Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Avondhappenings
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Halloween Party

Disney's Halloween Party

Beleef het hoogtepunt van het Halloween seizoen tijdens Disney's Halloween Party met extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie op 31 oktober van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Kostuums zijn toegestaan en Disney zorgt voor een griezelig leuke sfeer, terwijl de meeste attracties de hele avond open blijven.

Belangrijk: In 2023 is er géén Halloween Party en heeft iedereen met een geldig toegangsticket voor 31 oktober toegang tot beide parken in de avond.


Shows & Entertainment

Disney zorgt ieder jaar voor exclusief entertainment tijdens deze speciale avond van Halloween. Naast attracties en vele ontmoetingen met Disney figuren én shurken zijn er o.a. ook exclusieve shows, een parade en DJ Party's te zien.

Tijdens de avondhappening is o.a. de show "The Unenchanted Ball of the Disney Villains" met de Disney schurken te zien bij het kasteel, Yzma's Evil Plans in het Videopolis Theater en Minnie's Pumpkin Party in Frontierland.

Meerdere keren per avond zullen er speciale projecties en special effects iconische gebouwen en attracties in Halloween sfeer brengen. De Disney schurken nemen Main Street, U.S.A. over met spook-taculaire selfies op meerdere plekken. Daarnaast zijn er ook PhotoPass fotografen in het park voor o.a. speciale Magic Shots.

Ook Mickey's Halloween Surprise zal te zien zijn tijdens de speciale avondversie van de parade met vele figuren, dansers en de uiteraard laat ook Maleficent zich zien als vuurspuwende draak langs de paraderoute.


Entertainmentprogramma (2022)

Ontdek het complete entertainmentprogramma voor Disney's Halloween Party in het Disneyland Park en bekijk welke figuren op welke tijden & locaties te vinden zijn. Daarnaast staan ook alle shows, parades en overige animaties op het programma, maar zijn er nog genoeg verrassingen te vinden die niet officieel worden vermeld.

De avond is bedoeld voor het hele gezin en er zijn veel zeldzame Disney figuren te zien. Gasten met een ticket voor de avondhappening hebben vanaf 17:00 uur toegang tot het Disneyland Park en dienen hun ticket om te wisselen voor een polsbandje. De locaties hiervoor in Main Street, U.S.A. staan aangegeven.

Wees er vroeg bij, want deze avond is vrijwel ieder jaar uitverkocht. Bestel je kaarten online om verzekerd te zijn van griezelig leuke avond in het Disneyland Park. Trick or Treat!


Tickets & Hotels (2022)

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Losse tickets zijn eveneens beschikbaar voor €79 met toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:00 uur. Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Belevenissen / Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen. 

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen