Disneyland Paris introduceert nieuwe ontbijtopties in de hotels, parken en Disney Village
30/10/2016
Disneyland Paris introduceert nieuwe ontbijtopties in de hotels, parken en Disney Village

Binnenkort introduceert Disneyland Parijs nieuwe ontbijtopties met een beter, uitgebreider, gevarieerder en rustiger ontbijt voor gasten van de Disney hotels. De ontbijtbuffetten in de hotels worden vernieuwd en er komt een nieuwe 'ontbijt to go' optie. Daarnaast zullen diverse restaurants in de parken en Disney Village speciale ontbijtmenu's gaan serveren en wordt Plaza Gardens Restaurant de nieuwe locatie voor ontbijt met de Disney figuren.


Ontbijt in de Disney hotels

De grootste verandering is dat het ontbijt standaard niet meer inclusief is in de Disney hotels en partner hotels voor aankomsten vanaf 29 maart 2017 tijdens de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs. Het traditionele ontbijtbuffet in de hotels is nog steeds beschikbaar, maar dient afzonderlijk bijgeboekt te worden (met uitzondering van gasten die verblijven in een Club level kamer/suite waar het ontbijtbuffet in de exclusieve Lounge van het hotel altijd inclusief is).

De kwaliteit van het ontbijt in de hotels zal worden verbeterd met meer variatie en keuze, waarbij de 2-sterren hotels een continentaal buffet serveren en de 3-, 4- en 5-sterren hotels een Amerikaans buffet. De prijzen voor het ontbijtbuffet per Disney hotel als je een arrangement boekt:

Voor aankomsten vanaf 21 maart 2018:

  • Disney's Davy Crockett Ranch: €10 (per volwassene) & €10 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disney's Hotel Santa Fe: €19 (per volwasssene) & €14 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disney's Hotel Cheyenne: €19 (per volwassene) & €14 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disney's Sequoia Lodge: €22 (per volwassene) & €17 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disney's Newport Bay Club: €26 (per volwassene) & €23 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disney's Hotel New York: €26 (per volwassene) & €23 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disneyland Hotel: €34 (per volwassene) & €27 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht

Door de toevoeging van het ontbijt als extra optie bij een verblijf, worden de bekende half- en volpension maaltijdopties uitgebreid. Er kan gekozen worden voor alleen ontbijt (maaltijdoptie ontbijt) of voor een half- of volpension maaltijdoptie (Hotel, Standaard, Plus en Premium) waarbij het ontbijt altijd inclusief is. De prijs van de maaltijdoptie ontbijt is afhankelijk van het gekozen hotel (zie prijzen hierboven). Klik hier (of op de afbeelding hieronder) voor meer informatie over de voordelige half- of volpension maaltijdopties en profiteer van 15% korting in de restaurants ten opzichte van de prijs ter plaatse + gratis ontbijt.


Ontbijt to go

Naast het ontbijtbuffet, kunnen gasten ook kiezen voor 'ontbijt to go'. Deze nieuwe service is beschikbaar bij de bar of lounge van het hotel, New York Style Sandwiches in Disney Village en Market House Deli en/of Cable Car Bake Shop in het Disneyland Park met losse ontbijtproducten, zoals broodjes, muffins en jus d'orange vanaf €4 of een compleet pakket voor €14. Daarnaast heeft Starbucks twee nieuwe vestigingen in de voormalige arcades van Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne. Ideaal voor gasten die snel naar de parken willen en op die manier het ontbijt onderweg kunnen nuttigen. Hier met ontbijtmenu van Earl of Sandwich in Disney Village:

Verder zullen diverse restaurants in het resort speciale ontbijtmenu's gaan serveren. De menu's zijn van 08:30 uur (start Extra Magische Uren) tot 11:00 uur verkrijgbaar bij Restaurant en Coulisse in het Walt Disney Studios Park en Au Chalet de la Marionette in het Disneyland Park.

Er zijn twee menu's beschikbaar: Zoet menu (€9 per persoon) bestaande uit een croissant, broodje, jam, warme drank en fruitsap of Hartig menu (€12 per persoon) bestaande uit een omelet burger, croissant, warme drank en een fruitsap . Daarnaast zijn er nog meer ontbijtmenu's beschikbaar bij New York Deli, Earl of Sandwich, Starbucks, McDonalds en Annette's Diner in Disney Village. Reserveren is niet nodig.


Ontbijt met de Disney figuren

Om het ontbijt extra magisch te maken kunnen gasten ook dineren met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park waar zij dagelijks te zien zullen zijn tijdens het ontbijt. Café Mickey serveert geen ontbijt meer en heeft enkel Disney figuren tijdens het diner vanaf 18 februari 2018.

Het ontbijt met Disney figuren in Plaza Gardens Restaurant is te reserveren voor alle gasten (ook zonder verblijf in een hotel) voor €39 per persoon voor aankomsten vanaf 21 maart 2018, maar gasten van de Disney hotels krijgen voorrang en korting als zij half- of volpension bijboeken. De meerprijzen voor ontbijt met de Disney figuren per maaltijdoptie als je een arrangement boekt:

  • Maaltijdoptie Standaard: €20 (per persoon)
  • Maaltijdoptie Plus: €12 (per persoon)
  • Maaltijdoptie Premium: Inbegrepen (geen extra kosten)


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast gratis ontbijt per persoon, per nacht en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels.

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg een maaltijdoptie eenvoudig toe aan je arrangement tijdens de tweede fase van de boeking.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe outfits voor de Disney figuren in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag
26/01/2022
Bekijk de nieuwe outfits van Mickey en z'n vriendjes tijdens de 30e verjaardag van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe show 'Dream and Shine Brighter' in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag
25/01/2022
Geniet van een gloednieuwe show met figuren in feestelijke pakjes bij het kasteel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe drone show 'Disney D-Light' in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag
25/01/2022
Disneyland Paris presenteert de eerste Disney drones show ter wereld met Disney D-Light[...] Lees meer
Polka Pot Day met Minnie Mouse in Disneyland Paris: Merchandise en PhotoPass
21/01/2022
Vier Polka Pot Day in Disneyland Paris met een ontmoeting, merchandise en Magic Shot van Minnie Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen