Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney Premier Access vervangt FastPass bij attracties in Disneyland Paris
Disney Premier Access vervangt FastPass bij attracties in Disneyland Paris
06/07/2021
Disney Premier Access vervangt FastPass bij attracties in Disneyland Paris

Vanaf 5 augustus 2021 introduceert Disneyland Paris de nieuwe Disney Premier Access service ter vervanging van FastPass. Deze betaalde dienst zal beschikbaar zijn voor alle bezoekers bij diverse populaire attracties in beide parken, naast de gratis Disney Standby Pass.


FastPass vervangen door Disney Premier Access

Sinds de eerste heropening van Disneyland Paris in juli 2020 en de tweede heropening in juni 2021 is het bekende FastPass syeteem uitgeschakeld. Vanwege de beperkte capaciteit van de parken was het systeem niet nodig en zijn de wachttijden momenteel kort. Nu Disney de capaciteit de komende periode verder mag verhogen, is besloten om de gratis FastPass service te vervangen door de betaalde Disney Premier Access service.


Attracties met Disney Premier Access service

Vanaf het moment dat Disney Premier Access in de zomer van 2021 zal worden geïntroduceerd (officiële lancering op 5 augustus 2021; previews van de service vinden plaats op 3 en 4 augustus 2021), zal de service beschikbaar zijn bij de volgende attracties:

 • Big Thunder Mountain
 • Phantom Manor
 • Hyperspace Mountain
 • Peter Pan’s Flight
 • Buzz Lightyear Laser Blast
 • Star Tours: The Adventure Continues
 • Autopia
 • Orbitron
 • Indiana Jones and the Temple of Peril
 • The Twilight Zone: Tower of Terror
 • Ratatouille: Rémy’s Totally Crazy Adventure
 • Crush's Coaster
 • Cars Road Trip


Prijzen

Disney Premier Access zal beschikbaar zijn via de officiële Disneyland Paris app middels een QR-code en kan aangeschaft worden van €5 tot €15 per persoon, per attractie. De prijzen zullen variëren naar gelang het type attractie en seizoenen met de voordeligste prijzen tijdens het laagseizoen en de duurdere prijzen tijdens het hoogseizoen.

Deze nieuwe service vergelijkbaar met de in 2018 geïntroduceerde Super FastPass en Ultimate FastPass waarbij bezoekers snelle toegang tot attracties konden kopen.


Gratis Disney Standby Pass

Naast de nieuwe betaalde Disney Premier Access service, zal de in 2020 geïntroduceerde Disney Standby Pass eveneens beschikbaar blijven als gratis service voor toegang tot populaire attracties in beide parken. Deze service zal niet op alle dagen actief zijn, maar alleen tijdens drukke periodes/tijden. Bezoekers kunnen dan hun gratis plekje reserveren via de Disneyland Paris app. Op momenten dat het systeem niet actief is, blijft de reguliere Standby wachtrij beschikbaar.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen