Nieuwe Cars attractie in Disneyland Paris ter vervanging van de Studio Tram Tour
13/04/2019
Nieuwe Cars attractie in Disneyland Paris ter vervanging van de Studio Tram Tour

De Studio Tram Tour: Behind the Magic attractie in Disneyland Paris krijgt binnenkort een upgrade naar een Cars thema met o.a. Lightning McQueen. De vernieuwde attractie krijgt de naam 'Cars Route 66 Road Trip' en opent in 2021 haar deuren met een nieuwe ingang achter Toy Story Playland.


Cars Route 66 Road Trip

De werkzaamheden zijn nodig vanwege de grote uitbreiding van het Studios Park waarbij een boulevard en meer wordt aangelegd op de plaats van de huidige attractie. De 'Londen' scene (met de vuurspuwende 'draak') zal verdwijnen zodat de route kan worden gewijzigd. De ingang van de attractie is toegankelijk via de achterzijde van Toy Story Playland, naast RC Racer.

De 'Catastrophe Canyon' scene (zie hieronder) blijft bestaan, maar wordt vernieuwd met elementen uit Cars, zoals de Dinoco vrachtwagen.

De kleinere scenes krijgen eveneens een upgrade met figuren uit Cars, zoals deze nieuwe scene met Lightning McQueen.

De originele attractie blijft in eerste instantie gewoon open in de huidige vorm waarbij de nieuwe ingang (achter Toy Story Playland met een nieuw pad naast RC Racer) uit het zicht wordt gebouwd. In 2021 wordt de vernieuwde attractie geopend zodra de parken weer open gaan.


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Cars Route 66 Road Trip is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast Cars, ook themagebieden rondom Marvel, Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Star Wars LEGO bouwpakketten van o.a. de Millennium Falcon en Imperial Star Destroyer
04/05/2021
Bekijk alle exclusieve Star Wars LEGO bouwpakketten met o.a. de Millennium Falcon, Imperial Star Destroyer en Grogu[...] Lees meer
Upgrade voor het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe prinsessen kamers
28/04/2021
Bekijk de Royal upgrade voor het Disneyland hotel in Disneyland Paris met nieuwe Prinsessen kamers[...] Lees meer
Nieuw themalied 'Brand New Day' voor heropening Disneyland Paris in 2021
26/04/2021
Beluister de nummers 'Brand New Day' en 'Make Some Magic' voor de heropening van Disneyland Paris[...] Lees meer
Top 10 Disney LEGO bouwpakketten van Mickey, Minnie, Frozen, Disneyland en Disney World
24/04/2021
Bekijk de actuele top 10 van Disney LEGO bouwpakketten met o.a. Mickey, Minnie, Frozen, Raya, Rapunzel, de prinsessen en Winnie de Poeh[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen