Openingstijden vandaag
Maandag 18 december 2017
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
25e verjaardag

25e verjaardag

Vier de 25e verjaardag van Disneyland Parijs met speciaal entertainment van 26 maart 2017 t/m 9 september 2018. Ontdek o.a. twee vernieuwde Star Wars attracties, nieuwe shows, een nieuwe parade en een adembenemende avondshow in het Disneyland Park. "It's time to sparkle!"


25e verjaardag van Disneyland Parijs

Het Disneyland Park vormt het epicentrum van deze speciale verjaardag met nieuw entertainment en twee vernieuwde Star Wars attracties. Van de nieuwe Disney Stars on Parade met indrukwekkende wagens, exclusieve soundtrack en een gigantische vuurspuwende draak tot de nieuwe avondshow Disney Illuminations met projecties, fonteinen, lasers, vlammenwerpers en vuurwerk bij het kasteel; de 25e verjaardag laat Disneyland Parijs stralen als nooit tevoren!

Ontmoet je favoriete Disney figuren, zoals Minnie en Donald aan beide zijden van de Liberty Arcade. In Frontierland strijkt Woody uit Toy Story neer voor een uniek fotomoment en in Adventureland ontmoet je o.a. Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean en Aladdin. Daarnaast heeft niemand minder dan Darth Vader uit Star Wars nu een eigen meet & greet locatie in Discoveryland bij Starport. Download het actuele entertainmentprogramma voor exacte tijden en locaties.


Disney Stars on Parade

De opvolger van de huidige Disney Magic on Parade in het Disneyland Park krijgt de naam 'Disney Stars on Parade' en bevat 7 nieuwe wagens, nieuwe kostuums voor de dansers en Disney figuren en een gloednieuwe soundtrack. Geniet o.a. van wagens van Peter Pan, Frozen, Toy Story, Finding Nemo en meer. Als klap op de vuurpijl krijgt de parade een echte vuurspuwende draak uit Sleeping Beauty.


Shows met Mickey en de prinsessen

Om de 25e verjaardag goed te vieren, organiseren Mickey en al zijn vriendjes iedere dag een groot feest op de Royal Castle Stage tijdens 'Mickey presents "Happy Anniversary Disneyland Paris"'. De Disney figuren zullen in grote getalen aanwezig zijn om de verjaardag met de bezoekers te vieren, waarbij ieder land in het Disneyland Park een apart muzikaal nummer krijgt.

Ook op de Royal Castle Stage nemen de Disney prinsessen het stokje vervolgens over tijdens de koninklijke show 'The Starlit Princess Waltz'. De twee presentatoren Rosie en Louis kondigen alle prinsessen één voor één aan met een bekend nummer uit de films. Aan het einde komen ook de prinsen op het podium voor een grande finale!


Disney Illuminations

Als de avond valt, wordt het kasteel hét middelpunt van een groot nieuw spektakel waar projecties, fonteinen, lasers, special effects en vuurwerk te zien zullen zijn. 'Disney Illuminations' wordt de opvolger van de zeer succesvolle Disney Dreams avondshow en dit keer neemt niet Peter Pan, maar Mickey het voortouw tijdens een magische reis door bekende films, zoals The Little Mermaid, Frozen, Beauty and the Beast, Star Wars en Pirates of the Caribbean.


Star Tours: The Adventures Continue

De originele Star Tours attractie in Discoveryland wordt compleet verbouwd tot de nieuwe variant uit de Amerikaanse resorts met wisselende bestemmingen en 3D films. Bezoekers krijgen tijdens iedere rit een andere film te zien en ontdekken alle bekende locaties en planeten uit de hele Star Wars saga. Naast de simulators zelf, wordt ook de ingang en wachtrij vernieuwd, komt er een nieuwe Star Wars winkel bij de uitgang en kunnen bezoekers met bekende Star Wars figuren op de foto in het nieuwe Star Wars Pavilion.


Hyperspace Mountain

De langverwachte 'Mission 3' voor Space Mountain neemt je mee naar de uithoeken van het heelal tijdens een intens ruimtegevecht tussen de rebellen en The Empire. In de attractie worden bezoekers afgeschoten naar 'Light Speed' en komen vervolgens in een gevecht terecht met TIE Fighters en een Star Destroyer. Deze variant van Space Mountain is inmens populair in de Amerikaanse resorts en komt nu ook naar Disneyland Parijs.


Openingsweekend

Op zaterdag 25 maart 2017 werd de 25e verjaardag van Disneyland Paris officieel gelanceerd tijdens het persweekend met een openingsceremonie op Central Plaza en de avant-premières van alle nieuws shows, de parade en het vuurwerk. Klik hier voor foto's & video's van al het nieuwe entertainment tijdens het openingsweekend.


The Grand Celebration op 12 april 2017

Op 12 april 2017 presenteerde Disneyland Paris de grootste Disney show ooit tijdens 'The Grand Celebration' ter ere van de 25e verjaardag. Maar liefst 1.500 cast members, dansers en zeldzame Disney figuren gaven een geweldige performance in het Disneyland Park. Klik hier voor foto's & video's van deze unieke show en cavalcade.


Prijzen & Boeken

Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Selecteer hieronder de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en eventueel een hotel voorkeur om de prijzen te ontdekken.


Aanbiedingen

Beleef de 25e verjaardag en boek een magisch verblijf met voordeel in Disneyland Parijs. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Winter: GRATIS ontbijt & 3-gangen diner
Winter: GRATIS ontbijt & 3-gangen diner

Ontvang GRATIS ontbijt & 3-gangen diner in Disneyland Paris voor aankomsten van 1 december 2017 t/m 20 maart 2018

Vroegboekvoordeel: Tot 2 nachten & 2 dagen GRATIS + kinderen GRATIS
Vroegboekvoordeel: Tot 2 nachten & 2 dagen GRATIS + kinderen GRATIS

Ontvang tot 2 nachten & 2 dagen gratis + kinderen t/m 6 jaar gratis in Disneyland Paris voor aankomsten van 21 maart 2018 t/m 30 september 2019

Villages Nature: Tot 20% korting op alle accommodaties
Villages Nature: Tot 20% korting op alle accommodaties

Ontvang tot 20% korting op een verblijf in de accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris voor aankomsten vanaf september 2017

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen