Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Restaurant menu's
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Restaurant menu's

Restaurant menu's

Disneyland Parijs telt maar liefst 75 restaurants in alle soorten en maten. Geniet van simpele snacks tot snelle counterservice en van uitgebreide all-you-can-eat buffetservice tot sfeervolle tafelbediening. Om je te helpen een goede keuze te maken, download je via deze pagina de menu's van vrijwel alle restaurants in de parken, de Disney hotels en Disney Village.


Categorieën

De restaurants in Disneyland Parijs zijn onderverdeeld in 3 categorieën: counterservice, buffetservice en tafelbediening. Ieder restaurant serveert unieke gerechten in het thema van het land of gebied waarin ze gelegen zijn. Zo proef je bijvoorbeeld heerlijke visgerechten bij Blue Lagoon Restaurant, smaakvolle vleesgerechten bij Silver Spur Steakhouse of oosterse specialiteiten bij het buffet van Agrabah Café. Download de menu's per categorie en ontdek de cuisine van Disneyland Parijs. Bon appétit!


Counterservice

Bij de restaurants met counterservice krijg je de mogelijkheid om diverse 2-gangen menu's (inclusief 1 frisdrank) of losse gerechten van de kaart te bestellen. De service is vergelijkbaar met McDonald's en je zult, na het afhalen van je bestelling, zelf een plaats moeten zoeken in het restaurant.


Buffetservice

Bij de restaurants met buffetservice betaal je in de meeste gevallen een vaste prijs voor onbeperkt eten (inclusief 1 frisdrank) via een all-you-can-eat buffet. Je krijgt een plaats toegewezen en je kunt altijd om extra drank vragen. Bij de buffetten is een grote variatie aan gerechten verkrijgbaar, voor elk wat wils.


Tafelbediening

Bij de restaurants met tafelbediening krijg je de mogelijkheid om diverse menu's of losse gerechten van de kaart te bestellen. Je krijgt een plaats toegewezen en wordt aan tafel bediend in een sfeervolle setting. Er zijn tevens speciale gerechten verkrijgbaar in het thema van het restaurant.


Half- & Volpension

Voeg half- of volpension toe aan je arrangement in de Disney hotels en bespaar tot 15% op de prijzen in de restaurants ter plaatse. Er zijn 4 verschillende maaltijdformules beschikbaar voor ieder budget. Daarnaast ontvang je tevens het ontbijt inclusief en heb je geen omkijken meer naar de kosten van maaltijden tijdens je verblijf.


Openingstijden restaurants

De openingstijden en (tijdelijke) sluitingen van restaurants in Disneyland Parijs kunnen worden opgezocht via de Disneyland Paris app. Navigeer naar 'Eten' in de app en selecteer het gewenste restaurant.


Restaurant reserveringen

Het reserveren van een tafel in de buffetrestaurants of restaurants met tafelbediening wordt aanbevolen, zeker tijdens schoolvakanties en in de weekenden. Een reservering kan vanaf 60 dagen op voorhand worden geboekt via de Disneyland Paris app of door de restaurant reserveringslijn te bellen. Je kunt ook ter plaatse reserveren bij het restaurant van je keuze of bij City Hall in het Disneyland Park of Studio Services in het Walt Disney Studios Park.


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast het ontbijt inclusief per persoon, per nacht en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels.

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in bij de zoekmachine om de prijzen te bekijken of bekijk de Laagste Prijs Kalender.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen