Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris opent nieuwe Cars attractie, Disney Junior show en Marvel hotel in 2021
Disneyland Paris opent nieuwe Cars attractie, Disney Junior show en Marvel hotel in 2021
17/12/2020

Disneyland Paris opent nieuwe Cars attractie, Disney Junior show en Marvel hotel in 2021

Op 17 december 2020 organiseerde InsidEars een speciale online kerstshow met informatie over alle nieuwe belevenissen in Disneyland Paris voor 2021. Zo zie je de eerste beelden van de nieuwe Cars attractie, Disney Junior show, het Marvel hotel, merchandise en de vernieuwing van het kasteel. Een overzicht.


Renovatie Sleeping Beauty Castle (Disneyland Park)

In januari 2021 start de complete renovatie van het kasteel in het Disneyland Park. Walt Disney Imagineering is al twee jaar bezig om een planning te maken voor de grote operatie die nog tijdens de gesloten periode zal starten. Het kasteel wordt ingepakt met gigantische gethematiseerde doeken en de doorgang met winkels blijft de hele tijd geopend voor het publiek. De renovatie zal eind 2021 voltooid zijn. Klik hier voor meer informatie.


Renovatie Buzz Lightyear Laser Blast (Disneyland Park)

Op 17 juni 2021 heropent de populaire attractie Buzz Lightyear Laser Blast in het Disneyland Park na een grote renovatie van zowel de buitenkant, als de binnenkant. De attractie is volledig vernieuwd, opnieuw geverfd en alle effecten zijn hersteld. De gevel heeft tevens een nieuw ontwerp gekregen. Klik hier voor meer informatie.


Nieuwe Cars Road Trip attractie (Walt Disney Studios Park)

Op 17 juni 2021 heropent de originele Studio Tram Tour attractie als vernieuwde Cars Road Trip attractie met figuren uit de films. Onder meer levensgrote wagens van Lightning McQueen en Mater zullen te zien zijn waarbij tevens de spectaculaire Catastrophe Canyon scene uit de Tram Tour een Cars makeover krijgt met o.a. de truck van Dinoco uit de film. Klik hier voor meer informatie.


Marvel hotel (Disney's Hotel New York)

Op 21 juni 2021 opent het eerste Marvel hotel ter wereld als upgrade voor Disney's Hotel New York met een vernieuwde lobby, restaurants, bars en gloednieuwe Marvel accommodaties. Bekijk tevens onze rondleiding door de nieuwe superhelden kamers. Het hotel opent op 21 juni 2021. Klik hier voor meer informatie.


Nieuwe Dream Factory show (Walt Disney Studios Park)

Op 1 juli 2021 opent het het nieuwe Studio D theater in het Walt Disney Studios Park waar de Dream Factory show zal worden opgevoerd. De show bestaat uit een groot kinetisch decor met interactieve elementen, Mickey & Minnie in hun nieuwe outfits én figuren uit populaire Disney Junior shows, zoals  Timon, Vampirina en Fancy Nancy. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen