Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Ontbijt met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in Disneyland Paris
Ontbijt met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in Disneyland Paris
25/04/2017

Ontbijt met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in Disneyland Paris

Sinds de start van de 25e verjaardag van Disneyland Paris is het ontbijt met de Disney figuren iedere ochtend in het Disneyland Park bij Plaza Gardens Restaurant. Ontmoet je favoriete Disney figuren en geniet tegelijkertijd van een uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet met onbeperkt drank. 


Voorheen waren de Disney figuren tijdens het ontbijt te gast bij Café Mickey in Disney Village, maar deze locatie heeft sinds begin 2018 alleen Disney figuren bij het diner. Het ontbijt met Disney figuren in Plaza Gardens Restaurant is onderdeel van de nieuwe ontbijtopties in Disneyland Paris en te reserveren voor alle gasten (ook zonder verblijf in een hotel) voor €39 per persoon. Gasten van de Disney hotels krijgen echter voorrang én korting als zij op voorhand half- of volpension bijboeken. De meerprijzen voor ontbijt met de Disney figuren per maaltijdoptie als je een arrangement boekt:

  • Maaltijdoptie Standaard: €20 (per persoon) extra
  • Maaltijdoptie Plus: €12 (per persoon) extra
  • Maaltijdoptie Premium: Inbegrepen (geen extra kosten)

Er zijn twee zittingen beschikbaar: 08:15 uur (1e zitting) en 09:45 uur (2e zitting). Vanaf 1 oktober 2017 starten de Extra Magische Uren in beide parken om 08:30 uur. Bezoekers met een reservering voor de 1e zitting krijgen vanaf 08:00 uur toegang tot het Disneyland Park.

Neem een kijkje in het restaurant en ontdek welke figuren te zien zijn en waar het uitgebreide Amerikaanse ontbijtbuffet uit bestaat in deze video:


Maaltijden met de Disney figuren

Naast het ontbijt met Mickey en z'n vriendjes bij Plaza Gardens zijn er nog meer maaltijden met figuren in Disneyland Paris. Zo is er bijvoorbeeld ontbijt, lunch en/of diner met Disney figuren beschikbaar bij Auberge de Cendrillon (Disneyland Park), Inventions (Disneyland Hotel) en Café Mickey (Disney Village). Bekijk alle informatie, locaties en prijzen op onze speciale pagina met een compleet overzicht.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen