Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Diensten & Services    |    Rondleidingen
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Rondleidingen

Rondleidingen

De Disney parken zitten vol verborgen details, verhalen en referenties. Ontdek al deze geheimen tijdens een rondleiding door één van de parken onder leiding van een ervaren gids. Er zijn rondleidingen beschikbaar door het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park en de Tower of Terror met een unieke kijk op de magie.


Parken Tour

De tour door het Disneyland Park duurt ongeveer 2 uur, kost €50 per persoon (€30 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar) en begint om 13:00 of om 14:00 uur bij City Hall. De tour door het Walt Disney Studios Park duurt ongeveer 1,5 uur, kost eveneens €50 per persoon (€30 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar) en begint om 15:00 uur bij Studio Services. Beide rondleidingen zijn gratis voor kinderen tot 3 jaar.


Tower of Terror Tour

Verder is er een unieke kijk achter de schermen bij de Tower of Terror attractie in het Walt Disney Studios Park. Tijdens deze 1 uur durende tour worden de geheimen van het hotel verteld en krijg je tevens aan het einde van de tour de mogelijkheid om direct de lift in te gaan. Deze rondleiding is alleen Franstalig en kost €40 per persoon (€24 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar) en is alleen beschikbaar op woensdag en zaterdag om 09:10 uur.


VIP Tour

Naast deze algemene rondleidingen is er ook nog een speciale VIP tour beschikbaar, waarbij je minimaal 5 uur de beschikking krijgt over een persoonlijke gids die je door de parken begeleidt. Deze gids zorgt er tevens voor dat je de beste plaatsen krijgt bij bepaalde shows, Disney Stars on Parade en de Disney Illuminations avondshow in het Disneyland Park. Er kunnen tevens restaurant reserveringen voor je worden gemaakt. Ook heb je met deze gids, afhankelijk van de groepssamenstelling, speciale toegang bij alle attracties (via de FastPass ingang of de reguliere uitgang van attracties zonder FastPass). Deze tour is beschikbaar voor maximaal 10 personen per gids en kost €1250 voor 5 uur tijdens het laagseizoen, €1400 voor 5 uur in het hoogseizoen en €1600 voor 5 uur in het topseizoen.


Reserveren

Je kunt een tour reserveren bij City Hall in het Disneyland Park of bij Studio Services in het Walt Disney Studios Park, maar het wordt aanbevolen om dit op voorhand te regelen door te bellen naar het reserveringsnummer +33 1 64 74 21 26 of te e-mailen naar dlp.disney.special.activities@disney.com. Je krijgt dan tevens te horen op welke tijd je rondleiding zal starten. Alle tours kunnen op een andere plek beginnen en eindigen. Hou er rekening mee dat het aanbod van dergelijke tours beperkt is. 

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen