Openingstijden vandaag
Maandag 18 december 2017
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Maaltijden met de Disney figuren

Maaltijden met de Disney figuren

Geniet van je maaltijd in een extra magische sfeer en ontmoet de Disney figuren in stijl. In bepaalde restaurants komen de figuren namelijk bij je aan tafel terwijl je eet. Je hebt dan alle tijd om ze te ontmoeten, handtekeningen te vragen of met ze de foto te gaan. De restaurants die deze service aanbieden zijn te vinden in het Disneyland Park en het Disneyland Hotel.


Restaurants

Het meest bekende restaurant met Disney figuren is Inventions in het Disneyland Hotel. Op deze locatie zijn de figuren aanwezig tijdens de lunch/brunch en diner. Het ontbijt met de figuren is bij Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park. In het Disneyland Park kun je tevens lunchen of dineren met de prinsen en prinsessen in Auberge de Cendrillon onder het genot van een culinaire lunch. Sinds 29 maart 2017 zijn er geen Disney figuren meer bij Café Mickey in Disney Village. Bekijk alle mogelijkheden:

 

Plaza Gardens

Reserveer ontbijt bij Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park met Mickey en z'n vriendjes om 08:15 uur (1e zitting) of 09:45 uur (2e zitting). Bij een verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch, Hotel l’Elysée Val d’Europe, Adagio Marne-la-Vallée Val d’Europe en Radisson Blu Hotel is alleen de 2e zitting beschikbaar. Het ontbijt bestaat uit een all-you-can-eat buffet met zelfbediening.

Prijs: Ontbijt: €35 per persoon vanaf 3 jaar (€39 per persoon vanaf 21 maart 2018). Gasten met een half- of volpension maaltijdoptie betalen slechts een toeslag. 

 

Auberge de Cendrillon

Reserveer lunch bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park met de prinsen en prinsessen. Beschikbare tijden lunch: 12:00, 13:00, 14:00 of 15:00 uur. Geniet van een culinair 3-gangen menu + 1 frisdrank met tafelbediening. 

Prijs: €75 voor volwassenen en €45 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar (€77 per volwassene vanaf 21 maart 2018).

 

Inventions

Reserveer lunch/brunch of diner bij restaurant Inventions in het Disneyland Hotel met de Disney figuren. Let op: Diner is alleen beschikbaar voor gasten van het Disneyland Hotel. Beschikbare tijden lunch: 12:30, 13:30 en 14:30 uur. Geniet van het meest luxueuze en uitgebreide all-you-can-eat buffet in Disneyland Parijs (zelfbediening; drank wordt geserveerd aan tafel). 

Prijs: Lunch en Diner (dagelijks): €65 voor volwassenen en €35 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Brunch op zondag (speciaal thema): €79 voor volwassenen en €35 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De prijzen zijn exclusief drank.


Restaurant reserveringen

De maaltijden met Disney figuren zijn beschikbaar bij arrangementen in één van de Disney hotels of partner hotels en eenvoudig aan je boeking toe te voegen. De maaltijden bij Inventions kunnen alleen telefonisch worden gereserveerd door te bellen naar de restaurant reserveringslijn. Gezien de populariteit wordt het aanbevolen om een maaltijd met de Disney figuren altijd op voorhand te reserveren, ook als je ze hebt toegevoegd aan je boeking. Gasten van de Disney hotels ontvangen korting op het ontbijt met de Disney figuren in Café Mickey. Reserveer ontbijt, lunch of diner in één van deze restaurants en geniet van een extra magische maaltijd met je favoriete Disney vriendjes.

Restaurant reserveringen


Verjaardagstaart

In de meeste restaurants met buffet service en tafelbediening is er tevens de mogelijkheid om een verjaardagstaart te bestellen. Deze grote taart voor 6 tot 8 personen kost €35 per stuk en kan alleen worden besteld in combinatie met lunch of diner. De beschikbaarheid is afhankelijk van de capaciteit van het restaurant. Heb je de verjaardagstaart toegevoegd aan je boeking, dan dien je bij aankomst in het hotel de plaats en tijd reserveren wanneer je de taart wilt eten.


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast gratis ontbijt per persoon, per nacht bij een verblijf in de Disney hotels. Gebruik onderstaande zoekmachine om beschikbaarheid en prijzen te bekijken. Voeg een maaltijdoptie eenvoudig toe aan je arrangement tijdens de tweede fase van de boeking.

Profiteer daarnaast tijdelijk van onze gratis halfpension aanbieding en ontvang gratis ontbijt + 3-gangen lunch of diner (met 1 gratis frisdrank) per persoon, per nacht bij een verblijf in de Disney hotels voor aankomsten t/m 20 maart 2018 via onderstaande zoekmachine.


Voorwaarden

  • De prijs van de maaltijdvoucher is afhankelijk van de datum van consumptie van de maaltijd.
  • Restaurants onder voorbehoud van wijziging.
  • Toegang tot de Disney Parken is niet inbegrepen bij de maaltijdvoucher.
  • Voor Disney’s Davy Crockett Ranch, Hôtel l’Elysée Val d’Europe, Adagio Marne-la-Vallée Val d’Europe en Radisson Blu Hotel is alleen de 2e zitting van het ontbijt in Plaza Gardens beschikbaar.
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen