Openingstijden vandaag
Donderdag 17 augustus 2017
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:00 tot 10:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
Disney's Halloween Festival

Disney's Halloween Festival

Vier het meest spook-taculaire seizoen van het jaar in Disneyland Parijs tijdens Disney’s Halloween Festival van 1 oktober t/m 5 november 2017. Ontdek griezelig leuk entertainment met speciale decoratie, een echte Halloween parade, meet & greets met de slechteriken en Disney figuren in hun mooiste outfits. Het najaar in Disneyland Parijs is extra magisch!


Halloween in Disneyland Parijs

Het Disneyland Park wordt voor de gelegenheid voorzien van speciale decoratie in een herfstthema met grote pompoenen en oranje banners. Main Street, U.S.A. wordt overgenomen door vriendelijke spookjes waar je tevens mee op de foto kunt, terwijl de fonteinen bij het kasteel spontaan dansen op Halloween muziek.

Ontmoet je favoriete Disney figuren, zoals Stitch, Winnie the Pooh en Marie uit The Aristocats aan beide zijden van de Liberty Arcade. In Frontierland strijkt Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas neer voor een uniek fotomoment en bij Cottonwood Creek Ranch zijn Mickey en Minnie gezamenlijk te ontmoeten. Download het actuele entertainmentprogramma voor exacte tijden en locaties.


Mickey's Halloween Harvest Celebration

Tijdens Mickey’s Halloween Harvest Celebration wordt de oogstmaand gevierd en trekken de Disney figuren in een vrolijke parade door het Disneyland Park. De familie Duck, met Donald, Daisy en de drie neefjes voorop, openen de parade in hun speciale hooiwagen, terwijl Winnie the Pooh en z’n vriendjes druk bezig zijn met het verzamelen van herfstbladeren. Clarabelle Koe, Horace en de Drie Biggetjes wensen iedereen een fijne Halloween en Mickey, Minnie en hun vriendjes sluiten de bonte stoet af op hun wagen vol pompoenen, fruit en bloemen.


It's Good to Be Bad with the Disney Villains

Halloween is het favoriete seizoen van de slechteriken en daar maken zij dankbaar gebruik van. In de Castle Courtyard heeft Maleficent het kasteel overgenomen met gigantische doorns. Als je goed kijkt, kun je zelfs de draak uit de film zien. Altijd al Gaston, Frollo, The Evil Queen, The Old Hag, Jafar, Dr. Facilier of The Queen of Hearts willen ontmoeten? Bij de Royal Castle Stage komen de slechteriken bij elkaar voor de It's Good to Be Bad with the Disney Villains show met na afloop een ontmoeting met hun fans.


Disney Illuminations

Als de avond valt, wordt de dag magisch afgesloten tijdens de nieuwe Disney Illuminations avondshow ter ere van de 25e verjaardag van Disneyland Paris. Ga mee op reis met Mickey door de wondere wereld van Disney films in een show vol licht, kleur en magie. Deze show bij het kasteel is iedere dag te zien en heeft het allemaal: muziek, projecties, fonteinen, speciale effecten, vuur, lasers en vuurwerk. Illuminations is de ideale afsluiter van een magische dag in het Disneyland Park en mag je absoluut niet missen.


Disney's Halloween Party

Op 31 oktober is het tijd voor Disney’s Halloween Party. Tijdens deze avond, waarvoor een apart ticket nodig is, mag je verkleed naar het Disneyland Park komen. Van 20:30 tot 01:00 uur zijn er unieke shows, een parade en zeldzame Disney figuren te zien. Daarnaast blijven vrijwel alle attracties in het park tot sluitingstijd geopend.

Deze speciale avondhappening is erg populair en ieder jaar uitverkocht. Geniet onder andere van Minnie's Pirate Academy, een swingende DJ Party met Stitch en de avondversie van Mickey's Halloween Harvest Celebration. De avond wordt afgesloten met de Disney Dreams! avondshow.

Disney's Halloween Party


Prijzen & Boeken

Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Selecteer hieronder de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en eventueel een hotel voorkeur om de prijzen te ontdekken.


Aanbiedingen

Beleef Disney's Halloween Festival en boek een magisch verblijf met voordeel in Disneyland Parijs. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Last-minute: Tot 30% korting in de Disney hotels
Last-minute: Tot 30% korting in de Disney hotels

Ontvang tot 30% korting op toegang en verblijf in Disneyland Paris voor aankomsten van 17 augustus t/m 31 oktober 2017

Winter: Tot 2 nachten & 2 dagen gratis + kinderen gratis
Winter: Tot 2 nachten & 2 dagen gratis + kinderen gratis

Ontvang tot 2 nachten & 2 dagen gratis + kinderen t/m 6 jaar gratis in Disneyland Paris voor aankomsten van 1 november 2017 t/m 20 maart 2018

Vroegboekvoordeel: Tot 2 nachten & 2 dagen gratis
Vroegboekvoordeel: Tot 2 nachten & 2 dagen gratis

Ontvang tot 2 nachten & 2 dagen gratis in Disneyland Paris voor aankomsten van 21 maart t/m 30 september 2018

Disney Magical Pride: 3-daags verblijf vanaf €439
Disney Magical Pride: 3-daags verblijf vanaf €439

Geniet van Disney Magical Pride in Disneyland Paris tijdens 3-daags verblijf in Disney's Newport Bay Club inclusief feestavond van 20 t/m 22 oktober 2017

Disney’s Magische Vuurwerk Festival: 3-daags verblijf vanaf €135
Disney’s Magische Vuurwerk Festival: 3-daags verblijf vanaf €135

Geniet van Disney's Magische Vuurwerk Festival in Disneyland Paris vanaf €135 per persoon tijdens 3-daags verblijf met aankomst op 5, 7 of 9 november 2017

Veronica Event: 3-daags verblijf tijdens kerstseizoen vanaf €165
Veronica Event: 3-daags verblijf tijdens kerstseizoen vanaf €165

Beleef de magische kerstsfeer tijdens het Veronica Event in Disneyland Paris vanaf €165 per persoon tijdens 3-daags verblijf inclusief feestavond van 17 t/m 19 november 2017

Villages Nature: Tot 20% korting op alle accommodaties
Villages Nature: Tot 20% korting op alle accommodaties

Ontvang tot 20% korting op een verblijf in de accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris voor aankomsten vanaf september 2017

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen