Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris opent vanaf 17 juni 2021 de parken, hotels en Disney Village
Disneyland Paris opent vanaf 17 juni 2021 de parken, hotels en Disney Village
11/05/2021

Disneyland Paris opent vanaf 17 juni 2021 de parken, hotels en Disney Village

Goed nieuws! Disneyland Paris opent vanaf 17 juni 2021 de parken en hotels voor het publiek. Er worden in het begin van de heropening extra maatregelen getroffen voor de veiligheid van bezoekers en cast members. Wij zetten alles op een rijtje in dit artikel.


Opening Disneyland Paris

Op 17 mei 2021 maakte Disney bekend dat Disneyland Paris vanaf 17 juni 2021 de deuren zal openen met gelimiteerde capaciteit en speciale maatregelen. Beide parken openen op dezelfde dag. Tegelijkertijd zullen Disney Village vanaf 22 mei 2021 en de Disney hotels vanaf 17 juni 2021 gefaseerd openen.

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel opent vanaf 21 juni 2021Klik hier voor alle actuele openingsdata van de hotels. De opening zal gefaseerd plaatsvinden met extra maatregelen. De parken openen met gelimiteerde capaciteit en aangepaste openingstijden. Mondkapjes zijn noodzakelijk voor alle bezoekers vanaf 6 jaar. 

De Franse grenzen gaan vanaf 9 juni 2021 weer open voor buitenlandse toeristen. Voor toegang tot Frankrijk en Disneyland Paris is vanaf 21 juli 2021 een coronapaspoort nodig met bewijs van vaccinatie, bewijs van immuniteit of een negatieve test. Klik hier voor meer informatie.


Nieuwe attractie, show en hotel in Disneyland Paris

Ondanks de sluiting van de parken, is Disneyland Paris volop bezig met nieuwe belevenissen die in 2021 hun debuut zullen maken. Zo zal de nieuwe Cars Road Trip attractie vanaf 17 juni 2021 openen in het Walt Disney Studios Park, geniet je vanaf 1 juli 2021 van de interactieve Dream Factory show in het gloednieuwe Studio D Theater én overnacht je vanaf 21 juni 2021 in het eerste Marvel hotel ter wereld.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen