Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Diensten & Services    |    Shopping Service
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Shopping Service

Shopping Service

Maak gebruik van de Shopping Service en laat je aankopen in de parken aan het einde van de dag afleveren in Disney Village of bij de boetiek in je Disney hotel. Zo heb je overdag je handen vrij en kun je lekker genieten van de parken, zonder te hoeven sleuren met zware tassen die toch alleen maar in de weg zitten. Daarnaast is er een speciale Pick Up Service beschikbaar, waarbij je je aankopen aan het einde van de dag in dezelfde winkel kunt afhalen.


Afhalen in je Disney hotel of in Disney Village

De gratis Shopping Service is beschikbaar voor aankopen in alle volwaardige winkels tot 15:00 uur. Vanaf 20:00 uur kunnen de spullen vervolgens afgehaald worden bij de Disney Store in Disney Village (verplichte aanschaf van een herbruikbare tas) of bij de boetiek van je Disney hotel naar keuze (gratis herbruikbare tas). Vraag naar de Shopping Service bij het afrekenen om gebruik te maken van deze mogelijkheid. Deze service is niet beschikbaar bij kiosken, karren of mobiele verkooppunten.


Pick Up Service

In de meeste winkels is er tevens een Pick Up Service beschikbaar. Via deze gratis service kun je je aankopen in de winkel achterlaten om ze vervolgens aan het einde van de dag op te halen bij dezelfde winkel (verplichte aanschaf van een herbruikbare tas). Vraag naar de Pick Up Service bij het afrekenen om gebruik te maken van deze mogelijkheid. Je ontvangt een speciale bon waarop de sluitingstijd van de winkel staat vermeld. Je dient je aankopen vóór die tijd afgehaald te hebben.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen