Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Avondhappenings
Disney's Halloween Party

Disney's Halloween Party

Beleef het hoogtepunt van het Halloween seizoen tijdens Disney's Halloween Party met extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie op 29 & 31 oktober 2022 van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Kostuums zijn toegestaan en Disney zorgt voor een griezelig leuke sfeer, terwijl de meeste attracties de hele avond open blijven.


Shows & Entertainment

Disney zorgt ieder jaar voor exclusief entertainment tijdens deze speciale avond van Halloween. Naast attracties en vele ontmoetingen met Disney figuren én shurken zijn er o.a. ook exclusieve shows, korte parades en twee DJ Party's te zien.

Tijdens de avondhappening is o.a. de show "Reveal your inner Villain" met de Disney schurken te zien bij het kasteel, Goofy's Skeletoon Party op Central Plaza, Captain Hook's Pirate Academy op de Royal Castle Stage 

Meerdere keren per avond zullen er speciale projecties en special effects iconische gebouwen en attracties in Halloween sfeer brengen. De Disney schurken nemen Main Street, U.S.A. over met spook-taculaire selfies op meerdere plekken. Daarnaast zijn er ook PhotoPass fotografen in het park voor o.a. speciale Magic Shots.

Ook Mickey's Halloween Surprise zal te zien zijn tijdens de speciale avondversie van de parade met vele figuren, dansers en de uiteraard laat ook Maleficent zich zien als vuurspuwende draak langs de paraderoute.


Entertainmentprogramma

Ontdek het complete entertainmentprogramma voor Disney's Halloween Party in het Disneyland Park en bekijk welke figuren op welke tijden & locaties te vinden zijn. Daarnaast staan ook alle shows, parades en overige animaties op het programma, maar zijn er nog genoeg verrassingen te vinden die niet officieel worden vermeld.

Belangrijk: Het programma voor 2022 is op dit moment nog niet bekend. Bekijk het programma van vorig jaar ter indicatie

De avond is bedoeld voor het hele gezin en er zijn veel zeldzame Disney figuren te zien. Gasten met een ticket voor de avondhappening hebben vanaf 17:00 uur toegang tot het Disneyland Park en dienen hun ticket om te wisselen voor een polsbandje. De locaties hiervoor in Main Street, U.S.A. staan aangegeven.

Wees er vroeg bij, want deze avond is ieder jaar uitverkocht. Bestel je kaarten online om verzekerd te zijn van griezelig leuke avond in het Disneyland Park. Trick or Treat!


Tickets & Hotels 2022

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Losse tickets zijn eveneens beschikbaar voor €79 met toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:00 uur. Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Belevenissen / Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen. 

New Year's Eve Party (Disneyland Park)

New Year's Eve Party (Disneyland Park)

Vier oudejaarsavond op 31 december met extra entertainment, shows, attracties en vuurwerk voor de hele familie van 20:30 tot 02:00 uur in het Disneyland Park (optioneel met diner). Meer informatie

€109
€109
Disney's Halloween Party (Disneyland Park)

Disney's Halloween Party (Disneyland Park)

Beleef het hoogtepunt van Halloween tijdens Disney's Halloween Party op 29 & 31 oktober met extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Kostuums zijn toegestaan. Meer informatie

vanaf €79
vanaf €79
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen