Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Diensten & Services
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Diensten & Services

Diensten & Services

In de parken van Disneyland Parijs zijn een keur aan diensten en services te vinden om je verblijf zo magisch mogelijk te maken. Of je nu algemene informatie over de parken nodig hebt, een restaurant wilt reserveren of een rondleiding wilt boeken, de cast members staan op diverse locaties klaar om al je vragen te beantwoorden.


Naast de gebruikelijke diensten, zijn er ook een aantal extra services beschikbaar. Maak bijvoorbeeld gebruik van Disney Premier Access om de wachttijd bij populaire attracties te verkorten, gebruik Disney PhotoPass om professionele foto’s te laten maken met de figuren, laat je aankopen in de winkels via de Shopping Service naar je hotel brengen of maak gebruik van de Storage Service om bagage of andere items veilig op te bergen. Download daarnaast de gratis Disneyland Paris app en ontdek de interactieve plattegronden van beide parken met actuele wachttijden.

Klantenservice

Eerste hulp

Gevonden voorwerpen

Betaalmethodes & Geldautomaten

Disney Express

Disney FastPass

Disney PhotoPass

Disneyland Paris App

Baby Switch

Shopping Service

Storage Service

Animal Care Center

Rondleidingen


Shareholders Club

Aandeelhouders van Disneyland Parijs kunnen tevens lid worden van de Shareholders Club en profiteren van kortingen op arrangementen, tickets, restaurants en winkels. Daarnaast krijgen zij toegang tot de exclusieve Salon Mickey bij het Disneyland Park voor een gratis drankje en versnapering.

Shareholders Club

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen