Restaurant reserveringen

Restaurant reserveringen

Het reserveren van een tafel in restaurants met buffetservice of tafelbediening wordt aanbevolen, zeker tijdens schoolvakanties en in de weekenden. Met name de populaire restaurants in de parken en de restaurants met Disney figuren raken op drukke dagen snel volgeboekt. Een reservering kan vanaf 60 dagen op voorhand online of via de app worden doorgegeven.


Reserveren via app of online

De snelste methode om je favoriete restaurants te reserveren is via de officiële Disneyland Paris app of het online reserveringssysteem. Via de speciale boekingspagina reserveer je eenvoudig een tafel voor alle restaurants tijdens je verblijf. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid bij populaire restaurants is beperkt. Online reserveren is mogelijk vanaf 60 dagen vóór aankomst.


Restaurant reserveringslijn

Het is tevens mogelijk om de reserveringen in het resort zelf te regelen bij de conciërge van je Disney hotel, bij het desbetreffende restaurant of bij de medewerkers van City Hall (Disneyland Park) of Studio Services (Walt Disney Studios Park).

Het wordt echter aanbevolen om online/via de app te reserveren of anders te bellen naar de restaurant reserveringslijn: +33 (0)1 60 30 40 50 (Frans- en Engelstalige medewerkers staan je te woord). Je bent dan verzekerd van een tafel in je favoriete restaurant op het moment dat het jouw het beste uitkomt. Telefonisch reserveren is mogelijk vanaf 60 dagen vóór aankomst.


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast gratis ontbijt per persoon, per nacht en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels.

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. 

Extra voordeel: Profiteer van onze speciale aanbieding en ontvang tot 25% korting op je verblijf (hotel + tickets) + gratis ontbijt én diner bij een arrangement in de Disney hotels. Ook geldig tijdens schoolvakanties. Bekijk de aanbieding en ontdek de prijzen.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen