Disney's Hotel New York krijgt Marvel thema tijdens grote renovatie met nieuwe lobby en kamers
16/07/2017
Disney's Hotel New York krijgt Marvel thema tijdens grote renovatie met nieuwe lobby en kamers

Disney's Hotel New York ondergaat een grote renovatie en upgrade met o.a. nieuwe kamers, restaurants, een bar en lobby in een exclusief Marvel thema. Het hotel krijgt inspiratie van enkele grote superhelden, zoals The Avengers, Iron Man en Spider-Man. 


Vanaf 7 januari 2019 starten de werkzaamheden waarbij het hotel volledig zal worden gesloten. Hierdoor kan de renovatie sneller worden uitgevoerd en hebben bezoekers van Disneyland Paris geen last van de verbouwing. Tijdens de D23 Expo 2017 maakte Disney twee concept arts bekend van de vernieuwde lobby met referenties naar diverse Marvel figuren. Het hotel opent in 2021 en krijgt na de renovatie een nieuwe naam: "Disney's Hotel New York - The Art of Marvel".


Accommodaties

Tijdens de daaropvolgende D23 Expo in Japan werden de vernieuwde kamers bekendgemaakt met meubilair dat geïnspireerd is op Iron Man. Momenteel is er al een deels vernieuwde gang zichtbaar in het hotel waarbij duidelijk de kleuren van Iron Man te herkennen zijn. Neem een kijkje in één van de reeds gerenoveerde testkamers hieronder om een goed beeld te krijgen van het nieuwe design. Let ook op unieke plaatsing van het televisiescherm en de nieuwe indeling van de badkamer.

Foto's: Disney Gazette & ED92

Naast de reguliere Superior kamers, krijgen ook de suites een upgrade met elk een thema van een specifieke Avenger, zoals Spider-Man en Thor.


Bouwtekeningen

Naast de kamers, zal ook de façade van het hotel een facelift krijgen in de vorm van nieuwe kleuren, uitbouw en de vervanging van de ijsbaan met een parkje waar later ook evenementen op gehouden kunnen worden. Bekijk de bouwtekeningen:

Foto's: ED92


Restaurants & Bars

Als laatste zullen natuurlijk ook de eetgelegenheden vernieuwd worden met nieuw interieur en decoratie geïnspireerd op de Marvel superhelden. Het hotel krijgt twee vernieuwde restaurants en twee bars. Manhattan Restaurant krijgt tafel service en Downtown Restaurant buffetservice. Skyline Bar wordt een nieuwe bar van Martini en Lounge Bar serveert speciale wijnen, bieren en cocktails.


Afscheid Disney's Hotel New York

Van 6 op 7 januari 2019 werden een select aantal gasten door Disney uitgenodigd om de laatste nacht in Hotel New York door te brengen. Daarbij krijgen zij tevens een rondleiding door de nieuwe kamers. Bekijk de video:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Deelnemers aan LEGO Masters maken Disney bouwwerken van attracties uit Disneyland Paris
22/01/2021
Bekijk de prachtige LEGO meesterwerken van iconische attracties en gebouwen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disney stopt met jaarkaarten in Disneyland Resort en Tokyo Disney: Wat doet Parijs?
17/01/2021
Wat zijn de gevolgen voor Disneyland Paris nu andere Disney parken hun jaarkaarten annuleren?[...] Lees meer
Mickey Mouse LEGO Art bouwpakket met unieke portretten als wanddecoratie - 31202
17/01/2021
Nieuwe LEGO Art Disney portretten van Mickey Mouse en Minnie Mouse als wanddecoratie[...] Lees meer
Buffalo Bill's Wild West Show in Disneyland Paris stopt en komt na 28 jaar ten einde
12/01/2021
Dinnershow Buffalo Bill's Wild West Show in Disneyland Paris is geannuleerd en keert niet meer terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen