Walt Disney World introduceert Mobile Order in counterservice restaurants via app
28/06/2017
Walt Disney World introduceert Mobile Order in counterservice restaurants via app

Sinds de opening van Pandora: The World of Avatar biedt het Satu'li Canteen restaurant een nieuwe mobiele bestelmogelijkheid aan waarbij bezoekers hun eten en drinken op voorhand via de app van Walt Disney World kunnen bestellen zonder in de rij van het restaurant te hoeven wachten. Het systeem wordt de komende periode verder uitgebreid naar andere counterservice restaurants.


Satu'li Canteen, Pizzafari, Flame Tree Barbecue en Restaurantosaurus in Disney's Animal Kingdom zijn de eerste restaurants met mobiele bestellingen. Inmiddels zijn vele counterservice restaurants toegevoegd aan het systeem, ook in de andere parken. Tijdens de lanceringsfase van dit nieuwe systeem is betaling alleen via creditcard mogelijk, maar vanaf februari 2018 zullen ook gasten met het Disney Dining Plan hier gebruik van kunnen maken.

Mobile Order is beschikbaar via de My Disney Experience app en werkt als volgt: Selecteer de optie 'Order Food' in de app en kies een beschikbaar restaurant. Maak een keuze uit het menu en betaal met een creditcard. Op het moment dat je wilt gaan eten, loop je naar het restaurant en selecteer je de optie 'I'm here. Prepare my order'. De keuken ontvangt dan je bestelling en gaat deze direct klaar maken. Vervolgens ontvang je een melding via de app als de bestelling gereed is en kan deze in het restaurant worden afgehaald bij het 'Mobile Order' loket zonder te wachten.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen