Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Maaltijden met de Disney figuren
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Maaltijden met de Disney figuren

Maaltijden met de Disney figuren

Geniet van je maaltijd in een extra magische sfeer en ontmoet de Disney figuren in stijl. In bepaalde restaurants komen de figuren namelijk bij je aan tafel terwijl je eet. Je hebt dan alle tijd om ze te ontmoeten, handtekeningen te vragen of met ze de foto te gaan. De restaurants die deze service aanbieden zijn te vinden in het Disneyland Park en het Disneyland Hotel.


Restaurants

Het meest bekende restaurant met Disney figuren is Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park. Op deze locatie zijn de figuren aanwezig tijdens de het ontbijt en diner. Het ontbijt of lunch met de prinsessen is bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park. In het Disneyland Hotel zijn verder twee restaurants met Disney figuren en Disney prinsessen (vanaf 25 januari 2024). Bekijk alle mogelijkheden:

 

Plaza Gardens

Reserveer ontbijt bij Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park met Mickey en z'n vriendjes om 08:15 uur (1e zitting) of 09:45 uur (2e zitting). Bij een verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch, Hotel l’Elysée Val d’Europe, Adagio Marne-la-Vallée Val d’Europe en Radisson Blu Hotel is alleen de 2e zitting beschikbaar. Het ontbijt bestaat uit een all-you-can-eat buffet + onbeperkt drank met zelfbediening.

 • Prijs: Ontbijt (dagelijks vanaf 31 maart 2022): €50 voor volwassenen en €40 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gasten met een half- of volpension maaltijdoptie betalen slechts een toeslag. 

Reserveer diner bij Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park met Mickey en z'n vriendjes. Geniet van een all-you-can-eat buffet + 1 frisdrank met zelfbediening. 

 • Prijs: Diner (dagelijks vanaf 31 maart 2022): €79 voor volwassenen en €45 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De Plus Extra maaltijdvouchers zijn hier geldig zonder extra kosten.

 

Auberge de Cendrillon

Reserveer ontbijt bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park met de prinsen en prinsessen om 08:15 uur (1e zitting; alleen voor gasten van de Disney hotels) of 09:45 uur (2e zitting; open voor iedereen). Het ontbijt bestaat uit warme en koude gerechten + drank, broodjes, gebakjes en zoetigheid met tafelbediening.

 • Prijs: Ontbijt (dagelijks vanaf 29 juni 2024): €60 voor volwassenen en €40 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gasten met een half- of volpension maaltijdoptie betalen slechts een toeslag. 

Reserveer lunch of diner bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park met de prinsen en prinsessen. Geniet van een culinair 3-gangen menu + 1 frisdrank met tafelbediening. 

 • Prijs: Lunch of diner (dagelijks vanaf 31 maart 2022): €79 voor volwassenen en €45 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De Plus Extra maaltijdvouchers zijn hier geldig zonder extra kosten.

 

The Royal Banquet Buffet (voorheen Inventions)

Reserveer lunch/brunch of diner bij restaurant The Royal Banquet Buffet in het Disneyland Hotel met de Disney figuren (voorheen bekend als Inventions). Geniet van het meest luxueuze en uitgebreide all-you-can-eat buffet in Disneyland Parijs (zelfbediening; drank wordt geserveerd aan tafel). 

 • Prijs: Lunch en Diner (vanaf 25 januari 2024): €100 voor volwassenen en €50 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De prijzen zijn exclusief drank. De Premium maaltijdvouchers zijn hier geldig.
 

Le Table du Lumiere (voorheen California Grill)

Reserveer lunch/brunch of diner bij restaurant Le Table du Lumiere in het Disneyland Hotel met de Disney figuren (voorheen California Grill). Let op: Diner in dit restaurant is alleen beschikbaar voor gasten het Disneyland Hotel en dient gereserveerd te worden via de restaurant reserveringslijn. Geniet van het meest luxueuze en uitgebreide tafelservice in Disneyland Parijs. 

 • Prijs: Lunch en Diner (vanaf 25 januari 2024): €120 voor volwassenen en €60 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De prijzen zijn exclusief drank. De Premium maaltijdvouchers zijn hier geldig.
 

Café Mickey (momenteel niet beschikbaar)

Reserveer diner bij Café Mickey in Disney Village met de Disney figuren. Let op: Tijdens de lunch zijn er geen Disney figuren aanwezig; alleen tijdens het diner van 18:00 tot 23:00 uur. Geniet van een culinair 3-gangen menu met tafelbediening. 

 • Prijs: Lunch en Diner: €65 voor volwassenen en €35 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De prijzen zijn exclusief drank. De Premium maaltijdvouchers zijn hier geldig.

Restaurant reserveringen

De maaltijden met Disney figuren zijn beschikbaar bij arrangementen in één van de Disney hotels of partner hotels en eenvoudig aan je nieuwe boeking toe te voegen via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen.

Bezoekers zonder een verblijf kunnen de maaltijden naar gelang beschikbaarheid online, via de app of telefonisch reserveren door te bellen naar de restaurant reserveringslijn. Gezien de populariteit wordt het aanbevolen om een maaltijd met de Disney figuren altijd op voorhand te reserveren.

Restaurant reserveringen


Verjaardagstaart

In de meeste restaurants met buffet service en tafelbediening is er tevens de mogelijkheid om een verjaardagstaart te bestellen. Deze grote taart voor 6 tot 8 personen kost €35 per stuk en kan alleen worden besteld in combinatie met lunch of diner. De beschikbaarheid is afhankelijk van de capaciteit van het restaurant. Heb je de verjaardagstaart toegevoegd aan je boeking, dan dien je bij aankomst in het hotel de plaats en tijd reserveren wanneer je de taart wilt eten.


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast het ontbijt inclusief per persoon, per nacht en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels.

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in bij de zoekmachine om de prijzen te bekijken of bekijk de Laagste Prijs Kalender.


Voorwaarden

 • De prijs van de maaltijdvoucher is afhankelijk van de datum van consumptie van de maaltijd.
 • Restaurants onder voorbehoud van wijziging.
 • Toegang tot de Disney Parken is niet inbegrepen bij de maaltijdvoucher.
 • Voor Disney’s Davy Crockett Ranch, Hôtel l’Elysée Val d’Europe, Adagio Marne-la-Vallée Val d’Europe en Radisson Blu Hotel is alleen de 2e zitting van het ontbijt in Plaza Gardens beschikbaar.
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen