Disney's Halloween Party

Disney's Halloween Party

Beleef het hoogtepunt van het Halloween seizoen tijdens Disney's Halloween Party met extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie op 31 oktober 2021 van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Kostuums zijn toegestaan en Disney zorgt voor een griezelig leuke sfeer, terwijl de meeste attracties de hele avond open blijven.


Shows & Entertainment

Disney zorgt ieder jaar voor exclusief entertainment tijdens deze speciale avond van Halloween. Naast attracties en vele ontmoetingen met Disney figuren én shurken zijn er o.a. ook exclusieve shows, een parade en twee DJ Party's te zien.

Belangrijk: In verband met de huidige maatregelen is het entertainment programma voor 2021/2022 nog niet bekend. Disney komt binnenkort met meer informatie over welke shows, parades en Disney figuren te zien zullen zijn in beide parken. Onderstaande informatie is van de Halloween Party uit 2019.

Tijdens de avondhappening is o.a. de show "Are you brave enough?" met de Disney schurken te zien op de Royal Castle Stage, The Land of the Dead met wonderbaarlijke wezens in Frontierland tijdens Fiesta de la Tierra de los muertos uit Disney/Pixar's Coco en een "scary zone" met piraten en ander gespuis dat bezoekers de stuipen op het lijf zal jagen bij Adventure Isle.

Meerdere keren per avond zullen er speciale projecties en special effects iconische gebouwen en attracties in Halloween sfeer brengen. De populaire show Minnie's Pirate Academy show is in een speciale schurken versie te zien in de vorm van Captain Hook's Pirate Academy in het Videopolis Theater:

In Fantasyland nemen de Disney schurken de Princess Pavilion en Meet Mickey Mouse over met spook-taculaire ontmoetingen, handtekeningen en foto's. In alle landen zijn allerlei griezelig leuke figuren te zien met speciale lichteffecten en Halloween muziek.

Ook Mickey's Halloween Celebration krijgt een spannend tintje als de Disney schurken ook hier de boel overnemen tijdens de speciale avondversie van de parade met vele figuren, dansers en de terugkeer van de indrukwekkende Dreams of Power wagen met o.a. Jafar, Chernabog, Scar, Hades en Ursula.


Entertainmentprogramma

Ontdek het complete entertainmentprogramma voor Disney's Halloween Party (uit oktober 2019 te referentie) in het Disneyland Park en bekijk welke figuren op welke tijden & locaties te vinden zijn. Daarnaast staan ook alle shows, parades en overige animaties op het programma, maar zijn er nog genoeg verrassingen te vinden die niet officieel worden vermeld.

De avond is bedoeld voor het hele gezin en er zijn veel zeldzame Disney figuren te zien. Gasten met een ticket voor de avondhappening hebben vanaf 17:00 uur toegang tot het Disneyland Park en dienen hun ticket om te wisselen voor een polsbandje. De locaties hiervoor in Main Street, U.S.A. staan aangegeven. Wees er vroeg bij, want deze avond is ieder jaar uitverkocht. Bestel je kaarten online om verzekerd te zijn van griezelig leuke avond in het Disneyland Park. Trick or Treat!


Tickets & Hotels 2021

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Losse tickets zijn eveneens beschikbaar voor €89 met toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:00 uur. Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Belevenissen / Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen. 

Disney's Halloween Party (Disneyland Park)

Disney's Halloween Party (Disneyland Park)

Beleef het hoogtepunt van Halloween tijdens Disney's Halloween Party 31 oktober met extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Kostuums zijn toegestaan. Meer informatie

€89
€89
New Year's Eve Party (Disneyland Park)

New Year's Eve Party (Disneyland Park)

Vier oudejaarsavond op 31 december met extra entertainment, shows, attracties en vuurwerk voor de hele familie van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park (optioneel met diner). Meer informatie

€109
€109
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen