Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Maandag 22 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris
18/10/2021

Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris

Vanaf midden november presenteert Disneyland Paris de gloednieuwe kerstparade "Mickey's Dazzling Christmas Parade" tijdens Disney's Betoverende Kerst. De parade is zo gemaakte dat deze niet alleen overdag, maar ook in de avond gebruikt kan worden in het Disneyland Park.


Mickey’s Dazzling Christmas Parade

Origineel zou de nieuwe parade tijdens het kerstseizoen in 2020 voor het eerst te zien zijn, maar vanwege de tijdelijke sluiting is dat niet door gegaan. Sinds 2021 is Mickey's Dazzling Christmas Parade wél dagelijks te zien in het Disneyland Park tijdens het magische kerstseizoen in Disneyland Paris. Bekijk de eerste foto's en video's:

De parade telt twee zogenaamde show stops, waarbij de wagens stoppen en de figuren naar beneden komen voor een kort nummer. De eerste show stop is op de Central Plaza met diverse figuren op de 4 podia van het plein. De tweede show stop is op Town Square met het ontsteken van de kerstboom door de Dsney figuren en de Kerstman tijdens de avondversie van de parade.

In de aanloop naar de première van de parade, heeft Disney enkele beelden vrijgegeven van de avond repetities in het Disneyland Park met o.a. de nieuwe wagens en de nieuwe winterjurken van de prinsessen. Bekijk tevens de video van de avondparade op Main Street:


Disney's Betoverende Kerst

In de winter transformeren de parken in een magisch sprookje tijdens Disney's Betoverende Kerst. Zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park worden ondergedompelt in een kerstsfeer met sprookjesachtige decoratie, extra entertainment en Disney figuren in hun speciale outfits.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen