Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney Premier Access vervangt FastPass bij attracties in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Zaterdag 28 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Premier Access vervangt FastPass bij attracties in Disneyland Paris
06/07/2021
Disney Premier Access vervangt FastPass bij attracties in Disneyland Paris

Vanaf 5 augustus 2021 introduceert Disneyland Paris de nieuwe Disney Premier Access service ter vervanging van FastPass. Deze betaalde dienst zal beschikbaar zijn voor alle bezoekers bij diverse populaire attracties in beide parken, naast de gratis Disney Standby Pass.


FastPass vervangen door Disney Premier Access

Sinds de eerste heropening van Disneyland Paris in juli 2020 en de tweede heropening in juni 2021 is het bekende FastPass syeteem uitgeschakeld. Vanwege de beperkte capaciteit van de parken was het systeem niet nodig en zijn de wachttijden momenteel kort. Nu Disney de capaciteit de komende periode verder mag verhogen, is besloten om de gratis FastPass service te vervangen door de betaalde Disney Premier Access service.


Attracties met Disney Premier Access service

Vanaf het moment dat Disney Premier Access in de zomer van 2021 zal worden geïntroduceerd (officiële lancering op 5 augustus 2021; previews van de service vinden plaats op 3 en 4 augustus 2021), zal de service beschikbaar zijn bij de volgende attracties:

 • Big Thunder Mountain
 • Phantom Manor
 • Hyperspace Mountain
 • Peter Pan’s Flight
 • Buzz Lightyear Laser Blast
 • Star Tours: The Adventure Continues
 • Autopia
 • Orbitron
 • Indiana Jones and the Temple of Peril
 • The Twilight Zone: Tower of Terror
 • Ratatouille: Rémy’s Totally Crazy Adventure
 • Crush's Coaster
 • Cars Road Trip


Prijzen

Disney Premier Access zal beschikbaar zijn via de officiële Disneyland Paris app middels een QR-code en kan aangeschaft worden van €5 tot €15 per persoon, per attractie. De prijzen zullen variëren naar gelang het type attractie en seizoenen met de voordeligste prijzen tijdens het laagseizoen en de duurdere prijzen tijdens het hoogseizoen.

Deze nieuwe service vergelijkbaar met de in 2018 geïntroduceerde Super FastPass en Ultimate FastPass waarbij bezoekers snelle toegang tot attracties konden kopen.


Gratis Disney Standby Pass

Naast de nieuwe betaalde Disney Premier Access service, zal de in 2020 geïntroduceerde Disney Standby Pass eveneens beschikbaar blijven als gratis service voor toegang tot populaire attracties in beide parken. Deze service zal niet op alle dagen actief zijn, maar alleen tijdens drukke periodes/tijden. Bezoekers kunnen dan hun gratis plekje reserveren via de Disneyland Paris app. Op momenten dat het systeem niet actief is, blijft de reguliere Standby wachtrij beschikbaar.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen