Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris
Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris
18/10/2021
Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris

Vanaf 13 november 2021 presenteert Disneyland Paris de gloednieuwe kerstparade "Mickey's Dazzling Christmas Parade" tijdens Disney's Betoverende Kerst. De parade is zo gemaakte dat deze niet alleen overdag, maar ook in de avond gebruikt kan worden in het Disneyland Park.


Mickey’s Dazzling Christmas Parade

Origineel zou de nieuwe parade tijdens het kerstseizoen in 2020 voor het eerst te zien zijn, maar vanwege de tijdelijke sluiting is dat niet door gegaan. Dit jaar is Mickey's Dazzling Christmas Parade wél dagelijks te zien in het Disneyland Park tijdens het magische kerstseizoen in Disneyland Paris. Bekijk de eerste foto's en video's:

De parade telt twee zogenaamde show stops, waarbij de wagens stoppen en de figuren naar beneden komen voor een kort nummer. De eerste show stop is op de Central Plaza met diverse figuren op de 4 podia van het plein. De tweede show stop is op Town Square met het ontsteken van de kerstboom door de Dsney figuren en de Kerstman tijdens de avondversie van de parade.

In de aanloop naar de première van de parade op 13 november 2021, heeft Disney enkele beelden vrijgegeven van de avond repetities in het Disneyland Park met o.a. de nieuwe wagens en de nieuwe winterjurken van de prinsessen. Bekijk tevens de video van de avondparade op Main Street:


Disney's Betoverende Kerst

In de winter transformeren de parken in een magisch sprookje tijdens Disney's Betoverende Kerst. Zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park worden ondergedompelt in een kerstsfeer met sprookjesachtige decoratie, extra entertainment en Disney figuren in hun speciale outfits.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen