Ontbijt met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in Disneyland Paris
25/04/2017
Ontbijt met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in Disneyland Paris

Sinds de start van de 25e verjaardag van Disneyland Paris is het ontbijt met de Disney figuren iedere ochtend in het Disneyland Park bij Plaza Gardens Restaurant. Ontmoet je favoriete Disney figuren en geniet tegelijkertijd van een uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet met onbeperkt drank. 


Voorheen waren de Disney figuren tijdens het ontbijt te gast bij Café Mickey in Disney Village, maar deze locatie heeft sinds begin 2018 alleen Disney figuren bij het diner. Het ontbijt met Disney figuren in Plaza Gardens Restaurant is onderdeel van de nieuwe ontbijtopties in Disneyland Paris en te reserveren voor alle gasten (ook zonder verblijf in een hotel) voor €39 per persoon. Gasten van de Disney hotels krijgen echter voorrang én korting als zij op voorhand half- of volpension bijboeken. De meerprijzen voor ontbijt met de Disney figuren per maaltijdoptie als je een arrangement boekt:

  • Maaltijdoptie Standaard: €20 (per persoon) extra
  • Maaltijdoptie Plus: €12 (per persoon) extra
  • Maaltijdoptie Premium: Inbegrepen (geen extra kosten)

Er zijn twee zittingen beschikbaar: 08:15 uur (1e zitting) en 09:45 uur (2e zitting). Vanaf 1 oktober 2017 starten de Extra Magische Uren in beide parken om 08:30 uur. Bezoekers met een reservering voor de 1e zitting krijgen vanaf 08:00 uur toegang tot het Disneyland Park.

Neem een kijkje in het restaurant en ontdek welke figuren te zien zijn en waar het uitgebreide Amerikaanse ontbijtbuffet uit bestaat in deze video:


Maaltijden met de Disney figuren

Naast het ontbijt met Mickey en z'n vriendjes bij Plaza Gardens zijn er nog meer maaltijden met figuren in Disneyland Paris. Zo is er bijvoorbeeld ontbijt, lunch en/of diner met Disney figuren beschikbaar bij Auberge de Cendrillon (Disneyland Park), Inventions (Disneyland Hotel) en Café Mickey (Disney Village). Bekijk alle informatie, locaties en prijzen op onze speciale pagina met een compleet overzicht.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Star Wars LEGO bouwpakketten van o.a. de Millennium Falcon en Imperial Star Destroyer
04/05/2021
Bekijk alle exclusieve Star Wars LEGO bouwpakketten met o.a. de Millennium Falcon, Imperial Star Destroyer en Grogu[...] Lees meer
Upgrade voor het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe prinsessen kamers
28/04/2021
Bekijk de Royal upgrade voor het Disneyland hotel in Disneyland Paris met nieuwe Prinsessen kamers[...] Lees meer
Nieuw themalied 'Brand New Day' voor heropening Disneyland Paris in 2021
26/04/2021
Beluister de nummers 'Brand New Day' en 'Make Some Magic' voor de heropening van Disneyland Paris[...] Lees meer
Top 10 Disney LEGO bouwpakketten van Mickey, Minnie, Frozen, Disneyland en Disney World
24/04/2021
Bekijk de actuele top 10 van Disney LEGO bouwpakketten met o.a. Mickey, Minnie, Frozen, Raya, Rapunzel, de prinsessen en Winnie de Poeh[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen