Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Diensten & Services    |    Buggy & Rolstoel verhuur
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Buggy & Rolstoel verhuur

Buggy & Rolstoel verhuur

De hele dag door de parken lopen kan vermoeiend zijn, zeker voor kleine kinderen en ouderen. Disneyland Parijs verhuurt buggy’s en rolstoelen zodat je er zelf geen hoeft mee te nemen. Deze service is beschikbaar in beide parken, maar wees er wel vroeg bij aangezien de dienst vrij populair is.


Buggy’s en rolstoelen zijn te huur voor €25 per dag (met €50 borg voor een buggy en €200 borg voor een rolstoel) naast het Transportation gebouw op Town Square in het Disneyland Park en naast Studio Photo op Frontlot in het Walt Disney Studios Park. Deze dienst is gratis voor Infinity jaarkaarthouders die vóór 1 april 2022 zijn aangeschaft.

De buggy’s en rolstoelen kunnen niet vooraf gereserveerd worden en mogen niet in de attracties worden meegenomen. Gasten met een arrangement in de Disney hotels kunnen voor het gehele verblijf huren zonder iedere dag de buggy of rolstoel te hoeven terug brengen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een buggy, rolstoel of bolderwagen mee te nemen in de parken, maar de afmeting mag niet groter zijn dan 92 x 132 cm.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen