Tot 50% korting op tickets voor Disneyland Paris met de voorverkoop aanbieding
05/06/2020
Tot 50% korting op tickets voor Disneyland Paris met de voorverkoop aanbieding

Ga voordelig naar Disneyland Paris en maak gebruik van onze speciale voorverkooptickets. Ontvang tot 50% korting op verschillende dagkaarten en meerdaagse tickets ten opzichte van de prijs ter plaatse. Je ontvangt de E-tickets direct per mail die tevens vanaf een smartphone digitaal gescand kunnen worden bij de ingang van de parken.


Zomer 2020: gegarandeerde toegang en kosteloos annuleren

Om de opening van Disneyland Paris vanaf 15 juli 2020 te vieren, zijn er speciale gedateerde toegangstickets vanaf €73 per dag beschikbaar met gegarandeerde toegang (reserveren voor toegang is niet nodig) én kosteloos annuleren met volledige terugbetaling tot 3 dagen vóór gebruik.

Deze speciale voorverkooptickets zijn niet verkrijgbaar aan de kassa. Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDealbancontact, PayPal of creditcard. Klik op 'Ontdek prijzen' om de prijzen te bekijken en de tickets te bestellen:


Korting op dagkaarten

Dagkaarten (voor één of beide parken naar keuze) zijn verkrijgbaar in 3 varianten die elk geldig zijn op bepaalde dagen. Maak een keuze uit Mini, Magic of Super Magic tickets vanaf €54 per dag (normaal €109 per persoon) naar gelang de dag/periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney. Klik op de kalender om te zien op welke dag(en) specifieke tickets geldig zijn en de prijzen te bekijken:

Alle tickets zijn geldig voor gebruik t/m 31 januari 2021. De Mini tickets zijn het voordeligst, maar kunnen alleen op doordeweekse dagen en buiten schoolvakanties worden gebruikt. De Magic tickets zijn ook geldig in het weekend en tijdens vakanties, terwijl de Super Magic tickets op alle dagen geldig zijn voor de meeste flexibiliteit.

Deze speciale voorverkooptickets zijn niet verkrijgbaar aan de kassa. Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDealbancontact, PayPal of creditcard. Klik op 'Ontdek prijzen' om de prijzen te bekijken en de tickets te bestellen:


Korting op meerdaagse tickets

Meerdaagse tickets zijn altijd geldig voor beide parken en verkrijgbaar in varianten met 2 dagen, 3 dagen of 4 dagen tickets vanaf €59,50 per dag. De tickets zijn 12 maanden geldig op alle dagen van het jaar. Er zijn geen blockdagen. De dagen hoeven daarnaast niet opeenvolgend te zijn, maar dienen wel binnen 7 dagen van elkaar gebruikt te worden.

Deze meerdaagse tickets ontvang je als E-vouchers die je éénmalig dient om te wisselen voor de definitieve tickets bij de speciale ticketautomaten onder het Disneyland Hotel. Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDealbancontact, PayPal of creditcard. Klik op 'Ontdek prijzen' om de prijzen te bekijken en de tickets te bestellen:


Shows, Avondhappenings & Vervoer

Naast toegangstickets voor de parken, zijn er ook tickets verkrijgbaar voor exclusieve shows (zoals de Buffalo Bill's Wild West Show), avondhappenings (zoals Disney's Halloween Party) en vervoer vanaf €19 (met bus, trein of vliegtuig). Bekijk ons overzicht van al deze tickets en bestel ze eenvoudig online:


Verblijf (hotel + tickets)

Wil je liever een compleet verblijf boeken in één van de Disney hotels inclusief toegangstickets, profiteer dan van onze speciale aanbiedingen voor arrangementen. Ontvang extra voordeel, zoals (last-minute) korting op je verblijf, vroegboekvoordeel en/of gratis toegang en verblijf voor kinderen, naar gelang de aankomstperiode. Bekijk ons overzicht van alle actuele aanbiedingen en profiteer van een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Flexibele boekingsvoorwaarden Disneyland Paris: gratis annuleren en betalen in termijnen
29/07/2020
Ga met een gerust hart naar Disneyland Paris met kosteloos annuleren en betalen in termijnen[...] Lees meer
Mini parades in Disneyland Paris met Rapunzel, Mickey, Minnie, Stitch en The Incredibles
27/07/2020
Zwaai naar je favoriete Disney figuren tijdens de nieuwe mini parades in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe 'Magic Shots' in Disneyland Paris bij professionele fotografen van Disney PhotoPass
22/07/2020
Bekijk alle Magic Shots die beschikbaar zijn bij fotografen van Disney PhotoPass in Disneyland Paris[...] Lees meer
Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members
19/07/2020
Geniet van de speciale openingsceremonie van Disneyland Paris op 15 juli 2020[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen