Openingstijden vandaag
Dinsdag 25 februari 2020
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Halloween Party

Disney's Halloween Party

Beleef het hoogtepunt van het Halloween seizoen tijdens Disney's Halloween Party met extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie op 26 én 31 oktober 2019 van 20:30 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Kostuums zijn toegestaan en Disney zorgt voor een griezelig leuke sfeer, terwijl de meeste attracties de hele avond open blijven.


Shows & Entertainment

Disney zorgt ieder jaar voor exclusief entertainment tijdens deze speciale avond van Halloween. Naast attracties en vele ontmoetingen met Disney figuren én shurken zijn er o.a. ook exclusieve shows, een parade en twee DJ Party's te zien.

Dit jaar is de nieuwe show "Are you brave enough?" met de Disney schurken te zien op de Royal Castle Stage, The Land of the Dead met wonderbaarlijke wezens in Frontierland tijdens Fiesta de la Tierra de los muertos uit Disney/Pixar's Coco en een "scary zone" met piraten en ander gespuis dat bezoekers de stuipen op het lijf zal jagen bij Adventure Isle. Meerdere keren per avond zullen er speciale projecties en special effects het kasteel, Phantom Manor en Skull Rock in Adventure in Halloween sfeer brengen.

Tijdens de avond is een nieuwe versie van de Minnie's Pirate Academy show te zien in de vorm van Captain Hook's Pirate Academy in het Videopolis Theater:

In Fantasyland nemen de Disney schurken de Princess Pavilion en Meet Mickey Mouse over met spook-taculaire ontmoetingen, handtekeningen en foto's. In alle landen zijn allerlei griezelig leuke figuren te zien met speciale lichteffecten en Halloween muziek.

Ook Mickey's Halloween Celebration krijgt een spannend tintje als de Disney schurken ook hier de boel overnemen tijdens de speciale avondversie van de parade met vele figuren, dansers en de terugkeer van de indrukwekkende Dreams of Power wagen met o.a. Jafar, Chernabog, Scar, Hades en Ursula.


Entertainmentprogramma 2019

Ontdek het complete entertainmentprogramma voor Disney's Halloween Party op 26 & 31 oktober 2019 in het Disneyland Park en bekijk welke figuren op welke tijden & locaties te vinden zijn. Daarnaast staan ook alle shows, parades en overige animaties op het programma, maar zijn er nog genoeg verrassingen te vinden die niet officieel worden vermeld.

De avond is bedoeld voor het hele gezin en er zijn veel zeldzame Disney figuren te zien. Gasten met een ticket voor de avondhappening hebben vanaf 17:00 uur toegang tot het Disneyland Park en dienen hun ticket om te wisselen voor een polsbandje. De locaties hiervoor in Main Street, U.S.A. staan aangegeven. Wees er vroeg bij, want deze avond is ieder jaar uitverkocht. Bestel je kaarten online om verzekerd te zijn van griezelig leuke avond in het Disneyland Park. Trick or Treat!


Tickets 2019

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Losse tickets zijn eveneens beschikbaar voor €69 met toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:00 uur. Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Tickets' en kies vervolgens 'Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen. 

Magical Pride (Walt Disney Studios Park)

Magical Pride (Walt Disney Studios Park)

Vier diversiteit op 6 juni 2020 tijdens Magical Pride met speciaal entertainment, meet & greets met Disney figuren, attracties, parade, karaoke en DJ Party van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie

Vanaf €89
Vanaf €89
Electroland (Walt Disney Studios Park)

Electroland (Walt Disney Studios Park)

Op 3, 4 & 5 juli 2020 presenteert Disneyland Paris van 20:00 tot 02:00 uur het unieke dance evenement Electroland met optredens van internationale DJ's bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie

Vanaf €79
Vanaf €79
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen