Openingstijden

Openingstijden

De parken van Disneyland Parijs zijn 365 dagen per jaar geopend. De poorten van beide parken worden een half uur vóór de officiële opening geopend, waardoor je de mogelijkheid krijgt om alvast enkele winkels en restaurants te bezoeken. De openingstijden worden meestal 2 tot 3 maanden op voorhand bekend gemaakt en in de kalender gepubliceerd.


Renovaties

Naast de openingstijden, worden ook de data met renovaties van attracties & restaurants in beide parken bekend gemaakt en per dag getoond in onderstaande kalender. Hier kun je tevens per dag zien of er een speciale aanbieding beschikbaar is. Bekijk de renovaties van de grote attracties tijdens het Extra Belevenis Programma.


Extra Magic Time

Gasten van de Disney hotels krijgen op bepaalde dagen meer tijd in de parken tijdens Extra Magic Time (voorheen bekend als Extra Magische Uren) en profiteren van exclusieve ontmoetingen met de Disney figuren en korte wachttijden bij enkele populaire attracties. Bekijk welke attracties geopend zijn tijdens deze uren.

Er ging helaas iets mis met het inladen van de gegevens. Probeer opnieuw.
loading...

Legenda

Prijsseizoenen
Extra Voordeel
seizoen
Voordeel seizoen
Standaard seizoen
Hoog seizoen
Top seizoen
Pictogrammen
Openingstijden parken
Extra Magische Uren
Gesloten Attracties en Restaurants

Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen