Disneyland Paris introduceert Super FastPass en Ultimate FastPass voor snelle toegang
17/10/2018
Disneyland Paris introduceert Super FastPass en Ultimate FastPass voor snelle toegang

Vanaf 15 oktober 2018 introduceert Disneyland Paris twee nieuwe betaalde varianten van FastPass die naast het reguliere gratis systeem te koop zullen zijn. Met de Super FastPass en Ultimate FastPass ben je zeker van snelle toegang tot één of alle attracties met FastPass zonder vast te zitten aan een bepaald tijdstip.


Zowel Super FastPass, als Ultimate FastPass zijn gebaseerd op de reeds bestaande varianten Disney Hotel FastPass (enkel voor gasten van een Club Level kamer in de Disney hotels) en VIP FastPass (enkel voor gasten van suites in de Disney hotels en de Castle Club in het Disneyland Hotel), met het grote verschil dat deze nu ook los te koop zijn voor ALLE bezoekers van Disneyland Paris. Per nieuwe FastPass zijn er twee mogelijkheden:

  • Super FastPass - Voor toegang tot één FastPass attractie uit de categorieën 'gezinsattracties' (keuze uit 3 attracties) OF 'sensationele attracties' (keuze uit 3 attracties)
  • Ultimate FastPass - Voor toegang tot één FastPass attractie uit alle categoriëen OF onbeperkt toegang tot alle FastPass attracties

De nieuwe varianten zijn daarnaast ook op voorhand online verkrijgbaar als onderdeel van een arrangement in de Disney hotels via onze Verblijf (hotel + tickets) pagina of als losse tickets als je buiten het resort verblijft. Online aanschaffen wordt aanbevolen aangezien de beschikbaarheid per dag beperkt is om zo de impact op het gratis systeem zo klein mogelijk te houden. Bekijk het overzicht met prijzen en kalender:

Super FastPass en Ultimate FastPass zijn vóór aankomst online verkrijgbaar als onderdeel van een nieuw arrangement in de Disney hotels of als 'losse' FastPass tickets door hieronder op 'Bestel nu' te klikken.

Daarnaast zijn er een beperkt aantal tickets in de parken zelf verkrijgbaar bij o.a. City Hall (Disneyland Park) en Studio Services (Walt Disney Studios Park). Het reguliere gratis FastPass systeem blijft gewoon beschikbaar voor alle gasten. Magic Flex en Magic Plus jaarkaarthouders ontvangen 10% korting en Infinity kaarrthouders 15% korting op losse tickets (enkel ter plaatse).


Voorrang op FastPass

Krijg voorrang bij de aanschaf van de nieuwe FastPass opties als je ze op voorhand toevoegt aan een arrangement in de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg Super FastPass of Ultimate FastPass eenvoudig toe aan je arrangement tijdens de tweede fase van de boeking.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Bekijk alle terugkerende shows, parades en vuurwerk in Disneyland Paris vanaf 23 oktober 2021[...] Lees meer
Buffetservice met all-you-can-eat keert vanaf 20 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
18/10/2021
De all-you-can-eat formule bij buffetrestaurants in Disneyland Paris keert terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen