Grand Celebration grootste Disney show ooit ter ere van 25e verjaardag Disneyland Paris
12/04/2017
Grand Celebration grootste Disney show ooit ter ere van 25e verjaardag Disneyland Paris

Hét moment waar alle Europese Disney fans naar hebben uitgekeken is hier! Op 12 april 1992 opende het toenmalige Euro Disneyland voor het eerst haar poorten en vandaag, precies 25 jaar later, viert het resort haar 25e verjaardag met de grootste Disney show ooit. Geniet van 'The Disneyland Paris 25th Anniversary Grand Celebration' met foto's en video's.


In een zonovergoten Disneyland Park werden bezoekers op een bomvolle Main Street, U.S.A. en Central Plaza om precies 09:01 uur getrakteert op een weergaloze show. Maar liefst 1.500 cast members, dansers en Disney figuren maakten er een fantastisch feest van vol muziek en glitters. Mickey en z'n vriendjes opende de festiviteiten op Central Plaza met de Disneyland band, waarna ieder land in het Disneyland Park apart werd gevierd met zeldzame Disney figuren, inclusief de originele Engelstalige stemmen.

Tijdens de grote finale barste het feest van alle kanten los met een cavalcade vanuit Main Street, Disney figuren langs de gehele route en als klap op de vuurpijl vele cast members tijdens een aanstekelijke flash mob op de vrolijke klanken van "Happy Anniversary Disneyland Paris!". Bekijk de video van de complete show en de samenvatting van een magische dag met reacties van bezoekers:

Naast de grote openingsshow was er nóg een uniek evenement te zien. Tijdens 'The Grand Celebration Cavalcade' trokken alle Disney figuren en dansers op de klanken van 'Everyday's A Celebration' twee keer door het Disneyland Park. De paraderoute stond bomvol met Disney fans om hun helden, sommigen zeer zeldzaam, in levende lijve te zien. Bekijk de video van de complete cavalcade (Hello Disneyland):

Ter voorbereiding op de gigantische openingsshow, hebben meer dan 1.000 cast members dagenlang geoefend om de dansjes in te studeren. Gelukkig was er een camerateam aanwezig om alle voorbereidingen vast te leggen. Bekijk hét moment waarop de cast members vanuit het kasteel naar Central Plaza lopen om deel te nemen aan de show:


Openingsweekend

Op zaterdag 25 maart 2017 werd de 25e verjaardag van Disneyland Paris officieel gelanceerd tijdens het persweekend met een openingsceremonie op Central Plaza en de avant-premières van alle nieuws shows, de parade en het vuurwerk. Klik hier voor foto's & video's van al het nieuwe entertainment tijdens het openingsweekend.


25e verjaardag

Tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Parijs zijn er nog meer nieuwe belevenissen te ontdekken zoals de nieuwe Star Wars attracties Star Tours: The Adventures Continue & Hyperspace Mountain, nieuwe shows met Mickey en de prinsessen, de nieuwe parade Disney Stars on Parade met vuurspuwende draak en de spectaculaire avondshow Disney Illuminations met vuurwerk.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Toon Studio wordt Worlds of Pixar met alle Pixar attracties in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Neem een kijkje in de vernieuwde restaurants van het Marvel hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen