Openingstijden vandaag
Zondag 17 december 2017
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Restaurant reserveringen

Restaurant reserveringen

Het reserveren van een tafel in restaurants met buffetservice of tafelbediening wordt aanbevolen, zeker tijdens schoolvakanties en in de weekenden. Met name de populaire restaurants in de parken en de restaurants met Disney figuren raken op drukke dagen snel volgeboekt. Een reservering kan vanaf 60 dagen op voorhand worden doorgegeven via de restaurant reserveringslijn.


Restaurant reserveringslijn

Het is tevens mogelijk om de reserveringen in het resort zelf te regelen bij de conciërge van je Disney hotel, bij het desbetreffende restaurant of bij de medewerkers van City Hall (Disneyland Park) of Studio Services (Walt Disney Studios Park). Het wordt echter aanbevolen om te bellen naar de restaurant reserveringslijn: +33 (0)1 60 30 40 50 (Frans- en Engelstalige medewerkers staan je te woord). Je bent dan verzekerd van een tafel in je favoriete restaurant op het moment dat het jouw het beste uitkomt.


Openingstijden restaurants

De openingstijden en sluitingen van restaurants in Disneyland Parijs worden officieel niet door Disney zelf bekendgemaakt. Via onze partner 'It's a Disney kind of Day!' is het echter mogelijk om de actuele openingstijden van alle restaurants toch te bekijken (onder voorbehoud).


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast gratis ontbijt per persoon, per nacht bij een verblijf in de Disney hotels. Gebruik onderstaande zoekmachine om beschikbaarheid en prijzen te bekijken. Voeg een maaltijdoptie eenvoudig toe aan je arrangement tijdens de tweede fase van de boeking.

Profiteer daarnaast tijdelijk van onze gratis halfpension aanbieding en ontvang gratis ontbijt + 3-gangen lunch of diner (met 1 gratis frisdrank) per persoon, per nacht bij een verblijf in de Disney hotels voor aankomsten t/m 20 maart 2018 via onderstaande zoekmachine.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen