Restaurant reserveringen

Restaurant reserveringen

Het reserveren van een tafel in restaurants met buffetservice of tafelbediening wordt aanbevolen, zeker tijdens schoolvakanties en in de weekenden. Met name de populaire restaurants in de parken en de restaurants met Disney figuren raken op drukke dagen snel volgeboekt. Een reservering kan vanaf 60 dagen op voorhand online of via de app worden doorgegeven.


Reserveren via app of online

De snelste methode om je favoriete restaurants te reserveren is via de officiële Disneyland Paris app of het online reserveringssysteem. Via de speciale boekingspagina reserveer je eenvoudig een tafel voor alle restaurants tijdens je verblijf. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid bij populaire restaurants is beperkt. Online reserveren is mogelijk vanaf 60 dagen vóór aankomst.


Restaurant reserveringslijn

Het is tevens mogelijk om de reserveringen in het resort zelf te regelen bij de conciërge van je Disney hotel, bij het desbetreffende restaurant of bij de medewerkers van City Hall (Disneyland Park) of Studio Services (Walt Disney Studios Park).

Het wordt echter aanbevolen om online/via de app te reserveren of anders te bellen naar de restaurant reserveringslijn: +33 (0)1 60 30 40 50 (Frans- en Engelstalige medewerkers staan je te woord). Je bent dan verzekerd van een tafel in je favoriete restaurant op het moment dat het jouw het beste uitkomt. Telefonisch reserveren is mogelijk vanaf 60 dagen vóór aankomst.


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast het ontbijt inclusief per persoon, per nacht en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels.

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in bij de zoekmachine om de prijzen te bekijken of bekijk de Laagste Prijs Kalender.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen