Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe promenade met restaurant en bar aan een groot meer in het Walt Disney Studios Park
Openingstijden vandaag
Vrijdag 27 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe promenade met restaurant en bar aan een groot meer in het Walt Disney Studios Park
05/04/2022
Nieuwe promenade met restaurant en bar aan een groot meer in het Walt Disney Studios Park

Disneyland Paris bouwt een groot meer in het Walt Disney Studios Park met een promenade en restaurant aan het water als onderdeel van de grote uitbreidingsplannen. Het restaurant met maaltijden met Disney figuren en een bar komt naast Cars Road Trip te liggen.


Promenade met restaurant en bar in Disneyland Paris

Het Walt Disney Studios Park wordt de komende jaren uitgebreid met nieuwe gebieden van onder andere Marvel en Frozen met daarnaast een nieuwe promenade die loopt van Disney Studio 1 naar het grote meer in het midden van het park. De promenade bestaat uit prachtige tuinen in een groene omgeving waar entertainment en een nieuwe Rapunzel attractie te vinden zal zijn.

Aan het meer komt een groot restaurant te liggen voor maaltijden met Disney figuren en een bar. Het restaurant met tafelbediening wordt gebouwd in Art Nouveau stijl en biedt plaats aan 250 personen. Gasten kunnen daarnaast genieten van shows op het meer tijdens hun maaltijden.

Plattegronden: Disneyland Paris Works


Frozen Land in het Walt Disney Studios Park

Tegenover het restaurant, aan de andere kant van het meer, komt Frozen Land te liggen met een nieuwe attractie, dorpje, kasteel, ijspaleis, winkel, restaurant en meet & greet met Frozen figuren. The World of Arendelle zal het grootste themagebied worden in heel Disneyland Paris.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen