Makeover voor Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Paris met black light en special effects
18/12/2020
Makeover voor Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Paris met black light en special effects

Begin 2021 heropent de populaire attractie Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Paris na een grote renovatie van zowel de buitenkant, als de binnenkant. De attractie wordt volledig vernieuwd, opnieuw geverfd en alle effecten worden hersteld. Neem een kijke in de vernieuwde attractie.


Renovatie & Makeover

Alle show elementen worden opnieuw geverfd in black light om de dark ride nog kleurrijker te maken. Daarnaast worden alle audio-animatronics vernieuwd en special effects hersteld tijdens de verbouwing die een jaar heeft geduurd. Ook de buitenzijde van de attractie wordt onderhanden genomen met het herstel van de gevel en het dak met nieuwe kleuren én de vervanging van de originele verlichting door LED.

Buzz Lightyear Laser Blast heropent in het Disneyland Park als de parken binnenkort weer open gaan. Bekijk alvast de eerste ride trough video tijdens de previews voor jaarkaarthouders:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Toon Studio wordt Worlds of Pixar met alle Pixar attracties in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Neem een kijkje in de vernieuwde restaurants van het Marvel hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen