Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe promenade met restaurants en bar aan een groot meer in het Walt Disney Studios Park
Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe promenade met restaurants en bar aan een groot meer in het Walt Disney Studios Park
05/04/2022

Nieuwe promenade met restaurants en bar aan een groot meer in het Walt Disney Studios Park

Disneyland Paris bouwt een groot meer in het Walt Disney Studios Park met een promenade en restaurants aan het water als onderdeel van de grote uitbreidingsplannen. Het tafelservice restaurant met maaltijden met Disney figuren en een bar komt naast Cars Road Trip te liggen. Het counterservicerestaurant komt te liggen aan de andere zijde van de promenade.


Promenade met restaurants en bar in Disneyland Paris

Het Walt Disney Studios Park wordt de komende jaren uitgebreid met nieuwe gebieden van onder andere Marvel en Frozen met daarnaast een nieuwe promenade die loopt van Disney Studio 1 naar het grote meer in het midden van het park. De promenade bestaat uit prachtige tuinen in een groene omgeving waar entertainment en een nieuwe Rapunzel attractie te vinden zal zijn.

Aan het meer komt aan de ene zijde van het promenade een groot restaurant te liggen voor maaltijden met Disney figuren en een bar. Het restaurant met tafelbediening wordt gebouwd in Art Nouveau stijl en biedt plaats aan 250 personen. Gasten kunnen daarnaast genieten van shows op het meer tijdens hun maaltijden.

Aan de andere zijde van de promenade komen twee nieuwe restaurants met counterservice en drie snack locaties (food kiosks) te liggen, inclusief een overdekte terras en toiletten. De gebouwen (oost & west) krijgen een Art Nouveau stijl met daarnaast een regiekamer in de toren voor shows op en rondom het meer.

Plattegronden: Disneyland Paris Works, OutsidEars


Groot meer met entertainment

Het meer zelf wordt 3 hectare groot en gaat als 'hub' dienen voor het vernieuwde park. Het verbindt de nieuwe landen met elkaar via een de boulevard vanuit Disney Studio 1 en zal tevens dienstdoen als show locatie voor grote producties, vergelijkbaar met de Fantasmic avondshows in de Amerikaanse resorts en de dagshows op het water in Tokyo DisneySEA. Een brug bij het Frozen gedeelte biedt drijvende floats vanuit een backstage haven toegang tot het meer.


Frozen Land in het Walt Disney Studios Park

Tegenover het restaurant, aan de andere kant van het meer, komt Frozen Land te liggen met een nieuwe attractie, dorpje, kasteel, ijspaleis, winkel, restaurant en meet & greet met Frozen figuren. The World of Arendelle zal het grootste themagebied worden in heel Disneyland Paris.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen