die vooraf zijn gekocht als onderdeel van dezelfde boeking (bijvoorbeeld maaltijdopties). De lagere prijs moet voor hetzelfde verblijf zijn: dezelfde datum, verblijfsduur, aantal en leeftijd van gasten (volwassenen en kinderen), hotel- en kamertype, en dezelfde maaltijd- en restaurantopties (indien van toepassing). Jouw verblijf moet worden gekocht als onderdeel van een enkele boeking.
  • De beste prijsgarantie is alleen van toepassing op de hierboven genoemde verblijven en niet op andere.
  • Om te profiteren van de beste prijsgarantie, moet je jouw verzoek binnen 10 dagen na boeking indienen. Een lagere prijs moet worden gevonden in hetzelfde land waar de boeking is gemaakt (bijv. reisbureau of website gehost in Nederland).
  • De beste prijsgarantie is van toepassing op pakkettarieven die openbaar beschikbaar zijn voor het grote publiek. De garantie is daarom niet van toepassing in de volgende gevallen: groepstarieven (vrije tijd, zakelijk), speciale tarieven aangeboden aan specifieke groepen (bijv. loyaliteitsprogramma's waarvoor een lidmaatschapskaart vereist is, aanbiedingen van reisagenten, tarieven voor aan Disneyland Paris Cast Members, enz.), of verblijven beschikbaar via een arbeidersraad (comité d'entreprise).


Nog meer aanbiedingen

Wil je Disneyland Parijs liever op een ander moment bezoeken? Geen probleem! Naast deze aanbieding zijn er namelijk nog meer voordelen en acties beschikbaar voor andere aankomsten en periodes.

Beste Prijzen 2024/2025 met GRATIS annuleren
Beste Prijzen 2024/2025 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2025

Zomer, Herfst & Winter 2024 met GRATIS annuleren
Zomer, Herfst & Winter 2024 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 maart 2024 t/m 5 januari 2025

Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken
Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken

Ontvang tot 36% korting op een verblijf in Villages Nature bij Disneyland Paris met kosteloos omboeken voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2025

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen