Disneyland Paris opent nieuwe Cars attractie, Disney Junior show en Marvel hotel in 2021
17/12/2020
Disneyland Paris opent nieuwe Cars attractie, Disney Junior show en Marvel hotel in 2021

Op 17 december 2020 organiseerde InsidEars een speciale online kerstshow met informatie over alle nieuwe belevenissen in Disneyland Paris voor 2021. Zo zie je de eerste beelden van de nieuwe Cars attractie, Disney Junior show, het Marvel hotel, merchandise en de vernieuwing van het kasteel. Een overzicht.


Presentatie & Merchandise

Disneyland Paris Ambassadeur Giona Prevete presenteerde de show met hulp van Walt Disney Imagineering en natuurlijk Mickey en Minnie in hun nieuwe outfits voor de Dream Factory show. Naast de nieuwigheden in de parken en hotels, krijgen we ook een sneak peak van nieuwe 2021 merchandise. Bekijk de volledige presentatie in het Frans met Engelstige ondertiteling:


Vernieuwing kasteel

Als eerste krijgen we meer informatie over de renovatie van het kasteel in het Disneyland Park. Walt Disney Imagineering is al twee jaar bezig om een planning te maken voor de grote operatie die nog tijdens de gesloten periode in januari 2021 zal starten. Het kasteel wordt ingepakt met gigantische gethematiseerde doeken en de doorgang met winkels blijft de hele tijd geopend voor het publiek. Klik hier voor meer informatie.


Renovatie Buzz Lightyear Laser Blast

Sinds begin januari 2020 is de populaire attractie Buzz Lightyear Laser Blast gesloten voor een grote renovatie van zowel de buitenkant, als de binnenkant. De attractie is volledig vernieuwd, opnieuw geverfd en alle effecten zijn hersteld. Buzz opent als de parken weer openen. Klik hier voor meer informatie.


Cars Route 66 Road Trip attractie

In 2021 heropent de originele Studio Tram Tour attractie als vernieuwde Cars Route 66 Road Trip attractie met figuren uit de films. Onder meer levensgrote wagens van Lightning McQueen en Mater zullen te zien zijn waarbij tevens de spectaculaire Catastrophe Canyon scene uit de Tram Tour een Cars makeover krijgt met o.a. de truck van Dinoco uit de film. Klik hier voor meer informatie.


Marvel Hotel

Disney's Hotel New York ondergaat momenteel een grote transformatie naar het eerste Marvel hotel ter wereld en tijdens de presentatie zien we de eerste beelden uit de lobby, beide restaurants én de nieuwe Sky Bar. Bekijk tevens onze rondleiding door de nieuwe superhelden kamers. Klik hier voor meer informatie.


Dream Factory show in het Studio D theater

In het Walt Disney Studios Park wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe Studio D theater waar de Dream Factory show zal worden opgevoerd. De show bestaat uit een groot kinetisch decor met interactieve elementen, Mickey & Minnie in hun nieuwe outfits én figuren uit populaire Disney Junior shows, zoals  Timon, Vampirina en Fancy Nancy. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Main Street Station LEGO bouwpakket met station en trein - 71044
13/04/2021
Exclusief LEGO Disney treinstation pakket van Main Street Station in Disneyland[...] Lees meer
Winnie the Pooh LEGO bouwpakket met een boomhuis en Disney figuren - 21326
10/04/2021
Exclusief LEGO Disney boomhuis pakket van Winnie the Pooh uit het Hundred Acre Wood[...] Lees meer
Spectaculaire nieuwe Disney avondshow 'Illuminate!' met vuurwerk in Shanghai Disneyland
08/04/2021
Bekijk de eerste beelden van de nieuwe Disney avondshow Illuminate met projecties, lichtbundels, lasers en vuurwerk[...] Lees meer
Open de deur van je hotelkamer in Disneyland Paris nu ook met je smartphone
01/04/2021
Bekijk hoe de nieuwe 'Digital Key' functie in Disneyland Paris werkt om je hotelkamer te openen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen