Wanneer gaat Disneyland Paris weer open?

12346»

Reacties

 • Hoi @tinkebel2 en @ikkeiet ,

  Aangezien Disney nog geen mededeling heeft gedaan inzake de geplande opening op 2 april, is er nog altijd kans dart het wel door kan gaan. Ze zijn immers in overleg met de Franse overheid. Het ziet er echter naar uit dat de opening waarschijnlijk wordt uitgesteld. Hopelijk komt Disney snel met meer informatie.

  Groetjes,
  Lars
 • Dankjewel voor de feedback Lars. We hebben hier dringend nood aan magie😁☺️
 • Dankjewel voor de feedback Lars. We hebben hier dringend nood aan magie😁☺️

  Ik denk dat iedereen wel een portie magie kan gebruiken. Nog even geduld!
 • BREAKING: Disneyland Paris heeft zojuist bekend gemaakt dat de parken en hotels niet op 2 april 2021 zullen openen vanwege de huidige Franse maatregelen, maar ze zijn optimistisch over een snelle heropening. Meer informatie: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/nieuws/disneyland-paris-stelt-de-opening-van-de-parken-en-hotels-ui
 • nadat vandaag het bericht van discover the magic verscheen dat je voor juni kunt reserveren, waren binnen no time de weekenden voor jaarkaarthouders volgeboekt. Het is fijn dat de jaarkaarten worden verlengt, maar als je bijna geen boeking kunt maken(met discovery flex kon je zowiezo al geen weekend in april en mei boeken, maar dat weet je), omdat het meteen volzet is of omdat er(wat ik denk) weinig plaatsen beschikbaar worden gesteld voor jaarkaarthouders, is dit best frusterend. Is het bekend dat er maar weinig toegangssloten voor jaarkaarthouders zijn? we hadden gehoopt in Juni nog eens te kunnen gaan voordat onze passen aflopen, maar het zal niet meevallen om nog dagen te kunnen reserveren. groetjes van een teleurgestelde disney fan
 • Hoi @venno ,

  Afgaande op de periode dat ze met maatregelen geopend waren, worden de plekken voor jaarkaarthouders doorgaans op het einde of het begin van iedere maand opnieuw aangevuld. Dit ligt eraan hoeveel gasten een verblijf hebben geboekt en hoeveel losse tickets een reservering hebben gemaakt.

  Groetjes,
  Lars
 • 16 maart aangepast
  Lars zei:

  Hoi @venno ,

  Afgaande op de periode dat ze met maatregelen geopend waren, worden de plekken voor jaarkaarthouders doorgaans op het einde of het begin van iedere maand opnieuw aangevuld. Dit ligt eraan hoeveel gasten een verblijf hebben geboekt en hoeveel losse tickets een reservering hebben gemaakt.

  Groetjes,
  Lars

  Wat ik erg jammer vind ( en dat was de laatste keer ook al toen ze bekend maakten om op 2 april open te gaan), dat iedereen van wie de kaart nog geldig was, meteen kon reserveren. En wij moesten wachten tot we de extra weken op onze kaart (infinity) erbij kregen en toen we die eenmaal hadden, was alles allang vol geboekt.
  Nu krijgen wij ook nog geen extra dagen erbij. Waarschijnlijk omdat ze nog geen nieuwe openingsdatum hebben. Maar hierdoor kunnen wij dus nu weer niks en hebben we straks waarschijnlijk weer pech. Vind het gewoon best oneerlijk op deze manier.
  Wij hebben nog 6 weken tegoed van ons abonnement die we toen niet konden gebruiken omdat ze dicht gingen. Maar op deze manier krijgen we niet eens de kans en worden die weken door je neus geboord.
  Groetjes Martine
 • Hoi @martinekerssens ,

  Dan zou ik adviseren om even contact op te nemen met Disney en dit probleem voor te leggen. Ze hebben deze situatie ook al de vorige keer gehad, dus hopelijk is er inmiddels een oplossing voor.

  Groetjes,
  Lars

 • Wij hebben nog 6 weken tegoed van ons abonnement die we toen niet konden gebruiken omdat ze dicht gingen. Maar op deze manier krijgen we niet eens de kans en worden die weken door je neus geboord.
  Groetjes Martine

  Het kan ook erger ... Wij hadden midden juni 2020 geboekt, passen vervielen eind juni 2020.
  Laatste trip november 2019.

  Wij wonen in Engeland, mogen het land niet uit, en toen dat wel nog kon vorig jaar was het te onzeker met quarantine dat dagelijks veranderde, en dat risico konden we ook niet nemen.
  Of testen doen, maar met 2 personen, en de kostprijs van die testen in de UK zijn duur, dus 4 testen zouden we dan moeten doen.

  We zitten nu al met 18 ongebruikte maanden op onze abo's!
 • BREAKING: Disneyland Paris opent de parken en hotels vanaf 17 juni 2021. Lees alles over de heropening: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/nieuws/disneyland-paris-opent-17-juni-2021-parken-hotels-village
 • eindelijk!! Maar op dit moment is Frankrijk nog aangemerkt als oranje dus dan kunnen we voor zover ik weet nog steeds niet?
 • Is er al bekend of er een pcr test nodig is voor disney?
 • We hadden vorige week geboekt vr 17 juni dus dat is geluk hebben 😊😊😊
 • Is er al bekend of er een pcr test nodig is voor disney?

  Voor Disney zelf zal geen test nodig zijn. Mogelijk wel een Europees corona paspoort om Frankrijk binnen te mogen. Details hierover volgen later deze maand vanuit de Franse overheid. Meer informatie: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/nieuws/frankrijk-versoepelt-maatregelen-vanaf-3-mei-2021-lockdown.

  Groetjes,
  Lars
 • Hi allemaal,

  Wij hebben sinds kort nog een kleintje erbij maar willen in september gaan. Alleen willen we nu met de vliegtuig gaan, aangezien het met de auto niet zo handig is. Klopt het dat het ca 100eur per persoon is naar Charles de Gaulle een retour en dat daar een gratis shuttle bus rijdt naar de partner hotrels (raddison blue?)?

  Zou graag meer informatie daarover willen hebben. Dank alvast!
  Wij hebben er weer zin in!
 • Hoi @Fantilussion1988 ,

  Momenteel schommelen de prijzen tussen de €80 en €100 per persoon, naar gelang de periode waarin je wilt vliegen. Er is geen gratis shuttledienst vanuit luchthavens naar Disneyland Paris. De Magical Shuttle service is - normaal gesproken - beschikbaar vanaf €23 per persoon. Bekijk alle vliegreizen en de shuttleservice: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/vervoer-routebeschrijving-paris

  Groetjes,
  Lars
Log In of Registreer om te reageren.