Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Grand Celebration grootste Disney show ooit ter ere van 25e verjaardag Disneyland Paris
Grand Celebration grootste Disney show ooit ter ere van 25e verjaardag Disneyland Paris
12/04/2017
Grand Celebration grootste Disney show ooit ter ere van 25e verjaardag Disneyland Paris

Hét moment waar alle Europese Disney fans naar hebben uitgekeken is hier! Op 12 april 1992 opende het toenmalige Euro Disneyland voor het eerst haar poorten en vandaag, precies 25 jaar later, viert het resort haar 25e verjaardag met de grootste Disney show ooit. Geniet van 'The Disneyland Paris 25th Anniversary Grand Celebration' met foto's en video's.


In een zonovergoten Disneyland Park werden bezoekers op een bomvolle Main Street, U.S.A. en Central Plaza om precies 09:01 uur getrakteert op een weergaloze show. Maar liefst 1.500 cast members, dansers en Disney figuren maakten er een fantastisch feest van vol muziek en glitters. Mickey en z'n vriendjes opende de festiviteiten op Central Plaza met de Disneyland band, waarna ieder land in het Disneyland Park apart werd gevierd met zeldzame Disney figuren, inclusief de originele Engelstalige stemmen.

Tijdens de grote finale barste het feest van alle kanten los met een cavalcade vanuit Main Street, Disney figuren langs de gehele route en als klap op de vuurpijl vele cast members tijdens een aanstekelijke flash mob op de vrolijke klanken van "Happy Anniversary Disneyland Paris!". Bekijk de video van de complete show en de samenvatting van een magische dag met reacties van bezoekers:

Naast de grote openingsshow was er nóg een uniek evenement te zien. Tijdens 'The Grand Celebration Cavalcade' trokken alle Disney figuren en dansers op de klanken van 'Everyday's A Celebration' twee keer door het Disneyland Park. De paraderoute stond bomvol met Disney fans om hun helden, sommigen zeer zeldzaam, in levende lijve te zien. Bekijk de video van de complete cavalcade (Hello Disneyland):

Ter voorbereiding op de gigantische openingsshow, hebben meer dan 1.000 cast members dagenlang geoefend om de dansjes in te studeren. Gelukkig was er een camerateam aanwezig om alle voorbereidingen vast te leggen. Bekijk hét moment waarop de cast members vanuit het kasteel naar Central Plaza lopen om deel te nemen aan de show:


Openingsweekend

Op zaterdag 25 maart 2017 werd de 25e verjaardag van Disneyland Paris officieel gelanceerd tijdens het persweekend met een openingsceremonie op Central Plaza en de avant-premières van alle nieuws shows, de parade en het vuurwerk. Klik hier voor foto's & video's van al het nieuwe entertainment tijdens het openingsweekend.


25e verjaardag

Tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Parijs zijn er nog meer nieuwe belevenissen te ontdekken zoals de nieuwe Star Wars attracties Star Tours: The Adventures Continue & Hyperspace Mountain, nieuwe shows met Mickey en de prinsessen, de nieuwe parade Disney Stars on Parade met vuurspuwende draak en de spectaculaire avondshow Disney Illuminations met vuurwerk.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen