Openingstijden vandaag
Woensdag 24 juli 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Betoverende Kerst

Disney's Betoverende Kerst

Beleef de unieke kerstsfeer in Disneyland Parijs tijdens Disney’s Betoverende Kerst van 9 november 2019 t/m 5 januari 2020. Ontdek speciale kerstshows, een grote kerstparade, feestelijke decoratie, duizenden lampjes en Disney figuren in hun mooiste kerstpakjes. De feestdagen waren nog nooit zo magisch!


Kerst in Disneyland Parijs

Het Disneyland Park vormt het epicentrum van het kerstseizoen met feestelijke decoratie in Main Street, U.S.A. en Central Plaza. De gigantische kerstboom op Town Square bevat maar liefst 5000 LED lampjes en wordt iedere avond op magische wijze ontstoken. In heel Main Street klinkt kerstmuziek en op bepaalde tijden komt er zelfs sneeuw naar beneden. 

Ontmoet je favoriete Disney figuren, zoals Mickey, Minnie en Buzz Lightyear, maar ook Marie uit The Aristocats, Thumper en Miss Bunny uit Bambi en natuurlijk de kerstman. Download het actuele entertainmentprogramma voor exacte tijden en locaties.


Frozen Experience

Nieuw in 2019 is een unieke Frozen Experience bij Disney Art of Animation in het Walt Disney Studios Park. Live zangers en zangeressen zullen hier Frozen fans verwelkomen tijdens een interactieve beleving met alle figuren uit de hitfilm.


#SurpriseMickey (nog niet bevestigd voor 2019)

Ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse presenteert Disneyland Paris dit kerstseizoen een gloednieuwe show op La Place des Stars onder de naam "#SurpriseMickey". Het podium bij de Tower of Terror wordt hiervoor compleet verbouwd met extra videoschermen, trappen en decoratie. De show bestaat uit vele Disney figuren, dansers, live zangers en vuurwerk.


Disney's Christmas Parade

Tijdens Disney’s Christmas Parade helpen de Disney figuren de kerstman een handje om alle cadeaus op tijd bij de kinderen te krijgen. Mickey en z’n vriendjes hebben de taak gekregen om de kerstboom te versieren, Woody en Buzz Lightyear ontfermen zich over de cadeaus, Daisy en Clarice maken heerlijke hapjes en Winnie the Pooh probeert alle brieven uit elkaar te houden. De kerstman en zijn elfjes sluiten de parade zelf af in een grote arrenslee. 

Naast Disney's Christmas Parade is ook de reguliere Disney Stars on Parade dagelijks te zien met vele andere Disney figuren op prachtige wagens en aanstekelijke muziek.


A Merry Stitchmas

Stitch is de host van een magische show vol verrassingen op het podium voor het kasteel. Mickey, Minnie en hun vriendjes leren Stitch de betekenis van Kerstmis door bekende liedjes te zingen. Dit jaar wordt de show vernieuwd met een nieuwe scene en een nieuwe song voor Stitch.


Let's Sing Christmas! (alleen in het weekend)

Het Videopolis Theater presenteert deze winter een nieuwe kerstshow nadat de populaire Mickey's Christmas Big Band is verhuisd naar het Animagique Theater in de Studios. Zing mee met bekende kerstnummers tijdens deze interactieve show die alleen in het weekend te zien is.


Goofy's Incredible Christmas

Laat je verbazen door Goofy's avondshow vol Disney figuren die een adembenemend kerstverhaal laten zien met projecties en special effects op de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Deze show is de nieuwe variant op 'Disney Dreams! of Christmas' die in 2016 voor het laatst te zien was. In het Disneyland Park blijft de avondshow Disney Illuminations ook iedere dag te zien, waardoor je dit jaar opnieuw geniet van twee avondshows in beide parken.


Mickey's Christmas Big Band

Warm je stembanden op met dit live kerstconcert met Mickey, Minnie en een jazz bigband in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park. De show was in 2017 zo'n groot succes, dat het Videopolis Theater inmiddels te klein is geworden. Geniet van een groter podium, nieuw decor, nieuwe kostuums én een speciale finale.


Merry Jolly Jingles

In het vernieuwde Studio Theater presenteert Disneyland Paris dit jaar voor het eerst de nieuwe kerstshow 'Merry Jolly Jingles' met Donald en Olaf uit Frozen in de hoofdrollen. Daarnaast is er een live band aanwezig met live zangers, dansers en videoprojecties.


Mickey's Magical Christmas Lights

Als de avond valt, wordt het tijd om de lampjes te ontsteken. Tijdens Mickey's Magical Christmas Lights zullen de Disney figuren en de kerstman bij de grote kerstboom op Town Square aanwezig zijn voor een onvergetelijk moment. Zing vrolijk mee met bekende kerstliedjes in het Engels en Frans. Even verderop zal het kasteel veranderen in een prachtig ijspaleis met duizenden lampjes.


Disney Illuminations

Als de avond valt, wordt de dag in het Disneyland Park magisch afgesloten tijdens de Disney Illuminations avondshow. Ga mee op reis met Mickey door de wondere wereld van Disney films in een show vol licht, kleur en magie.

Deze show bij het kasteel is iedere dag te zien en heeft het allemaal: muziek, projecties, fonteinen, speciale effecten, vuur, lasers en vuurwerk. Illuminations is de ideale afsluiter van een magische dag in het Disneyland Park en mag je absoluut niet missen.


New Year's Eve Party

Oudejaarsavond in Disneyland Parijs is extra magisch met een speciale avondhappening in het Disneyland Park. Geniet o.a. van een feestelijke sfeer met muziek, een dansvloer met DJ, speciale Disney figuren in alle landen van het park, champagne stands, de grootste parade van Disneyland Paris ooit en een fantastische vuurwerkshow bij het kasteel.

Vier oudejaarsavond daarnaast in stijl met een uniek diner in diverse restaurants. Geniet van speciale uitgebreide menu's, prachtig gedecoreerde tafels en de beste alcoholische versnaperingen om het nieuwe jaar meteen goed te beginnen.

Tickets voor de avondhappening en/of het diner kunnen toegevoegd worden aan een nieuw arrangement in de Disney hotels via de aanbiedingen op onze Verblijf (hotel + tickets) pagina. Klik op 'New Year's Eve Party' voor meer informatie + aanschaf van losse tickets.


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. 


Aanbiedingen

Beleef Disney's Betoverende Kerst en boek een magisch verblijf met voordeel in Disneyland Parijs. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Top Deal: Tot 20% korting + €100 cadeaukaart
Top Deal: Tot 20% korting + €100 cadeaukaart

Ontvang tot 20% korting op toegang en verblijf + €100 cadeaukaart in Disneyland Paris voor aankomsten van 12 juli t/m 6 november 2019

Voordeelarrangement: 2 nachten / 2 dagen + €100 cadeaukaart
Voordeelarrangement: 2 nachten / 2 dagen + €100 cadeaukaart

Speciaal voordeelarrangement met een 2 nachten / 2 dagen verblijf + €100 cadeaukaart in Disneyland Paris voor aankomsten van 12 juli t/m 6 november 2019

Vroegboekvoordeel: Tot 25% korting + GRATIS ontbijt & diner
Vroegboekvoordeel: Tot 25% korting + GRATIS ontbijt & diner

Ontvang tot 25% korting op toegang en verblijf + gratis ontbijt & diner in Disneyland Paris voor aankomsten van 7 november 2019 t/m 30 september 2020

Disney's Davy Crockett Ranch vanaf €183 per persoon
Disney's Davy Crockett Ranch vanaf €183 per persoon

Boek een verblijf in Disney's Davy Crockett Ranch vanaf €183 per persoon in Disneyland Paris voor bepaalde aankomsten van 4 mei t/m 10 oktober 2019

Disney's Magische Vuurwerk Festival: 3-daags verblijf vanaf €209
Disney's Magische Vuurwerk Festival: 3-daags verblijf vanaf €209

Geniet van Disney's Magische Vuurwerk Festival in Disneyland Paris vanaf €209 per persoon tijdens 3-daags verblijf met aankomst op 3, 5 of 7 november 2019

Villages Nature: Tot 36% korting op alle accommodaties
Villages Nature: Tot 36% korting op alle accommodaties

Ontvang tot 36% korting op een verblijf in de accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris als je minimaal twee maanden vóór aankomst boekt

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen