Openingstijden vandaag
Dinsdag 25 februari 2020
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontbijt met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in Disneyland Paris
25/04/2017
Ontbijt met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in Disneyland Paris

Sinds de start van de 25e verjaardag van Disneyland Paris is het ontbijt met de Disney figuren iedere ochtend in het Disneyland Park bij Plaza Gardens Restaurant. Ontmoet je favoriete Disney figuren en geniet tegelijkertijd van een uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet met onbeperkt drank. 


Voorheen waren de Disney figuren tijdens het ontbijt te gast bij Café Mickey in Disney Village, maar deze locatie heeft sinds begin 2018 alleen Disney figuren bij het diner. Het ontbijt met Disney figuren in Plaza Gardens Restaurant is onderdeel van de nieuwe ontbijtopties in Disneyland Paris en te reserveren voor alle gasten (ook zonder verblijf in een hotel) voor €39 per persoon. Gasten van de Disney hotels krijgen echter voorrang én korting als zij op voorhand half- of volpension bijboeken. De meerprijzen voor ontbijt met de Disney figuren per maaltijdoptie als je een arrangement boekt:

  • Maaltijdoptie Standaard: €20 (per persoon) extra
  • Maaltijdoptie Plus: €12 (per persoon) extra
  • Maaltijdoptie Premium: Inbegrepen (geen extra kosten)

Er zijn twee zittingen beschikbaar: 08:15 uur (1e zitting) en 09:45 uur (2e zitting). Vanaf 1 oktober 2017 starten de Extra Magische Uren in beide parken om 08:30 uur. Bezoekers met een reservering voor de 1e zitting krijgen vanaf 08:00 uur toegang tot het Disneyland Park.

Neem een kijkje in het restaurant en ontdek welke figuren te zien zijn en waar het uitgebreide Amerikaanse ontbijtbuffet uit bestaat in deze video:


Maaltijden met de Disney figuren

Naast het ontbijt met Mickey en z'n vriendjes bij Plaza Gardens zijn er nog meer maaltijden met figuren in Disneyland Paris. Zo is er bijvoorbeeld ontbijt, lunch en/of diner met Disney figuren beschikbaar bij Auberge de Cendrillon (Disneyland Park), Inventions (Disneyland Hotel) en Café Mickey (Disney Village). Bekijk alle informatie, locaties en prijzen op onze speciale pagina met een compleet overzicht.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Mickey's Gift Signature Experience in Disneyland Paris met ontmoeting en VIP plekken
20/02/2020
Geniet van VIP plekken, een ontmoeting met Mickey, lunch of diner in een buffetrestaurant, FastPass en cadeaukaart met Mickey's Gift Signature Experience[...] Lees meer
Ontmoet figuren uit Guardians of the Galaxy tijdens het Marvel seizoen in Disneyland Paris
13/02/2020
De Marvel superhelden komen naar Disneyland Paris tijdens het derde Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt nieuwe avondparade in kerststijl met speciale LED technologie
19/01/2020
Nieuwe kerstparade in het Disneyland Park wordt 's avonds een avondparade met LED technologie[...] Lees meer
Laatste Star Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met vernieuwde shows
09/01/2020
Ontdek het laatste Stars Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met shows, vuurwerk en ontmoetingen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen