Disney's Betoverende Kerst

Disney's Betoverende Kerst

Beleef de unieke kerstsfeer in Disneyland Parijs tijdens Disney’s Betoverende Kerst van 7 november 2020 t/m 10 januari 2021. Ontdek het speciale kerst entertainment, feestelijke decoratie, duizenden lampjes en Disney figuren in hun mooiste kerstpakjes. De feestdagen waren nog nooit zo magisch!


Kerst in Disneyland Parijs

Het Disneyland Park vormt het epicentrum van het kerstseizoen met feestelijke decoratie in Main Street, U.S.A. en Central Plaza. De gigantische kerstboom op Town Square bevat maar liefst 5000 LED lampjes en wordt iedere avond op magische wijze ontstoken. In heel Main Street klinkt kerstmuziek en op bepaalde tijden komt er zelfs sneeuw naar beneden. 

Ontmoet je favoriete Disney figuren, zoals Donald, Santa Stitch, Santa Goofy, Thumper & Miss Bunny uit Bambi, Sandy Claws uit The Nightmare Before Christmas en natuurlijk de kerstman.


Mickey's Magical Christmas Lights

Als de avond valt, wordt het tijd om de lampjes te ontsteken. Tijdens Mickey's Magical Christmas Lights zullen de Disney figuren, prinsessen en de kerstman bij de grote kerstboom op Town Square aanwezig zijn voor een onvergetelijk moment. De show zal dit jaar in veband met de maatregelen worden aangepast. Zing vrolijk mee met bekende kerstliedjes in het Engels en Frans. Tijdens de finale zijn er projecties te zien op het kasteel en nieuwe lichteffecten in de guirlandes.


Kerst cavalcades

Het hoogtepunt van kerst is natuurlijk Disney's Christmas Parade. Deze feestelijke parade zal dit jaar in verband met de maatregelen niet in originele vorm te zien zijn, maar in kortere versies (cavalcades) langs de paraderoute. De bonte stoet bevat vele dansers, wagens en natuurlijk Disney figuren. Mickey en z'n vriendjes vieren de magie van kerst op de aanstekelijke klanken van 'Christmas is Here!'.


Christmas selfie spots

Voor de gelegenheid trekken de Disney figuren hun meest feestelijke outfits aan voor een meet & greet met bezoekers bij de nieuwe selfie spots in beide parken. Ontmoet onder andere Donald, Mickey en Minnie in hun kerstoutfits, maar ook Santa Goofy, Santa Stitch en Sandy Claws (Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas).


Werkplaats van de kerstman

De kerstman strijkt dit jaar neer in het Videopolis Theater waarbij bezoekers zijn nieuwe werkplaats kunnen bezoeken. Bij de Discovery Arcade (tegenover de FastPass ingang van Space Mountain) kunnen zijn fans een selfie maken (t/m 25 december 2020).


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. 


Aanbiedingen

Beleef Disney's Betoverende Kerst en boek een magisch verblijf met voordeel in Disneyland Parijs. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Laagste prijsgarantie met GRATIS annuleren
Laagste prijsgarantie met GRATIS annuleren

Profiteer via DiscoverTheMagic.nl van de laagste prijsgarantie bij een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021

Vroegboekvoordeel met GRATIS ontbijt én diner
Vroegboekvoordeel met GRATIS ontbijt én diner

Ontvang extra voordeel op een verblijf + GRATIS ontbijt én diner in Disneyland Paris met gegarandeerde toegang en kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 april 2021 t/m 30 september 2021

Wintervoordeel met GRATIS annuleren
Wintervoordeel met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met gegarandeerde toegang en kosteloos annuleren voor aankomsten van 13 februari 2021 t/m 31 maart 2021

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen