Lancering 25e verjaardag Disneyland Paris tijdens persweekend op 25 maart 2017
25/03/2017
Lancering 25e verjaardag Disneyland Paris tijdens persweekend op 25 maart 2017

In een zonovergoten resort werd de 25e verjaardag van Disneyland Paris op zaterdag 25 maart 2017 officieel gelanceerd met een openingsceremonie op Central Plaza in het Disneyland Park. Naast korte speeches van het management was het nummer "Happy Anniversay Disneyland Paris" voor het eerst te horen met een speciale dans van alle Disney figuren in hun nieuwe outfits.


Ceremonie

Om klokslag 12:00 uur werd de 25e verjaardag gelanceerd met een korte show op Central Plaza. Voor deze speciale gelegenheid was er tijdelijk een podium gebouwd op het middenplein waarbij de Disneyland Paris ambassadeurs van 2017-2018, Laura Janice Gedigk en Michaël Giordano, de presentatie mochten doen.

Naast de Disney figuren, waren ook Catherine Powell, Chief Executive Officer van Disneyland Paris en Bob Chapek, Chairman van Walt Disney Parks & Resorts, aanwezig om een korte speech in het Frans en Engels te geven. Als laatste zorgde Tinker Bell voor een magische verrassing en gingen de figuren op de klanken van het nieuwe nummer "Happy Anniversary Disneyland Paris" op weg naar Fantasyland. Bekijk de herhaling van de live uitzending nogmaals:


Mickey presents: Happy Anniversary Disneyland Paris

Speciaal voor de aanwezige pers waren er avant-premières te zien van de twee nieuwe shows op de Royal Castle Stage. Als eerste maakten Mickey en z'n vriendjes er een feestje van tijdens 'Mickey presents: Happy Anniversary Disneyland Paris' met Goofy en zijn zoon Max als hoofdrolspelers.

Ieder land in het Disneyland Park werd geëerd met een speciaal nummer tijdens de show. Daarbij verwisselen de 4 dansers telkens van outfit en komen een hele reeks aan Disney figuren het podium op om samen "Happy Anniversay Disneyland Paris" te zingen. Bekijk de herhaling van de live uitzending nogmaals:


The Starlit Princess Waltz

De tweede show op de Royal Castle Stage brengt alle Disney prinsessen samen in een koninklijke dans vol glitter, lichtjes en fonteinen. Tijdens 'The Starlit Princess Waltz' presenteren Rosie (Engelstalig) en Louis (Franstalig) een sprookje met Aurora als eregast.

Vervolgens worden de prinsessen één voor één aangekondigd met hun eigen lied en dansen ze op de klanken van "I See A Princess In You". De prinsen komen als verrassing op het einde ook op het podium en maken een koninklijke dans met hun prinsessen. Bekijk de herhaling van de live uitzending nogmaals:


Disney Stars on Parade

De nieuwe parade is één van de vele hoogtepunten dit jaar en met Disney Stars on Parade trekt er iedere dag een keur aan prachtige wagens en vele Disney figuren door het Disneyland Park. Op de klanken van de nieuwe soundtrack 'Lost in the Magic' openen Mickey en z'n vriendjes de bonte stoet in hun prachtige Steampunk outfits.

Daarna volgen Toy Story, The Lion King & Jungle Book, Peter Pan, Finding Nemo / Finding Dory, Sleeping Beauty, de prinsessen en natuurlijk Frozen. Bekijk de herhaling van de live uitzending nogmaals:


Disney Illuminations

De avond wordt op spectaculaire wijze afgesloten met de gloednieuwe avondshow Disney Illuminations. Sinds de première van Disney Dreams! in 2012 is er veel verbeterd in projecties en digitale technieken. Al deze nieuwe technologie komt samen tijdens Illuminations bij het kasteel in het Disneyland Park.

Mickey neemt ons mee op een magische reis door klassieke Disney films, maar ook Pirates of the Caribbean en Star Wars. Samen met fonteinen, lasers, LED lampen in de bomen van Central Plaza, vlammenwerpers en natuurlijk nieuw vuurwerk is Disney Illuminations de ideale afsluiter van een prachtige dag in de parken. Bekijk de herhaling van de live uitzending, met eerst een mini optreden van John Legend, nogmaals:


25e verjaardag

Tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Parijs zijn er nog meer nieuwe belevenissen te ontdekken zoals de nieuwe Star Wars attracties Star Tours: The Adventures Continue & Hyperspace Mountain, de nieuwe parade Disney Stars on Parade met vuurspuwende draak en de spectaculaire avondshow Disney Illuminations met vuurwerk.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Toon Studio wordt Worlds of Pixar met alle Pixar attracties in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Neem een kijkje in de vernieuwde restaurants van het Marvel hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen