Nieuwe attractie, show en hotel in Disneyland Paris voor 2021 met vernieuwd kasteel
17/12/2020
Nieuwe attractie, show en hotel in Disneyland Paris voor 2021 met vernieuwd kasteel

Op 17 december 2020 organiseerde InsidEars een speciale online kerstshow met informatie over alle nieuwe belevenissen in Disneyland Paris voor 2021. Zo zie je de eerste beelden van de nieuwe Cars attractie, Disney Junior show, het Marvel hotel, merchandise en de vernieuwing van het kasteel. Een overzicht.


Presentatie & Merchandise

Disneyland Paris Ambassadeur Giona Prevete presenteerde de show met hulp van Walt Disney Imagineering en natuurlijk Mickey en Minnie in hun nieuwe outfits voor de Dream Factory show. Naast de nieuwigheden in de parken en hotels, krijgen we ook een sneak peak van nieuwe 2021 merchandise. Bekijk de volledige presentatie in het Frans met Engelstige ondertiteling:


Vernieuwing kasteel

Als eerste krijgen we meer informatie over de renovatie van het kasteel in het Disneyland Park. Walt Disney Imagineering is al twee jaar bezig om een planning te maken voor de grote operatie die nog tijdens de gesloten periode in januari 2021 zal starten. Het kasteel wordt ingepakt met gigantische gethematiseerde doeken en de doorgang met winkels blijft de hele tijd geopend voor het publiek.


Renovatie Buzz Lightyear Laser Blast

Sinds begin januari 2020 is de populaire attractie Buzz Lightyear Laser Blast gesloten voor een grote renovatie van zowel de buitenkant, als de binnenkant. De attractie is volledig vernieuwd, opnieuw geverfd en alle effecten zijn hersteld. Buzz opent vanaf 13 februari 2021 als de parken weer openen. Klik hier voor meer informatie.


Cars Route 66 Road Trip attractie

In 2021 heropent de originele Studio Tram Tour attractie als vernieuwde Cars Route 66 Road Trip attractie met figuren uit de films. Onder meer levensgrote wagens van Lightning McQueen en Mater zullen te zien zijn waarbij tevens de spectaculaire Catastrophe Canyon scene uit de Tram Tour een Cars makeover krijgt met o.a. de truck van Dinoco uit de film. Klik hier voor meer informatie.


Marvel Hotel

Disney's Hotel New York ondergaat momenteel een grote transformatie naar het eerste Marvel hotel ter wereld en tijdens de presentatie zien we de eerste beelden uit de lobby, beide restaurants én de nieuwe Sky Bar. Bekijk tevens onze rondleiding door de nieuwe superhelden kamers. Klik hier voor meer informatie.


Dream Factory show in het Studio D theater

In het Walt Disney Studios Park wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe Studio D theater waar de Dream Factory show zal worden opgevoerd. De show bestaat uit een groot kinetisch decor met interactieve elementen, Mickey & Minnie in hun nieuwe outfits én figuren uit populaire Disney Junior shows, zoals  Timon, Vampirina en Fancy Nancy. Klik hier voor meer informatie.


Nieuwe reserveringen met laagste prijsgarantie en gratis annuleren voor 2021

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels (met gegarandeerde toegang tot de parken) zijn mogelijk voor aankomsten in 2021 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met de laagste prijsgarantiekosteloos wijzigen of annuleren en géén boekingskosten.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheidflexibiliteit én gratis annuleren kunnen nu worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Tip: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws + alle actuele aanbiedingen en volg ons op Facebook en/of Twitter, meld je aan op ons forum of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Deelnemers aan LEGO Masters maken Disney bouwwerken van attracties uit Disneyland Paris
22/01/2021
Bekijk de prachtige LEGO meesterwerken van iconische attracties en gebouwen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disney stopt met jaarkaarten in Disneyland Resort en Tokyo Disney: Wat doet Parijs?
17/01/2021
Wat zijn de gevolgen voor Disneyland Paris nu andere Disney parken hun jaarkaarten annuleren?[...] Lees meer
Mickey Mouse LEGO Art bouwpakket met unieke portretten als wanddecoratie - 31202
17/01/2021
Nieuwe LEGO Art Disney portretten van Mickey Mouse en Minnie Mouse als wanddecoratie[...] Lees meer
Buffalo Bill's Wild West Show in Disneyland Paris stopt en komt na 28 jaar ten einde
12/01/2021
Dinnershow Buffalo Bill's Wild West Show in Disneyland Paris is geannuleerd en keert niet meer terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen