Openingstijden vandaag
Donderdag 19 september 2019
Disneyland Park
10:00 tot 20:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney PhotoPass

Disney PhotoPass

Bij iedere officiële fotolocatie met de Disney figuren is een professionele Disney fotograaf aanwezig om foto’s te maken met Disney PhotoPass. De foto’s worden op een speciale kaart gezet die je ontvangt na de meet & greet. Hiermee kun je vervolgens bij een PhotoPass servicepunt de foto’s bekijken en eventueel laten afdrukken of er souvenirs van laten maken. Met het PhotoPass+ pakket kun je onbeperkt foto’s laten maken voor een vast bedrag en digitaal downloaden via een speciale website of app.


PhotoPass

De PhotoPass kaart is gratis en kan hergebruikt worden bij alle fotolocaties en attracties met een fotosysteem, door de kaart te laten scannen door een fotograaf of een cast member bij de uitgang van de attractie. De foto’s worden dan toegevoegd aan de kaart en via de unieke code op de achterzijde kunnen de foto’s bekeken worden bij een servicepunt of via de speciale website of app. Er zijn servicepunten beschikbaar in beide parken, Disney Village en alle Disney hotels.

Naast de foto’s bij de ontmoetingen met de Disney figuren, staan er ook fotografen in beide parken bij iconische gebouwen of attracties en worden er ook foto’s van alle bezoekers gemaakt in diverse populaire attracties. Tijdens een bepaald gedeelte van de attractie (meestal een intens moment) staat een camera om de blikken en gezichtsuitdrukkingen van de inzittenden vast te leggen. Dit levert vaak hilarische foto’s op. Deze kunnen na de rit aangeschaft worden in een speciale winkel bij de uitgang van de desbetreffende attractie of op de PhotoPass kaart gezet worden om later te bekijken.

De volgende attracties in beide parken beschikken over een fotosysteem, inclusief afhaallocatie:

Disneyland Park

 • Big Thunder Mountain (Big Thunder Photographer)
 • Pirates of the Caribbean (Le Coffre du Capitaine)
 • Buzz Lightyear Laser Blast (Star Command Photographers)
 • Space Mountain: Mission 2 (Lightspeed Photography)

Walt Disney Studios Park

 • The Twilight Zone Tower of Terror (Tower Hotel Gifts)
 • Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith (Rock Around the Shop)

Sinds eind 2016 is Disney tevens begonnen met het plaatsen van PhotoPass fotografen bij het kasteel in het Disneyland Park, vergelijkbaar met de Amerikaanse Disney resorts. Hierdoor kunnen bezoekers profiteren van professionele foto's met het hele gezelschap inlcusief het iconische kasteel. In de toekomst zal het aantal fotografen op dergelijke strategische punten in beide parken verder worden uitgebreid.


Souvenir

Voor bezoekers die graag een foto willen aanschaffen, zijn er meerdere opties mogelijk. De foto's kunnen in diverse formaten worden afgedrukt, met of zonder kader. Voordeelpacks met 2 of 3 foto's zijn tevens verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief en daarnaast kun je de foto’s ook als digitaal bestand (download) aanschaffen. Bekijk het onderstaande PhotoPass+ pakket voor het meeste voordeel als je de foto’s alleen digitaal wilt hebben. Als laatste kunnen foto's ook op souvenirs worden gedrukt, zoals een thermobeker, magneetjes en sleutelhangers. Bekijk alle mogelijkheden:

 • 1 foto van 15x20cm voor €16,99 (€10 voor iedere extra foto)
 • 1 foto van 15x20cm + kader voor €19,99
 • 2 foto’s van 15x20cm + kader voor €25,99
 • 3 foto’s van 15x20cm + kader voor €35,99
 • 1 foto als download voor €15,99 (€9 voor iedere extra download)
 • 1 foto op een sleutelhanger of magneet voor €12,99 (€16,99 voor 2 stuks)
 • 1 foto op een thermobeker voor €19,99

PhotoPass+

Naast de reguliere PhotoPass kaart (gratis), zijn er ook twee voordelige PhotoPass+ pakketten te koop. Met het complete pakket kun je onbeperkt digitale foto’s laten maken bij alle fotografen (tijdens ontmoetingen met Disney figuren + in de parken) en attracties met fotosysteem voor een vast bedrag van €74. Alle foto's kunnen tot 1 jaar na aanschaf van het pakket in hoge kwaliteit gedownload worden via een speciale website of gratis app. Wil je alleen digitale attractiefoto's, neem dan het PhotoPass+ Attractions One pakket voor €39 (alleen verkrijgbaar in de parken).

PhotoPass+ bevat 3 pasjes (inclusief een keycord) en is maximaal 10 dagen geldig. Jaarkaarthouders ontvangen hetzelfde pakket met één pasje en een geldigheid van 1 jaar op vertoond van een geldige jaarkaart. Het PhotoPass+ pakket is o.a. te koop bij de volgende PhotoPass servicepunten: New Century Notions - Flora's Unique Boutique (Disneyland Park) en Studio Photo (Walt Disney Studios Park).


Aanschaffen

Het PhotoPass+ pakket is inclusief een gratis fotoprint van 20x30cm (voor aankomsten t/m 6 november 2019) eenvoudig toe te voegen aan een verblijf in één van de Disney hotels zodat je er bij aankomst direct gebruik van kunt maken. Klik op 'Ontdek prijzen' en selecteer vervolgens de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en eventueel een hotel voorkeur via de zoekmachine bij 'Bereken je prijs'. Selecteer PhotoPass+ tijdens de tweede fase van de boeking om deze toe te voegen.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen