Openingstijden vandaag
Zondag 22 juli 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Betoverende Kerst

Disney's Betoverende Kerst

Beleef de unieke kerstsfeer in Disneyland Parijs tijdens Disney’s Betoverende Kerst van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019. Ontdek speciale kerstshows, een grote kerstparade, feestelijke decoratie, duizenden lampjes en Disney figuren in hun mooiste kerstpakjes. De feestdagen waren nog nooit zo magisch!


Kerst in Disneyland Parijs

Het Disneyland Park vormt het epicentrum van het kerstseizoen met feestelijke decoratie in Main Street, U.S.A. en Central Plaza. De gigantische kerstboom op Town Square bevat maar liefst 5000 LED lampjes en wordt iedere avond op magische wijze ontstoken. In heel Main Street klinkt kerstmuziek en op bepaalde tijden komt er zelfs sneeuw naar beneden. 

Ontmoet je favoriete Disney figuren, zoals Mickey, Minnie en Winnie the Pooh in hun feestelijke outfits, maar ook Vaiana (Moana) uit Disney's nieuwste film Vaiana en natuurlijk de kerstman. Download het actuele entertainmentprogramma voor exacte tijden en locaties.


Disney's Christmas Parade

Tijdens Disney’s Christmas Parade helpen de Disney figuren de kerstman een handje om alle cadeaus op tijd bij de kinderen te krijgen. Mickey en z’n vriendjes hebben de taak gekregen om de kerstboom te versieren, Woody en Buzz Lightyear ontfermen zich over de cadeaus, Daisy en Clarice maken heerlijke hapjes en Winnie the Pooh probeert alle brieven uit elkaar te houden. De kerstman en zijn elfjes sluiten de parade zelf af in een grote arrenslee. 

Naast Disney's Christmas Parade is ook de reguliere Disney Stars on Parade dagelijks te zien met vele andere Disney figuren op prachtige wagens en aanstekelijke muziek.


A Merry Stitchmas

Stitch is de host van een magische nieuwe show vol verrassingen op het podium voor het kasteel. Mickey, Minnie en hun vriendjes leren Stitch de betekenis van Kerstmis door bekende liedjes te zingen. Deze show vervangt de huidige 'Mickey presents: Happy Birthday Disneyland Paris!' en 'The Starlit Princess Waltz' shows voor de 25e verjaardag. Foto: PixieDust.


Goofy's Incredible Christmas

Laat je verbazen door Goofy's nieuwe avondshow vol Disney figuren die een adembenemend kerstverhaal laten zien met projecties en special effects op de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park, vergelijkbaar met de populaire Star Wars: A Galactic Spectacular tijdens Season of the Force. Dit wordt de nieuwe variant op 'Disney Dreams! of Christmas' die vorig jaar voor het laatst te zien was. In het Disneyland Park blijft de avondshow Disney Illuminations voor de 25e verjaardag ook iedere dag te zien, waardoor je dit jaar geniet van twee avondshows in beide parken. Foto: ED92.


Sing Me A Merry Christmas

Zing beroemde kerstliedjes mee met Mickey, Minnie en hun vriendjes in dit schitterende nieuwe muziekspektakel op het podium bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Daarnaast zullen er divere Disney figuren in het park rondlopen voor een meet & greet in hun mooiste kerst kostuums, waaronder Mickey, Minnie en Santa Goofy. In het Disneyland Park ontmoet je o.a. Marie uit The Aristocats, Scrooge McDuck en Thumper & Miss Bunny. Foto: PixieDust.


Mickey's Christmas Big Band

Warm je stembanden op met dit live kerstconcert met Mickey, Minnie en een jazz bigband in het vernieuwde Studio Theater in het Walt Disney Studios Park. De show was in 2017 zo'n groot succes, dat het Videopolis Theater inmiddels te klein is geworden. Geniet van een groter podium én een nieuwe interactieve finale.


Mickey's Magical Christmas Lights

Als de avond valt, wordt het tijd om de lampjes te ontsteken. Tijdens Mickey's Magical Christmas Lights zullen de Disney figuren en de kerstman bij de grote kerstboom op Town Square aanwezig zijn voor een onvergetelijk moment. Zing vrolijk mee met bekende kerstliedjes in het Engels en Frans. Even verderop zal het kasteel veranderen in een prachtig ijspaleis met duizenden lampjes.


Disney Illuminations

Als de avond valt, wordt de dag magisch afgesloten tijdens de nieuwe Disney Illuminations avondshow ter ere van de 25e verjaardag van Disneyland Paris. Ga mee op reis met Mickey door de wondere wereld van Disney films in een show vol licht, kleur en magie.

Deze show bij het kasteel is iedere dag te zien en heeft het allemaal: muziek, projecties, fonteinen, speciale effecten, vuur, lasers en vuurwerk. Illuminations is de ideale afsluiter van een magische dag in het Disneyland Park en mag je absoluut niet missen.


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. 


Aanbiedingen

Beleef Disney's Betoverende Kerst en boek een magisch verblijf met voordeel in Disneyland Parijs. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Tot 15% korting + GRATIS ontbijt & diner
Tot 15% korting + GRATIS ontbijt & diner

Ontvang tot 15% korting op toegang en verblijf + gratis ontbijt & diner in Disneyland Paris voor aankomsten van 15 juni t/m 6 november 2018

Vroegboekvoordeel: Tot 25% korting + GRATIS ontbijt & diner
Vroegboekvoordeel: Tot 25% korting + GRATIS ontbijt & diner

Ontvang tot 25% korting op toegang en verblijf + gratis ontbijt & diner in Disneyland Paris voor aankomsten van 7 november 2018 t/m 30 september 2019

Signature Celebration: High-tea met Disney figuren + VIP FastPass
Signature Celebration: High-tea met Disney figuren + VIP FastPass

Ontvang high-tea met Disney figuren, VIP FastPass, PhotoPass+ en goodiebag bij dit arrangement in Disneyland Paris voor aankomsten van 10 juni t/m 30 september 2018

Signature Marvel: Diner met Marvel figuren + €60 giftcard
Signature Marvel: Diner met Marvel figuren + €60 giftcard

Ontvang diner met Marvel figuren, ontmoeting met Spider-Man, PhotoPass+ en €60 giftcard bij dit arrangement in Disneyland Paris voor aankomsten van 10 juni t/m 30 september 2018

Disney's Magische Vuurwerk Festival: 3-daags verblijf vanaf €135
Disney's Magische Vuurwerk Festival: 3-daags verblijf vanaf €135

Geniet van Disney's Magische Vuurwerk Festival in Disneyland Paris vanaf €135 per persoon tijdens 3-daags verblijf met aankomst op 6, 8 of 11 november 2018

Veronica Event: 3-daags verblijf met exclusieve avondopenstelling vanaf €195
Veronica Event: 3-daags verblijf met exclusieve avondopenstelling vanaf €195

Geniet van het Veronica Event in Disneyland Paris tijdens 3-daags verblijf in de Disney hotels inclusief exclusieve avondopenstelling van 1 t/m 3 februari 2019

Villages Nature: Tot 36% korting op alle accommodaties
Villages Nature: Tot 36% korting op alle accommodaties

Ontvang tot 36% korting op een verblijf in de accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris als je minimaal twee maanden vóór aankomst boekt

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen