Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Hotel Special Disneyland Paris: Golden Forest Club in Disney's Sequoia Lodge
Openingstijden vandaag
Woensdag 24 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Hotel Special Disneyland Paris: Golden Forest Club in Disney's Sequoia Lodge
08/12/2017

Hotel Special Disneyland Paris: Golden Forest Club in Disney's Sequoia Lodge

Wil je tijdens je bezoek aan Disneyland Paris heerlijk genieten in een sfeervol hotel, midden in de uitgestrekte natuur van de Amerikaanse nationale parken, maar dan wel in een luxe kamer op een privé verdieping met een eigen in- en uitcheckbalie en een lounge waar je zonder extra kosten iets lekkers kunt drinken. Kies dan voor de Golden Forest Club van Disney’s Sequoia Lodge.


Inleiding

Disney’s Sequoia Lodge ligt aan Lake Disney, op ongeveer 15 minuten lopen van de ingang van beide parken. Wil je niet lopen, dan kun je gebruik maken van een gratis shuttlebus om van en naar de parken te reizen. Het hotel biedt ruimte aan 1011 kamers (die gestyleerd zijn met subtiele verwijzingen naar Bambi), waarvan 124 Golden Forest Club-kamers. Deze zijn allemaal in het hoofdgebouw gelegen op drie aparte etages, verdeeld over de Noord- en Zuid-vleugel. Je vindt de kamers hier:

Noordvleugel

Kamers

Zuidvleugel

Kamers

5e etage

5231 t/m 5300

5e etage

5162 t/m 5230

6e etage

6213 t/m 6249

6e etage

6211 t/m 6230

7e etage

7233 t/m 7248

7e etage

7211 t/m 7230

 

Doordat alle Golden Forest Club-kamers in het hoofdgebouw liggen, hoef je ’s ochtends niet via de Lodges naar het hoofdgebouw te lopen om te ontbijten. Bij aankomst meld je je bij de exclusieve Golden Forest Club receptie om in te checken. Deze vind je links van de reguliere balies. Hier ontvang je je kamersleutel en je toegangskaarten voor de parken, eventuele maaltijdvouchers en extra's in de vorm van een Magic Pass. Je kunt je koffers achterlaten bij de conciërge die ze, als je kamer klaar is, naar de kamer zal (laten) brengen.


Golden Forest Lounge

Alhoewel de kamers op de 5e, 6e en 7e etage zijn gesitueerd, vind je de Golden Forest Club Lounge op de begane grond, in de Noordvleugel naast de boutique. Hier kun je tussen 07:00 en 11:00 uur genieten van een uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet (met uitgebreide koude en warme gerechten, dit in tegenstelling tot het reguliere ontbijtbuffet voor de standaardkamers in de restaurants). Je hoeft dus geen tijdsperiode vooraf te reserveren maar kunt gaan ontbijten wanneer jou dat uitkomt, binnen de genoemde tijden.

Foto's: The Geek's Blog

De rest van de dag (tot 22:00 uur) kun je in de lounge terecht voor gratis koude en warme dranken (bij de prijs inbegrepen). Je kunt ook alcoholische dranken bestellen, maar die zijn voor eigen rekening. In de lounge kun je heerlijk relaxen, kinderen kunnen er tv kijken of een spelletje spelen. Tussen 16:00 en 17:30 uur kun je hier tevens terecht voor een heerlijke snack (bij de prijs inbegrepen).

Foto's: The Geek's Blog


Club kamers

De kamers van de Golden Forest Club zijn qua afmetingen vergelijkbaar met de Montana kamers. De thee- en koffiefaciliteiten (waterkoker, theezakjes, Nespresso-machine met drie cups per dag) zijn bij de prijs inbegrepen. Bovendien hebben de kamers een kleine koelkast (die daadwerkelijk koelt tot ca. 4 graden Celcius), in tegenstelling tot de minibar die je op de standaardkamers aantreft.

Foto: Travel to the Magic

Disney's Sequoia Lodge ligt op loopafstand van de parken en is gelegen aan Lake Disney, naast Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York. Bekijk onze speciale hotel pagina met alle informatie over de type kamers en faciliteiten van Sequoia Lodge:


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. 

Wil je liever zelf bepalen op welke dagen je de parken wilt bezoeken of heb je een jaarkaart, reserveer dan losse hotelovernachtingen via onderstaande zoekmachine met alle 'room only' aanbiedingen. Toegangstickets tot de parken zijn niet inbegrepen. Tip: Profiteer van onze ticket aanbiedingen (ontvang tot 50% korting) en bepaal zelf wanneer en hoe vaak je de parken wilt bezoeken tijdens je verblijf.


Hotel Special serie

In onze artikelen uit de 'Hotel Special' serie nemen we een kijkje in de luxe club level kamers en exclusieve club faciliteiten van de Disney hotels in Disneyland Paris. Bekijk alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen