Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Diensten & Services    |    Animal Care Center
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Animal Care Center

Animal Care Center

Huisdieren, met uitzondering van blindengeleidehonden en hulphonden, zijn niet toegestaan in de parken. Wil je toch op reis met je hond of kat, dan kun je je huisdier achterlaten bij het Animal Care Center van Disneyland Parijs of je boekt een verblijf in Disney's Davy Crockett Ranch. Het centrum is gelegen aan het einde van de overdekte wandelpaden bij de grote parkeerplaats.


Kennel bij de parken

Je huisdier wordt tijdens zijn of haar verblijf verzorgt met water en voedsel. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor het uitlaten van je huisdier, aangezien de medewerkers van Animal Care Center dit niet voor je mogen doen. De prijzen zijn €25 per dag / €25 per nacht (inclusief maaltijd). Je huisdier moet voorzien zijn van een microchip en je moet een geldig vaccinatie certificaat van je dierenarts kunnen overleggen. Op voorhand reserveren is helaas niet mogelijk.


Honden in Disney's Davy Crockett Ranch

In geselecteerde blokhutten van Disney's Davy Crockett Ranch zijn honden toegestaan. Je reservering geldt voor één hond per blokhut. Bij aankomst krijg je een welkomstpakket voor je hond met een halsband, een wegwerpvloerkleed, een poepschepje, een speciale deurkrukhanger en twee Disney voerbakken. Als je de hond enige tijd alleen wilt laten in je blokhut, kun je zo nodig bij de receptie een hondenkooi lenen (tegen een waarborgsom). De prijs voor het verblijf van je hond bedraagt € 30 per nacht (exclusief hondenvoer).

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen