Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Diensten & Services    |    Storage Service
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Storage Service

Storage Service

In de Disney parken wil je het liefst je handen vrij hebben om volop van de magie te genieten. Bagage of andere items kunnen veilig achtergelaten worden bij de bagagedepots van de hotels, maar ook bij Storage Service naast de parken. Zo heb je eventuele belangrijke spullen bij de hand, maar hoef je er niet de hele dag mee rond te slepen.


Bagageservice

De cast members van Storage Service zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt genieten van de parken, terwijl je bagage achter slot en grendel ligt opgeslagen. Tijdens de hele dag kun je onbeperkt je spullen opvragen, zonder dat je extra hoeft te betalen. De kosten variëren van €2 voor accessoires (zoals een jas, paraplu of selfiestick), €6 voor een klein item, €8 voor een middelgroot item en €10 voor een groot item; afhankelijk van de omvang. Infinity jaarkaarthouders kunnen twee items per dag gratis achterlaten. De bagage kan iedere dag tot 45 minuten na sluitingstijd van het desbetreffende park worden opgehaald (de actuele tijden worden dagelijks bij het loket aangegeven).

Storage Service bij het Disneyland Park is gelegen naast Guest Relations, aan de rechterkant van het Disneyland Hotel. De dienst heeft ook een loket bij het Walt Disney Studios Park, naast de kassa’s aan de rechterkant van de hoofdingang. Deze service is vooral handig als je met de trein bent tijdens de eerste en laatste dag van je verblijf. Zo hoef je niet nog eens terug naar je hotel om je bagage op te halen. Optioneel zijn er tevens kluisjes beschikbaar in het treinstation (tegen betaling).


Bagagedepot

De Disney Hotels (met uitzondering van Disney’s Davy Crockett Ranch) zijn ook voorzien van een eigen bagagedepot, meestal gelegen in de ontvangsthal. De service is gratis voor hotelgasten en iedere dag geopend. Dit is tevens het afhaal- en afleverpunt voor de Disney Express bagageservice die geboekt kan worden in combinatie met een treinreis. De partnerhotels bieden een zelfde soort service aan, maar deze zijn niet altijd persoonlijk bemand. In dat geval zijn er kluisjes beschikbaar waar je de bagage zelf in kunt opslaan.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen