Openingstijden vandaag
Donderdag 17 augustus 2017
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:00 tot 10:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
Restaurant reserveringen

Restaurant reserveringen

Het reserveren van een tafel in restaurants met buffetservice of tafelbediening wordt aanbevolen, zeker tijdens schoolvakanties en in de weekenden. Met name de populaire restaurants in de parken en de restaurants met Disney figuren raken op drukke dagen snel volgeboekt. Een reservering kan vanaf 60 dagen op voorhand worden doorgegeven via de restaurant reserveringslijn.


Restaurant reserveringslijn

Het is tevens mogelijk om de reserveringen in het resort zelf te regelen bij de conciërge van je Disney hotel, bij het desbetreffende restaurant of bij de medewerkers van City Hall (Disneyland Park) of Studio Services (Walt Disney Studios Park). Het wordt echter aanbevolen om te bellen naar de restaurant reserveringslijn: +33 (0)1 60 30 40 50 (Frans- en Engelstalige medewerkers staan je te woord). Je bent dan verzekerd van een tafel in je favoriete restaurant op het moment dat het jouw het beste uitkomt.


Openingstijden restaurants

De openingstijden en sluitingen van restaurants in Disneyland Parijs worden officieel niet door Disney zelf bekendgemaakt. Via onze partner 'It's a Disney kind of Day!' is het echter moigelijk om de actuele openingstijden van alle restaurants toch te bekijken (onder voorbehoud).


Aanbieding

Ontvang 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Voor aankomsten vanaf 29 maart 2017 ontvang je daarnaast gratis ontbijt per persoon, per nacht bij een verblijf in de Disney hotels.

Profiteer tevens van onze gratis halfpension aanbieding en ontvang een ontbijtmenu + 3-gangen lunch of diner (met 1 gratis frisdrank) per persoon, per nacht bij een verblijf in de Disney hotels voor aankomsten t/n 31 oktober 2017. Gebruik onderstaande zoekmachine om beschikbaarheid en prijzen te bekijken.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen