Disneyland Paris opent nieuwe Cars attractie, Disney Junior show en Marvel hotel in 2021
17/12/2020
Disneyland Paris opent nieuwe Cars attractie, Disney Junior show en Marvel hotel in 2021

Op 17 december 2020 organiseerde InsidEars een speciale online kerstshow met informatie over alle nieuwe belevenissen in Disneyland Paris voor 2021. Zo zie je de eerste beelden van de nieuwe Cars attractie, Disney Junior show, het Marvel hotel, merchandise en de vernieuwing van het kasteel. Een overzicht.


Renovatie Sleeping Beauty Castle (Disneyland Park)

In januari 2021 start de complete renovatie van het kasteel in het Disneyland Park. Walt Disney Imagineering is al twee jaar bezig om een planning te maken voor de grote operatie die nog tijdens de gesloten periode zal starten. Het kasteel wordt ingepakt met gigantische gethematiseerde doeken en de doorgang met winkels blijft de hele tijd geopend voor het publiek. De renovatie zal eind 2021 voltooid zijn. Klik hier voor meer informatie.


Renovatie Buzz Lightyear Laser Blast (Disneyland Park)

Op 17 juni 2021 heropent de populaire attractie Buzz Lightyear Laser Blast in het Disneyland Park na een grote renovatie van zowel de buitenkant, als de binnenkant. De attractie is volledig vernieuwd, opnieuw geverfd en alle effecten zijn hersteld. De gevel heeft tevens een nieuw ontwerp gekregen. Klik hier voor meer informatie.


Nieuwe Cars Road Trip attractie (Walt Disney Studios Park)

Op 17 juni 2021 heropent de originele Studio Tram Tour attractie als vernieuwde Cars Road Trip attractie met figuren uit de films. Onder meer levensgrote wagens van Lightning McQueen en Mater zullen te zien zijn waarbij tevens de spectaculaire Catastrophe Canyon scene uit de Tram Tour een Cars makeover krijgt met o.a. de truck van Dinoco uit de film. Klik hier voor meer informatie.


Marvel hotel (Disney's Hotel New York)

Op 21 juni 2021 opent het eerste Marvel hotel ter wereld als upgrade voor Disney's Hotel New York met een vernieuwde lobby, restaurants, bars en gloednieuwe Marvel accommodaties. Bekijk tevens onze rondleiding door de nieuwe superhelden kamers. Het hotel opent op 21 juni 2021. Klik hier voor meer informatie.


Nieuwe Dream Factory show (Walt Disney Studios Park)

Op 1 juli 2021 opent het het nieuwe Studio D theater in het Walt Disney Studios Park waar de Dream Factory show zal worden opgevoerd. De show bestaat uit een groot kinetisch decor met interactieve elementen, Mickey & Minnie in hun nieuwe outfits én figuren uit populaire Disney Junior shows, zoals  Timon, Vampirina en Fancy Nancy. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Directe Thalys trein naar Disneyland Paris vanuit Amsterdam keert in 2022 terug
15/10/2021
Thalys herstart de directe treinverbinding tussen Amsterdam en Disneyland Paris in 2022[...] Lees meer
Disneyland Paris introduceert nieuw systeem voor gasten met beperkingen bij attracties
12/10/2021
Ontdek de mogelijkheden voor mindervalide bezoekers voor makkelijke en snelle toegang tot attracties van Disneyland Paris[...] Lees meer
Kerst kamers in Disneyland Paris met kerstboom, decoratie en geschenken in de Disney hotels
06/10/2021
Bekijk de verschillende kerstkamers in Disneyland Paris van Newport Bay Club, Hotel New York en het Disneyland Hotel[...] Lees meer
The Lion King show Rhythms of the Pride Lands vanaf 23 oktober 2021 in Disneyland Paris
05/10/2021
De populaire show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands keert terug in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen