Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris
Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris
18/10/2021

Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris

Vanaf midden november presenteert Disneyland Paris de gloednieuwe kerstparade "Mickey's Dazzling Christmas Parade" tijdens Disney's Betoverende Kerst. De parade is zo gemaakte dat deze niet alleen overdag, maar ook in de avond gebruikt kan worden in het Disneyland Park.


Mickey’s Dazzling Christmas Parade

Origineel zou de nieuwe parade tijdens het kerstseizoen in 2020 voor het eerst te zien zijn, maar vanwege de tijdelijke sluiting is dat niet door gegaan. Sinds 2021 is Mickey's Dazzling Christmas Parade wél dagelijks te zien in het Disneyland Park tijdens het magische kerstseizoen in Disneyland Paris. Bekijk de eerste foto's en video's:

De parade telt twee zogenaamde show stops, waarbij de wagens stoppen en de figuren naar beneden komen voor een kort nummer. De eerste show stop is op de Central Plaza met diverse figuren op de 4 podia van het plein. De tweede show stop is op Town Square met het ontsteken van de kerstboom door de Dsney figuren en de Kerstman tijdens de avondversie van de parade.

In de aanloop naar de première van de parade, heeft Disney enkele beelden vrijgegeven van de avond repetities in het Disneyland Park met o.a. de nieuwe wagens en de nieuwe winterjurken van de prinsessen. Bekijk tevens de video van de avondparade op Main Street:


Disney's Betoverende Kerst

In de winter transformeren de parken in een magisch sprookje tijdens Disney's Betoverende Kerst. Zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park worden ondergedompelt in een kerstsfeer met sprookjesachtige decoratie, extra entertainment en Disney figuren in hun speciale outfits.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris tijdens Grand Finale van de 30e verjaardag
02/10/2023
Bekijk de speciale uitvoeringen van Dream and Shine Brighter en Disney D-Light met extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris[...] Lees meer
Thalys wordt Eurostar met directe trein van Amsterdam en Rotterdam naar Disneyland Paris
24/09/2023
Thalys gaat vanaf 1 oktober 2023 verder onder Eurostar met rechtstreekse treinen naar Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 met nieuwe Royal kamers in Disneyland Paris
11/09/2023
Op 25 januari 2024 opent het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe Royal prinsessen kamers[...] Lees meer
Nieuwe attractie merchandise in Disneyland Paris met o.a. Big Thunder Mountain en Pirates
06/09/2023
Bekijk de nieuwe attracties merchandise in Disneyland Paris van Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean, "it's a small world", Phantom Manor en Tower of Terror[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen