Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Shows
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Illuminations

Disney Illuminations

Iedere dag (t/m 11 april 2023) presenteert Disneyland Parijs een schitterende avondshow die zijn weerga niet kent. Het kasteel in het Disneyland Park vormt het decor van deze prachtige avondshow vol magie, muziek, projecties, waterschermen, fonteinen, vuurwerk en talloze speciale effecten. Durf te dromen en beleef Disney Illuminations!


Disney Illuminations avondshow in Disneyland Paris

Het verhaal begint met Mickey Mouse en zijn zoektocht naar dromen. Het kasteel verandert langzaam in een magisch paleis met projecties, lasers en vuurwerk. Mickey neemt de bezoeker mee langs tal van klassieke en nieuwe Disney films, tot leven gebracht met de nieuwste special effects en digitale technieken.

De eerste stop maken we bij Timon, het grappige stokstaartje uit The Lion King. Tijdens 'The Circle of Life' zien we Rafiki en Simba op de bekende rots uit de film. Even later is Simba opgegroeid en maakt hij met Nala de liefdesdans op de klanken van 'Can You Feel The Love Tonight'.

Als Mickey in de jungle in het water is gevallen, nemen we een duik diep in de zee naar de wereld van The Little Mermaid. Ariel brengt een bezoek aan de magische grot waar zij de spullen uit de mensenwereld verzameld en droomt over een leven op het land met prins Erik.

Nadat we de grot hebben verlaten, gaan we richting Australië en zien we het prachtige koraalrif uit Finding Nemo. Marlin en Nemo nemen ons mee naar de magische wereld onder water waarbij natuurlijk ook de vriendelijke haai Bruce zijn opwachting maakt. Via de East Australian Current komen we in een achtbaan terecht met Crush en Squirt.

Als Mickey bekomen is van dit wilde avontuur, ontdekt hij een schatkist op de bodem van de zee. In deze kist ligt een mysterieus muntstuk uit Pirates of the Caribbean. Niet veel later verschijnt Captain Jack Sparrow ten tonele en worden de kanonnen van The Black Pearl afgeschoten. De hel breekt letterlijk en figuurlijk los met lasers, lichteffecten, indrukwekkende vuureffecten en natuurlijk vuurwerk.

We zijn in Franrkijk, dus een bezoek aan het prachtige kasteel uit Beauty and the Beast mag natuurlijk niet ontbreken. Het is voor het eerst dat er beelden uit de nieuwe live action versie van Beauty and the Beast wordt gebruikt met o.a. Emma Watson als Belle. Op de klanken van 'How Does A Moment Last Forever', gezongen door Celine Dion, zien we schitterende beelden uit de balzaal.

"A long time ago, in a galaxy far far away..." Via de balonnen uit Up vliegt Mickey richten de sterren en openen Han Solo en Chewbacca de Star Wars scene met de Millennium Falcon en een grote vuurwerk knal. Een groot ruimtegevecht breekt los met o.a. figuren uit de nieuwe Star Wars films. De scene maakt gebruik van alle beschikbare technieken, zoals lasers, vuur, lichteffecten in de bomen rondom Central Plaza en natuurlijk vuurwerk.

Als laatste gaan we op bezoek bij de koninklijke zusjes uit Arendelle. Elsa zingt voor ons het prachtige 'Let It Go' (Franstalig) en Anna 'For The First Time In Forever' (Franstalig). Als Anna zich opoffert om Elsa te redden van de slechte prins Hans, komt de magie pas echt tot leven in een zinderende finale met alle effecten en heel veel vuurwerk. Het perfecte einde aan een magisch dag in Disneyland Parijs. Never stop believing in your dreams!

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen