Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Seizoenen    |    Disney's Betoverende Kerst
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Betoverende Kerst

Disney's Betoverende Kerst

Beleef de unieke kerstsfeer in Disneyland Parijs tijdens Disney’s Betoverende Kerst van 9 november 2024 t/m 6 januari 2025. Ontdek speciale kerstshows, een nieuwe kerstparade die ook in de avond in een speciale versie te zien is, feestelijke decoratie, duizenden lampjes en Disney figuren in hun mooiste kerstpakjes. De feestdagen waren nog nooit zo magisch!


Kerst in Disneyland Parijs

Het Disneyland Park vormt het epicentrum van het kerstseizoen met feestelijke decoratie in Main Street, U.S.A. en Central Plaza. De gigantische kerstboom op Town Square bevat maar liefst 5000 LED lampjes en wordt iedere avond op magische wijze ontstoken. In heel Main Street klinkt kerstmuziek en op bepaalde tijden komt er zelfs sneeuw naar beneden. 

Ontmoet je favoriete Disney figuren in hun kerst outfits, zoals Winnie the Pooh, Santa Stitch, Santa Goofy, Minnie, Chip & Dale, Sandy Claws uit The Nightmare Before Christmas en natuurlijk de kerstman op speciale meet & greet locaties in beide parken.


Disney's Christmas Parade / Mickey's Dazzling Christmas Parade

Sinds 2021 presenteert Disneyland Paris de gloednieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade met versies overdag én 's avonds, inclusief speciale lichteffecten, performers en Disney figuren. Met een nieuwe soundtrack en twee show stops is de parade een waar spektakel geworden met zelfs projecties op het kasteel en het ontsteken van de kerstboom op Town Square.


Frozen: A Musical Invitation

In het Walt Disney Studios Park is er exclusief Frozen entertainment te zien bij Animation Celebration. De attractie 'Frozen: A Musical Invitation' bestaat uit twee interactieve show-gedeeltes, een meet & greet met Olaf, een winkel en een tekenles. Klik hier voor meer informatie.


Let's Sing Christmas!

Het Videopolis Theater presenteert deze winter een speciale sing-along show met traditionele zangers en natuurlijk Disney figuren in hun kerstoutfits. Zing mee met bekende kerstnummers tijdens deze interactieve show die in het weekend tevens met een groot koor te zien is.


Disney Dreams of Christmas

De dag in het Disneyland Park wordt op magische wijze afgesloten tijdens de Disney Dreams of Christmas avondshow. Ga mee op reis met Olaf uit Frozen door de wondere wereld van Disney films in een show vol licht, kleur en magie.


Avengers drone show in het Walt Disney Studios Park (vanaf 2 december 2023)

Naast de terugkeer van Disney Dreams presenteert Disneyland Paris tijdens het Halloween seizoen ook een gloednieuwe Avengers: Power the Night drone show bij de Tower of Terror met projecties, vuurwerk en maar liefst 500 drones. Deze show vervangt de originele Disney D-Light avondshow bij het kasteel voor de 30e verjaardag.


New Year's Eve Party (niet in 2023)

Vier oudejaarsavond tijdens de New Year's Eve Party op 31 december 2022 met extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Klik hier voor meer informatie & tickets.


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. 


Aanbiedingen

Beleef Disney's Betoverende Kerst en boek een magisch verblijf met voordeel in Disneyland Parijs. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Beste Prijzen 2024/2025 met GRATIS annuleren
Beste Prijzen 2024/2025 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2025

Zomer, Herfst & Winter 2024 met GRATIS annuleren
Zomer, Herfst & Winter 2024 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 maart 2024 t/m 5 januari 2025

Magisch Winterarrangement vanaf €209 + €10 cadeaukaart
Magisch Winterarrangement vanaf €209 + €10 cadeaukaart

Profiteer van het Magisch Winterarrangement in Disneyland Paris vanaf €209 per persoon tijdens 3-daags verblijf voor aankomsten op 3 & 5 november 2024 of 14, 19 & 21 januari 2025

Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf
Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf

Bekijk de laagste prijs kalender met de goedkoopste verblijven in Disneyland Paris voor alle aankomsten in 2024 en 2025

Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken
Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken

Ontvang tot 36% korting op een verblijf in Villages Nature bij Disneyland Paris met kosteloos omboeken voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2025

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen