Disney's Hotel New York krijgt Marvel thema tijdens grote renovatie met nieuwe lobby en kamers
16/07/2017
Disney's Hotel New York krijgt Marvel thema tijdens grote renovatie met nieuwe lobby en kamers

Disney's Hotel New York ondergaat een grote renovatie en upgrade met o.a. nieuwe kamers, restaurants, een bar en lobby in een exclusief Marvel thema. Het hotel krijgt inspiratie van enkele grote superhelden, zoals The Avengers, Iron Man en Spider-Man. 


Vanaf 7 januari 2019 starten de werkzaamheden waarbij het hotel volledig zal worden gesloten. Hierdoor kan de renovatie sneller worden uitgevoerd en hebben bezoekers van Disneyland Paris geen last van de verbouwing. Tijdens de D23 Expo 2017 maakte Disney twee concept arts bekend van de vernieuwde lobby met referenties naar diverse Marvel figuren. Het hotel opent eind 2020 en krijgt na de renovatie een nieuwe naam: "Disney's Hotel New York - The Art of Marvel".


Accommodaties

Tijdens de daaropvolgende D23 Expo in Japan werden de vernieuwde kamers bekendgemaakt met meubilair dat geïnspireerd is op Iron Man. Momenteel is er al een deels vernieuwde gang zichtbaar in het hotel waarbij duidelijk de kleuren van Iron Man te herkennen zijn. Neem een kijkje in één van de reeds gerenoveerde testkamers hieronder om een goed beeld te krijgen van het nieuwe design. Let ook op unieke plaatsing van het televisiescherm en de nieuwe indeling van de badkamer.

Foto's: Disney Gazette & ED92

Naast de reguliere Superior kamers, krijgen ook de suites een upgrade met elk een thema van een specifieke Avenger, zoals Spider-Man en Thor.


Bouwtekeningen

Naast de kamers, zal ook de façade van het hotel een facelift krijgen in de vorm van nieuwe kleuren, uitbouw en de vervanging van de ijsbaan met een parkje waar later ook evenementen op gehouden kunnen worden. Bekijk de bouwtekeningen:

Foto's: ED92


Restaurants & Bars

Als laatste zullen natuurlijk ook de eetgelegenheden vernieuwd worden met nieuw interieur en decoratie geïnspireerd op de Marvel superhelden. Het hotel krijgt twee vernieuwde restaurants en twee bars. Manhattan Restaurant krijgt tafel service en Downtown Restaurant buffetservice. Skyline Bar wordt een nieuwe bar van Martini en Lounge Bar serveert speciale wijnen, bieren en cocktails.


Afscheid Disney's Hotel New York

Van 6 op 7 januari 2019 werden een select aantal gasten door Disney uitgenodigd om de laatste nacht in Hotel New York door te brengen. Daarbij krijgen zij tevens een rondleiding door de nieuwe kamers. Bekijk de video:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Buffetrestaurants in Disneyland Paris tijdelijk met tafelservice en bediening
11/07/2020
Ontdek de nieuwe menu's voor de all-you-can-eat buffetrestaurants in Disneyland Paris met tafelservice[...] Lees meer
Disneyland Paris introduceert 'selfie spots' voor ontmoetingen met Disney figuren
10/07/2020
Ontmoet de Disney figuren in Disneyland Paris op een nieuwe manier met de selfie spots[...] Lees meer
Officiële Disney mondkapjes met o.a. Mickey, Minnie, Pixar, Star Wars, Marvel en Frozen
06/07/2020
Bekijk het complete assortiment van Disney mondkapjes en bestel ze eenvoudig online[...] Lees meer
Compensatie voor jaarkaarthouders Disneyland Paris met extra lange geldigheid
26/06/2020
Alle jaarkaarten van Disneyland Paris worden automatisch verlengd ter compensatie voor de gesloten parken[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen